Jeg har netop købt bil hos ProCars, og hele forløbet har været rigtig godt. Handlen var nem og overskuelig, aftalerne blev overholdt, og der opstod ingen problemer undervejs. Jeg fik god og ærlig... Voir plus
Vi har netop købt ny bil hos Pro cars CPH. Kompetent og helt outstanding vejledning før og under køb. Ingen smarte og påtrængende sælger typer her, men derimod kompetente og yderst behagelige personer... Voir plus
Rigtig god service og intro til hybridbiler. Vi er meget glade for vores Kia Niro som vi ellers var ved at opgive pga ca. 9 mdr. ventetid fra fabrikken. Hos Jannick er bilerne næsten nye, så toppen af... Voir plus
Har lige købt en super fin Kia Niro gennem Pro Cars Cph. Til dato den bedste, og mest behagelige bilkøbs oplevelse, vi har haft. Jannik fra firmaet har ydet en outstanding service hele forløbet ig... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Pro Cars Cph er en salgs- og rådgivningsvirksomhed, som har specialiseret sig i salg, import samt leasing af biler.
Brøndbytoften 12, 2605, Brøndby, Danemark
- Info@procars.dk
- procars.dk
Jeg har netop købt bil hos ProCars
Jeg har netop købt bil hos ProCars, og hele forløbet har været rigtig godt.
Handlen var nem og overskuelig, aftalerne blev overholdt, og der opstod ingen problemer undervejs. Jeg fik god og ærlig vejledning, og bilen levede fuldt op til det aftalte.
Alt i alt en professionel og problemfri oplevelse. Kan klart anbefales.
FANTASTISK besøg
FANTASTISK besøg. Vi blev mødt med kæmpe smil og bilen blev taget ind til hjulskift 40 minutter før vi havde tid. Der var super god stemning og man følte virkelig man var velkommen. Vi blev tilbud at få en låne bil, fordi vi stod og jokede med at vi skulle en tur på maccen efter milkshake🤪 Vi gik derfra med en super god oplevelse og kan klart anbefale Pro Cars Cph Ballerup til andre.
Køb af brugt bil
Vi har købt en brugt Skoda Enyaq igennem Pro Cars. Vi følte os trygge og godt vejledet igennem hele processen. Køb og overlevering gik hurtigt og bilen blev leveret som ny.
Procars CPH det bedste bilfirma
Kontaktede Pro cars CPH vedr. køb af en ny bil. De var så søde og vi havde en super god dialog omkring hvilken slags bil jeg ønskede.
De gav mig god rådgivning, som endte med at jeg købte den perfekte bil, der passede til mig og mine behov.
Jeg kan anbefale Pro cars Cph til alle
Super god service og rådgivning
Havde en ældre Skoda Citigo på benzin som jeg godt ville udskifte med en lille el bil. Nu har jeg altid været tilfreds med Skoda så kiggede efter en Skoda Citigo iv, da den vil passe godt til vores kørselsbehov. Faldt over en hos Pro Cars i Ballerup og ville aflægge dem et besøg. D.26-11-2024 besøgte jeg Pro Cars i Ballerup og fik en meget behagelig modtagelse, og efter en kort snak var det tid til en prøvetur. Turen gik fint og vi besluttede at vi godt ville handle med Pro Cars, vi blev enig om prisen på vores gamle Skoda og prisen på den nye. Til min store overraskelse kunne vi hente vores nye bil allerede efter 2 dage. Alt i alt en super god service, vi fik svar på alle vores spørgsmål og en rigtig god rådgivning om opladning m.m. så skal du handle bil er Pro Cars i Ballerup et besøg værd.
Amazing experience!
I had an amazing experience with Pro Cars in purchasing my first car here in Denmark. Jannik was super helpful throughout the process, not pushy at all and very supportive in navigating through the whole process, including getting insurance, loan offer and so on. He also helped answer all my queries and was literally a text away when I needed any clarification. I would highly recommend them if you are looking for a hassle free buying experience.
Blev betjent af Jannik i Ballerup
Blev betjent af Jannik i Ballerup. God oplevelse og hurtig levering af ny lille el bil til fornuftig pris! 👌
En god oplevelse!
En god oplevelse!
Vi havde en rigtig god købe oplevelse hos Jannik ved Pro Cars i Juli 2024, hvor vi købte en brugt ID.3.
Bilen blev leveret i god stand og vi følte os godt vejledt i købet.
Generelt blev vi mødt af forståelse samt tålmodighed, så at købet føltes trygt. Alle spørgsmål og undringer er blevet besvaret med et smil.
Professionel og god service, kan godt anbefales.
Super god service
Super god service, samt venlige og troværdige forhandlere. Kan stærkt anbefales, de møder virkelig en med et smil! 👍🏻
Hvis man ønsker at blive snydt
Hvis man ønsker at blive snydt, er Procars det rette sted at købe bil. Efter en tur i Ankenævnet for biler, hvor vi fik medhold, ville de forsat ikke betale.
