Privespalasenza Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Trouwe gast!

Ik kom regelmatig bij privé Spa LaSenza en heb inmiddels alle ruimtes wel een keer ervaren. Elke keer opnieuw is het een fijne en ontspannen ervaring. De temperaturen zijn altijd in orde, of je nu in de sauna zit of gebruikmaakt van de andere faciliteiten. Alles voelt goed onderhouden en schoon.

Wat ik vooral waardeer, is de constante kwaliteit en personeel maakt het zeker af!
Ik ben erg tevreden over mijn bezoeken en blijf hier dan ook met plezier terugkomen. Zeker een aanrader! Er kan zeker gebeuren dat iets een keer storing krijgt oid, maar ze weten het altijd goed te maken!

19 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Hele mooie locatie als je van een ijsbad houdt !

Hele mooie locatie en aardige gastvrouw, 3 uur geboekt voor het hele gezin. Echter was het zwembad, jacuzzi en douche net een ijsbad. Dus 3 uur lang tv gekeken en karaoke gedaan en en in de sauna gezeten. Niet echt een geweldige wellness dag zeg maar waar we zo naar uit gekeken hadden Maar iets kan uiteraard kapot gaan, maar om dan een refund terug te storten van 40 euro op een bedrag va 240,00 is wel beschamend. Dus voor ons de laatste keer hier.

2 janvier 2026

Voor ons nooit meer

We hadden gister de spa geboekt die boven zat. Hier waren we echter al snel weer weg. Er waren helaas te veel gebreken aan de kamer waardoor we niet optimaal konden genieten. Uiteindelijk met de manager kunnen spreken en kregen een optie om vandaag terug te komen voor de spa met het zwembad. Dit was natuurlijk echt een super afspraak en vonden het heel fijn dat het zo geregeld kon worden. We hadden hier erg onze zinnen op gezet en gingen vol goede moed naar de spa.

Bij binnenkomst zag het er heel netjes en schoon uit. Maar zodra je alleen gelaten werd zag je al gebreken. De douche wilde absoluut niet warm worden waardoor ik naar de gastvrouw moest gaan om dit toch warm te krijgen. Ik kreeg als "advies" om de douche even 2 min op warm water te zetten dan zou hij het wel moeten doen. Ze kon me alleen niet vertellen welke kant warm en welke kant koud was, wat het erg lastig maakte. De douche werd na 2 min nog niet warm dus we hebben het maar gelaten. Op een gegeven moment nog is geprobeerd en toen deed de douche het wel. We dachten eindelijk nu kunnen we lekker genieten en ontspannen. Helaas was dit niet zo.

Na een ronde sauna en zwemmen wilde we de jacuzzi in deze was alleen nog kouder dan het zwembad. Dit had ik al gevoeld toen we net in de kamer waren maar had toen nog een beetje de hoop dat het bad aan het verwarmen was. Weer naar de gastvrouw gelopen en die wist het ook allemaal niet meer. Ze vertelde dat toen ze de kamer gereed aan het maken was, het water wel warm was. Echter heb ik hier mijn twijfels over want op het moment dat we alleen waren was het water al ijskoud. Lijkt ons een sterk verhaal als het water in 5 min ijskoud kan worden. Ze is zeker 15 min op en neer wezen lopen door onze kamer heen om het op te proberen lossen. Dit ging helaas van onze tijd af en het mocht niet baten. Uiteindelijk hebben we zelf gezegd dat we dit zonde vonden van de tijd en er nog wat van wilde maken. Op hoop van zege dan maar weer dat het toch warm zou worden. Helaas hebben we er tijdens onze tijd geen gebruik meer van kunnen maken vanwege de kou.

De stoomcabine en de sauna waren daarintegen wel super en hebben we van kunnen genieten.

27 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag genoten van een heerlijke dag…

Vandaag genoten van een heerlijke dag bij de privé wellness en ik ben helemaal tevreden! Alles was super schoon en tot in de puntjes verzorgd. Het drinken was lekker en we werden verwend met goed en vriendelijk service. Echt een momentje van pure ontspanning en luxe. Zeker voor herhaling vatbaar!

18 avril 2025

Wellness LaSenza

Begin november gebruik gemaakt van de wellness suite Exotica. Helaas werkte de stoomcabine niet. Vooraf werd direct aangegeven dat er € 30 gerestitueerd zou worden. Bij gebruik van de suite bleek ook dat de jacuzzi niet naar behoren werkte. Bij gebruik kwam er een oorverdovend geluid uit de werkkast. Niet echt ontspannend. Dit hebben wij bij het verlaten van de wellness aangegeven. Als antwoord kregen wij te horen dat ze dat eigenlijk ook al wisten.
Omdat ik de beloofde restitutie niet had ontvangen op de aangegeven dag, heb ik geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Dit is niet mogelijk. De telefoon is continu in gesprek. Ik heb daarom via Whatapp contact gezocht. Dat ging een stuk sneller. Nog dezelfde dag kreeg ik te horen dat de het verzoek nogmaals is doorgezet naar de administratie. Maar helaas een week later nog geen geld terug. Wederom contact gezocht via whatsapp, hier is echter na een week niet op gereageerd, maar ook geen geld terug. Besloten om dan maar een klacht via email in de te dienen. Dit bieden zij namelijk ook aan op hun site. Wat schept de verbazing, het daar genoemde emailadres bestaat helemaal niet.
Hoewel ik in eerste instantie verrast was door de netheid en vriendelijke ontvangst, ben ik nu zeer teleurgesteld LaSensa. De helft van de faciliteiten werkt gewoon niet. Je kan niet verwachten dat mensen daar de volle pond voor betalen. Wees gewoon eerlijk en geef er restitutie voor. Inmiddels heb ik ook een aantal andere review gelezen waarin mensen tegen hetzelfde probleem aan lopen en ook geen geld terugkrijgen.

2 novembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus