Ni måste anmäla till patient nämnden. Har varit i kontakt med dem angående samma läkare som er andra, då jag upplevt exact samma sak som ni skriver. Men patient nämnden säger att desto fler an... Voir plus
Min erfarenhet av PRIMA och Clarence Wallmofeldt har varit HEMSK. Clarence tog bland annat bort min ADHD-medicinering som fungerade jättebra för mig. Han är en sjukt obehaglig människa och borde u... Voir plus
Förnedrade behandling av människor som mår dåligt. Nu utförsäkrad från FK och utan ADHD medicin. Svårt att få vård på annan enhet. Dags att demonstrera kanske? Ta hand om er.
Läser i alla kommentarer att det är så många som, liksom min son, fått sin ADHD-medicinering avslutad på PRIMA Danderyd och ett uselt bemötande. Jag har mailat verksamhetschef Lars Öhrmalm utan svar... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Varning för Clarence Wallmofeldt
Varning för Clarence Wallmofeldt, chef på Prima Psykiatri Danderyd. Mycket olämplig i sin roll. Ändrade hela min behandlingsplan och medicinering utan att ens ha träffat mig. Maktmissbruk. Försämrade mitt mående och min tillit till vården radikalt. Har tidigare bara positiva erfarenheter av mottagningen innan den blev Prima. Anmäl till patientnämnden eller kontakta verksamhetschefen för Prima (mail står på primas hemsida). Vi är så många som råkat illa ut. Måste komma upp till högre nivå så att inte fler drabbas.
Varning för Clarence Wallmofeldt.
Varning för Clarence Wallmofeldt.
Den mest kalla och inkompetenta läkare jag någonsin stött på.
Clarence Wallmofeldt ska absolut…
Clarence Wallmofeldt ska absolut anmälas för okompetens inom sitt område. Har aldrig varit med om ett sånt otrevligt och rent ut sagt hemskt bemötande. Saknar ord!
Varning för Clarence Wallmofeldt
Varning!! Min upplevelse av Prima Danderyd, och särskilt av Clarence Wallmofeldt, har varit mycket dålig.
Jag fick mycket bra hjälp på mottagningen tidigare innan Clarence tog över och fick honom som läkare för ca 1 år sedan. Har därefter inte fått hjälp och ingen medicinering. Jag var sjukskriven 1,5 år pga min ADHD och började jobba igen i augusti och sökte då hjälp för medicinering av min ADHD igen men upplevde inte att jag blev lyssnad på eller bemött på ett seriöst sätt. I stället kände jag att bedömningen redan var gjord på förhand innan vårt första videomöte. Jag upplevde också att mina svårigheter tonades ned, trots att de påverkar min koncentration, arbetsförmåga, vardag och sociala funktion i hög grad. Han har skrivit felaktigheter i journalen. Och har hela tiden velat få mig att säga att jag inte behöver vård och skriva ut mig. Han säger att medicinering endast skall användas korta perioder. (Mig veterligen har man ADHD hela livet.)
Jag bad om byte av läkare på grund av bristande förtroende, men fick veta att det inte gick. Jag upplevde dessutom att journalen och remissunderlaget inte återgav min situation korrekt, vilket fick allvarliga konsekvenser för min möjlighet att få fortsatt vård. Jag bad till slut att skicka remiss till annan mottagning jag talat med. I remissen skrev han att jag har lindrig ADHD. Allt för att jag inte skulle bli mottagen där. Jag har medelsvår kombinerad ADHD. Jag fick sedan svar att de inte tar emot mig pga min lindriga ADHD. Han har aldrig ens utrett mig eller ens låtit mig besvara något formulär. Nu är det som han ska hämnas för att jag bad om att byta läkare.
Min erfarenhet är att jag inte fick den hjälp, lyhördhet eller respekt som man ska kunna förvänta sig av psykiatrin. Jag kan därför inte rekommendera denna mottagning. Jag förstår inte att en sådan här människa ens är läkare.
Varning för Clarence Wallmofeldt
Håller er undan från läkaren som också är enhetschef vid Prima Danderyd, clarence wallmofeldt. Han brister i omdöme och ifrågasätter tidigare bedömningar och insatser. Han tror inte på rehabilitering eller medicinering. Enligt honom är människor som faktiskt lider av psykisk ohälsa lata och passiva. Ett videobesök och han vänder upp och ner på ditt liv. Han sätter inte patientens hälsa först utan han har någon dold agenda! Hotar med att man inte kan byta läkare och anmälan till socialtjänst! Min fina psykolog hade fått fem stjärnor !!
Sjukgymnasten i Prima vård ( Premicare) gör ett jätte bra jobb!.
Prima vård ( Premicare Timrå ) sjukgymnast!
Måste ju säga att gänget i denna avd är kanon .
Min fru som har gjort en jätte stor ryggoperation, och får detta fina stöd , och härlig stöttning .
Nej , dom gör jätte fint arbete allihopa!.
Janne Karlsson Edholm
Varning för olämplig läkare
Jag vill varna från dr Clarence Wallmofeldt, läkare på mottagningen. Han träffade min son och efter 10-15 minuters besök beslutade han att sätta ut ADHD-medicinen som min nu 20-åriga son haft sedan mellanstadiet.
Jag pratade med läkaren per telefon i direkt anslutning till besöket och frågade hur han hade kunnat komma fram till detta beslut - jag är själv läkare - fick då kommentaren: ”Jag förstår inte varför jag har det här samtalet överhuvudtaget!” - Så oförskämt.
Utsättningen av den välfungerande medicineringen har nu fått allvarliga konsekvenser och lett till blockering till andra mottagningar. Utan medicin har han nu bl a behövt pausa sina studier. Och det tar långt till att nu få till en ny utredning, med stora konsekvenser för det pågående livet. Detta vansinniga agerande att efter max 15 min samtal ta sådana livsavgörande beslut att avsluta en välfungerande medicinering. Så får det inte gå till.
VARNING
VARNING! ! ! 0 stjärnor Vad du än gör så gå inte hit. Läkarna jobbar inte för
patienterna i frågan. De bryr sig inte om psykisk ohälsa. Har haft flera Läkare här och inte en enda som bryr sig. Policyn lyder: enligt chef ingen skall ha mediciner med läkarens egna ord.!
Clarence Wallmofeldt som enhetschef är ett stort skämt. Han är inte kompetent och borde INTE arbeta som läkare överhuvudtaget! Han kommer anteckna saker som inte är sant, tala hål i huvudet på än, han avbryter och låter än inte tala alls, försökte säga ett ord och han skrek tyst!! Jag talar! Fick inte säga ett enda ord och sen var mötet klart utan att få tala om hur man mår och var man behöver för stöd, tog bort alla mediciner på listan och han sa ingen ska ha mediciner. Så tvärt vart jag helt utan medicin. Blev rakt av Kränkt och nedvärderad av denne såkallde ”Läkare” Blev också varnad för denne läkare men tänkte jag skulle ge det en chans. Ett stort misstag.
Ju fler som Anmäler denne prima klinik och läkare desto bättre. Här bryr man sig inte om människan alls,
Jag blev i förväg varnad för denna…
Jag blev i förväg varnad för denna läkare Clarence Wallmofeldt , som numera är överläkare på Prima Vård i Danderyd. Tyvärr visade sig varningarna stämma. Det handlar om en relativt ung läkare som har tagit bort ADHD-medicin från många patienter. Även personal på mottagningen, både de som har slutat och de som tillkommit har vid uppföljningar gett samma info och varning. Tänkte att jag ska skapa mig en egen bild.. men ack så fel jag hade!
Varning!
Min upplevelse är att läkaren inte tror på läkemedelsbehandling vid ADHD. Journalen verkar inte ha lästs ordentligt och någon korrekt individuell bedömning gjordes inte. Trots att jag haft samma medicin under en längre tid och fungerat väl på den, valde han att avsluta behandlingen och menade att KBT borde räcka för fokus- och koncentrationssvårigheter.
Fantastiska specialistsköterskor
Fantastiska specialistsköterskor
Personalen bra vård spec akutavård
Fantastiska sköterskor
Varit patient i 16 år på denna Vc
Varit patient i 16 år på denna Vc. Det blir inte bra då verksamhetschefen inte besvarar klagomål eller att ” policyn” är att man inte får byta läkare.
Saker som hänt sista året;
1. Jag som sjuk ska påminna om sjukintyg som inte kommer
2. Remisser som lovats skickades ej trots att läkaren skulle göra det efter bedömning från neurolog.
3. Vägran att ändra sjukintyg när komplikation uppkommit på en operation som verkligen var huvud diagnosen i 1 år och 4 mån,
Man får då själv förklara för FK och skicka skärmdumpar från journalen.
Jag rek inte denna vc tyvärr.
En doktor har skickat en remiss som…
En doktor har skickat en remiss som skickas tillbaka. Doktorn har slutat. Prima vård vill att jag träffar en annan doktor?! Det finns journalanteckningar så det är väl bara att skriva en ny remiss. Hur svårt kan det vara för Prima vård att fortsätta en annan doktors arbete? Det var ju inte en specialist jag gick till utan en AT. Alla doktorer kan göra en AT uppgift förutom ST. Prima vård borde sluta driva vårdcentraler eftersom dom inte verkar klara av ansvaret att sköta patienter på AT nivå.
Urusel service
Urusel service, bokat tid för intyg till inställd resa dagen efter den skulle ha skett och läkaren skriver intyg då, när jag väl får ett formulär istället från försäkringsbolaget så vägrar läkaren fylla i det formuläret och säger att jag redan hade avbokat resan när jag kom till honom, hur kan jag avboka en resa dagen efter den redan skulle ha skett? Avbokade på kvällen dagen innan, lågt ställda krav på IQ nivå för att få jobba här uppenbarligen, undrar då varför han skrev intyget från början då istället för att be mig vända mig någon annanstans framöver som jag hädanefter kommer göra för att slippa slösa både tid och pengar på det här stället...