Først da fogedretten satte ind, kunne vi få de penge de skyldte os.
Hvor er det træls, at skulle kæmpe så meget. Vi følte os ellers så godt behandlet, at vi købte endnu en bil gennem Procars..Lige end til vi oplevede der var en fejl på bilen, så vendte venligheden hos Procars, som ikke tog ansvar for, at deres ansatte sælger snød kunderne.
Det er ikke korrekt, at bilen ikke er handlet gennem Procars. Ellers ville Ankenævnet og fogedretten ikke give os medhold.

Réponse de Pro Cars Cph
Dygtige, kompetente og profesionelle.
Første gang jeg har haft ro i maven ved et bilkøb. Jeg har cirka lige så meget tiltro til bilsælger som til politikere (absolut ingen) men folkene hos Pro Cars gjorde det sindssygt godt og var top profesionelle. Jeg købte en Citroën C3 spurgte om der var skiftet tandrem på. Det vidste de ikke, men sagde at de selvfølgelig nok skulle skifte den hvis jeg ønskede. God service!
Vi har netop købt vores nye bil i Pro…
Vi har netop købt vores nye bil i Pro Cars Ballerup efter et kanon forløb. For et gøre en lang historie kort så gjorte vi alt forarbejdet med at booke prøvetur flere forskellige steder men endte med at vende tilbage til Pro Cars Ballerup. Der følte vi os simpelthen mest trykke og bedst behandlet og selvfølgelig det vigtigste bilen. Bilen var i særklasse og med to prøveture i den endte vi med at købe den og har ikke fortrudt siden!
Kanon service, gode priser, super sted at handle
Pro Cars Cph i Ballerup er nok de venligste bilforhandlere, jeg har haft fornøjelsen af at have at gøre med. Daniel, samt alle andre der var involveret undervejs gennem købsprocessen, forstod virkelig at gøre kundeservice til en kunst med masser af hjælpsomhed, gode tips/inputs, og tålmodighed ift. spørgsmål.
Denne absolut kanon kundeservice er især kommet på tale efter købet af min bil, da jeg opdagede et mindre problem med noget fugt i en baglygte, som man selvfølgelig ikke nødvendigvis kan opdage i et toldsyn. Der var straks et positivt svar med opfordring til at kontakte værkstedet, for det skal jo selvfølgelig ordnes. Jeg ringede så senere hen til værkstedet og forklarede sagen, og blev opfordret til bare at komme forbi når det passer mig bedst. Det gør jeg så næste uge, og jeg har ingen tvivl om at min oplevelse vil fortsætte med at være fantastisk.
Jeg kan absolut anbefale at skaffe dig din bil her - jeg har det herligt med min. Priserne er forfærdeligt gode for hvad end for en bil du ender med at investere i, og du vil blive behandlet enormt bedre og få langt mere nyttig information end hos mange (men selvfølgelig ikke alle) bilforhandlere andetsteds, som lyver ud af halsen og opkræver alt for høje priser.
5/5 gutter. Den har I dæleme fortjent.
Har lige købt en El bil hos Pro Cars Cph. Havde en byttebil som de gav en rigtig god pris for. Den nye bil stod klar lige som vi havde aftalt. Tak for god service.
Så helt klart 5 stjerner herfra😀
Vh Lars
e-Golf😀

Réponse de Pro Cars Cph
Jeg købte min ny El bil hos Procars i…
Jeg købte min ny El bil hos Procars i Ballerup. Jeg oplevede både hurtigt svar og en hurtig handel. Jeg fik rigtig god service og svar på alle mine spørgsmål. Alt i alt en super god oplevelse af købet👍
Super ærlig sælger
Vi har købt vores Kia niro af Jannik fra Ballerup .
En sælger som holder alt hvad han lover.
Jannik har sendt billeder, info osv til os, da vi bor på Bornholm, og bilen stod klar til os, da vi skulle over og hente den .
Vil anbefale andre bornholmere at købe bil hos procars.
Rigtig god service
Det er første gang jeg handler hos Pro Cars CPH.
Rigtig fed oplevelse jeg fik både af Jannik og Mads. To rigtig søde og flinke fyre. Det er helt klart et sted jeg kommer til at handle fra igen. Og selvfølgelig kommer jeg til at anbefale stedet til familie og bekendte.
Jeg fik købt en bil, hvor jeg skulle give min egen bil i bytte. Handlen gik hurtigt. De er til at handle med.
Gutterne er super cool 😎😁
Tusind tak for den gode service jeg fik fra jer drenge. 😁
Jeg giver helt klart 10
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Verdensklasse
Jeg har nu købt 2 biler igennem Pro Cars CPH. Service i verdensklasse og altid smil på læben. Skal man købe en bil så anbefales de ihvertfald her fra.
/Kim.
Efter behagelig telefon samtale
Efter behagelig telefon samtale, kunne jeg IGEN konstaterer at man kan mærke venlighed, kan kun sige
det er et godt sted at handle.
Mvh Kim og Kirsten
4593 eskebjerg