Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb een nvr met 4 camera's bij ze gekocht. Nadat ik zelf verkeerd begonnen was met installeren liep alles vast. Ben vandaag langs geweest en echt top. Volledig gereset en alles inclusief hikviseon ap... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Verkeerde product gekocht en zodra je wilt retourneren krijg je maar 70% terug van de aanschafprijs terwijl het nog is geseald, ene Mitch die totaal onbeschoft omgaat met klanten. 1 groot scam dat bed... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Heb hier al een aantal bestellingen gedaan. Producten functioneren naar te vredenheid. Wat wel jammer is dat bv terugbelverzoeken niet opgevolgd worden en ook via de whatsapp krijg ik geen reactie.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pro Alarm is 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Voor technische ondersteuning wordt wel verwezen om dan contact op te nemen via de mail maar simpele problemen kunnen gewoon telefonisch... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de systèmes de sécurité

Écrit par l'entreprise

Pro Alarm biedt high end beveiligingsproducten van bekende merken zoals HikVision, Dahua, Satel en Ajax. Hoge kwaliteit, eerlijk advies, voor een nette prijs. Voor elke situatie een passende configuratie. We zijn er voor installateurs, zakelijke klanten en particulieren die kiezen voor de beste kwaliteit.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 38 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,1

Tous les avis

80 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ervaring Pro-alarm

Heb voor mijn Ajax alarmsysteem ( werkelijk gebruiksvriendelijk en professioneel) een aantal producten bij Pro-alarm gekocht en ben bijzonder tevreden over zowel de levering , communicatie en niet onbelangrijk prijstechnisch altijd scherp en mocht je twijfelen over de prijs kan je ook heel simpel een offerte aanvragen. Conclusie; met Pro-alarm ga je op safe.

31 décembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Jullie beloven de producten volgende…

Jullie beloven de producten volgende dag , echter in de praktijk is bijna de volgende week.

31 décembre 2025
Logo de Pro Alarm

Réponse de Pro Alarm

Dag Daniel, Je hebt helemaal gelijk, in de maand december was het erg onrustig met vervoerders (leveringen en zendingen). Hopelijk heeft het al te grote problemen opgeleverd. Nogmaals excuses.

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanvankelijk bleek er een misverstand…

Aanvankelijk bleek er een misverstand na aankoop van een paar sim kaarten. Via de mail kon dit niet worden opgelost. Ben teruggebeld door een werknemer en die gaf mij door hoe ik dit moest oplossen. Dat bleek simpel te zijn en ben nu zeer tevreden. Ik denk zelf dat iets meer uitleg bij bepaalde producten via de site goed zou zijn.

8 janvier 2026

Positieve ervaring met Proalarm

Positieve ervaring met Proalarm als webshop. De website is duidelijk en het bestellen ging eenvoudig. De producten werden snel geleverd en waren goed verpakt. Alles was compleet en van goede kwaliteit. Betrouwbare partij voor beveiligingsproducten, ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen.

8 janvier 2026

Oude bewakingscamera defect…

Omdat mijn Oude bewakingscamera defect was stond ik voor de aanschaf van een nieuwe maar die moest wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Het moest een PTZ camera zijn, omdat hij achter een ruit kwam te hangen moest er de mogelijkheid zijn om de infrarood led uit te schakelen en in de nacht toch de beelden in kleur moest weergeven. daarom advies gevraagd aan Pro Alarm die hebben mij een camera geadviseerd die aan de voorwaarden voldeed. Tevens advies gekregen voor een nieuwe recorder. Toen ik de camera niet direct werkende kreeg hebben zij via Team Viewer op afstand alles goed ingesteld en werkt het nu naar behoren. Dus zowel een goed advies gekregen maar ze hebben ook geholpen het te installeren dus ben ik dik tevreden ook met de verleende service achteraf.

28 novembre 2025

Goede service!

Ik had via de chatbot verkeerd advies gekregen en het verkeerde product gekocht. Ik heb een retour formulier ingevuld en werd gelijk gebeld met excuses. Ik kreeg mijn geld retour, een nieuw goed advies en heb een alternatief product gekocht. Dat werd zonder verzendkosten naar me toe gestuurd!

2 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Gemixte ervaring

Goed bereikbaar en helpen/denken mee maar mijn product werkt niet naar behoren en ruilen blijkt eigenlijk geen optie. Ik bleef suggesties krijgen over hoe het aan te passen terwijl het elke keer niet werkt. Uiteindelijk moet opgegeven. Ook zouden ze over een alternatief nadenken en laten weten – is niet gebeurd. Uiteindelijk zit ik nu met een niet goed functionerend product.

Bedankt voor jullie reactie – te hoge verwachtingen vind ik toch een beetje lastig, langzaam langsrijdende/parkerende auto’s detecteren met de bewegingssensor en niet regelmatig moeten formatteren van de SD kaart omdat anders überhaupt niks meer geregistreerd wordt waardoor alle data kwijtraakt lijkt me niet echt te hoge verwachtingen, toch? Fijn dat jullie het geprobeerd hebben, maar dat werkt dus nog steeds niet. En mijn verzoeken tot retour sturen in de retour termijn zijn steeds genegeerd…

30 octobre 2025
Logo de Pro Alarm

Réponse de Pro Alarm

Dag Catharina, bedankt voor je eerlijke review. We hebben de afgelopen periode veel contact gehad om zoveel mogelijk jouw verwachtingen waar te maken. Dat lees ik ook hier terug. Eerlijk gezegd denk ik dat de verwachtingen net iets te hoog gegrepen waren. Met name de detectie mogelijkheden van een deurspion. Indien er betere alternatieven op de markt zijn, dan hadden we deze zeker aangeboden. Gezien de situatie zijn we nog steeds van mening dat dit het meest haalbare hebben bereikt met wat op de markt beschikbaar is. Fijne dag!

Update, op basis van de aanvullende review. De deurspion is bedoeld voor het detecteren van personen. Dit ook niet te vergelijken met een bewakingscamera. We hebben naar alternatieven gekeken, maar niet gevonden. Het formaat en de functies maken dit product vooralsnog uniek. Een product dat ingebouwd en geïnstalleerd is kunnen we alleen in speciale gevallen retour nemen. Wat betreft de SD kaart die geformatteerd moet worden is niet goed. U kunt een RMA aanmaken en dan zorgen we voor een werkend product. Wat zijn altijd bereid om tot een oplossing te komen. Bel gerust en we oplossen het zo goed mogelijk op.

Ik ben erg tevreden over Pro Alarm

Ik ben erg tevreden over Pro Alarm. Het is een betrouwbaar en fijn bedrijf met uitstekende service. Onlangs heb ik mijn Hikvision recorder opgestuurd voor reparatie, en tot mijn verrassing had ik hem binnen drie dagen alweer netjes terug. Alles werkte perfect en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Kortom: topservice, snelle afhandeling en zeer klantvriendelijk. Een echte aanrader!

7 novembre 2025

Mijn ervaring met Pro Alarm is zeer positief

Mijn ervaring met Pro Alarm is zeer positief. Zo werd ik direct geholpen om de juiste keuze te maken van een product die mijn huidige poort/intercomsysteem kon vervangen. Ook de levering is snel en keurig verlopen.

28 octobre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus