Jeg har netop købt bil hos ProCars, og hele forløbet har været rigtig godt. Handlen var nem og overskuelig, aftalerne blev overholdt, og der opstod ingen problemer undervejs. Jeg fik god og ærlig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Rigtig god service og intro til hybridbiler. Vi er meget glade for vores Kia Niro som vi ellers var ved at opgive pga ca. 9 mdr. ventetid fra fabrikken. Hos Jannick er bilerne næsten nye, så toppen af... Voir plus
Har lige købt en super fin Kia Niro gennem Pro Cars Cph. Til dato den bedste, og mest behagelige bilkøbs oplevelse, vi har haft. Jannik fra firmaet har ydet en outstanding service hele forløbet ig... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Pro Cars Cph er en salgs- og rådgivningsvirksomhed, som har specialiseret sig i salg, import samt leasing af biler.
Coordonnées de contact
Brøndbytoften 12, 2605, Brøndby, Danemark
- Info@procars.dk
- procars.dk
Fremragende service af Procars
Fremragende service af Procars.
Procars gik virkelig langt for at gøre vores drøm til virkelighed. Vi havde fornøjelse af Jannik og fra første øjeblik til sidste øjeblik havde vi en god dialog. Procars leverede endda bilen før aftalte leveringsdag :-). Vi kan klart anbefale Procars til andre :)
Jeg har netop købt bil hos Pro Cars Cph…
Jeg har netop købt bil hos Pro Cars Cph og er blevet betjent af Jannik i hele forløbet. Jeg var lidt i tidsnød så det skulle gå lidt stærkt men det var ikke noget problem. Alt i alt særdeles god service og jeg kan kun anbefale Pro Cars Cph og Jannik.
Min kone og jeg har lige købt bil hos…
Min kone og jeg har lige købt bil hos Jannik fra pro cars, og vi er begge enige om at han er vores bil sælger fremover, han går virkelig den ekstra mil for at alt skal lykkes og blive en positiv oplevelse.
Vi havde kontakt til ham under hele forløbet og det benarbejde han lagde i sagen var imponerende!.
Skulle Jannik ende med at sælge bil i Moskva så ville jeg lærer russisk og stadig købe bil hos ham!
Vi har netop købt ny bil hos Pro cars…
Vi har netop købt ny bil hos Pro cars CPH. Kompetent og helt outstanding vejledning før og under køb. Ingen smarte og påtrængende sælger typer her, men derimod kompetente og yderst behagelige personer, der ved hvad de snakker om. Vi er “solgt”, der er kun en forhandler...ingen over eller på siden💪PS. Vores nye og flotte Kia Niro kører fantastisk, køreoplevelsen er verdensklasse😍mvh Hr og Fru Andersen
Fantastisk service.
Konen og jeg havde en smule stram økonomi, men kære sælger Jannik opgav ikke kampen. Vi vil helt klart vende tilbage, når næste bil skal købes.
Super god service
Super god service. Daniel stod altid til rådighed mht. spørgsmål og hjalp mig utrolig godt igennem hele forløbet. En ren fornøjelse ☺️
God service og fleksibilitet
Har kun haft gode oplevelser med Pro Cars Cph. Køb af ny bil forløb gnidningsfrit og med en høj grad af fleksibilitet fra deres side.
Der har været et højt service niveau hos de medarbejdere som har hjulpet mig igennem købet
5 stjerner herfra👍
Køb af Passat GTE
Jeg har købt en Passat GTE ved Pro Cars CPH i slutningen af august. Der var en rigtig god kommunikation inden købet, hvor Daniel var god til at svare på spørgsmål og sende flere billeder. Da jeg er fra Jylland, aftalte vi at bilen blev kørt herover.
Da bilen blev leveret var klargøringen fin, den havde dog den nogle skrammer på forkofangeren, som den ikke havde da jeg købte den. Dette udbedrede Pro Cars CPH uden beregning.
Kort efter opdagede jeg at klimaanlægget ikke kølede, hvilket de også udbedrede uden problemer.
Denne virksomhed er ærlig og ansvarlig.
Alt i alt en kanon oplevelse med bilhandlen og jeg vil til enhver tid anbefale ProCars til andre.
Den varmeste anbefaling
Vi har købt en Kia Xceed hos ProCars, Albertslund og fik en fantastisk oplevelse. Daniel hjælp med en ærlig vejledning omkring vores behov for en hybrid eller benzin bil. Ingen spørgsmål var dumme og intet pres for et at afslutte et salg. Vi kan varmt anbefale ProCars, Albertslund.
Super service. Vi følte os bare rigtig velkomne og blev ikke presset til noget som helst. En utrolig behagelig og personlig oplevelse, som vi kun kan anbefale. Desuden har Pocars super biler til en rimelig pris. Tak til Jannik for en behagelig oplevelse ved en for os stor beslutning 😁😁😁
Har for nylig købt bil i ProCars i…
Har for nylig købt bil i ProCars i Albertslund... Og jeg kan kun sige at Jannik som er derude, han er præcis det modsatte af hvad en brugtbils forhandler har ry for at være... en super behagelig og ikke mindst professionel betjening man får her.. en kæmpe anbefaling :D
Køb af bil
Tak for en godbehandling ved køb af bil , vi er meget tilfredse
Lars
Supergod oplevelse at købe bil hos Pro…
Supergod oplevelse at købe bil hos Pro Cars. Professionel og yderst høflig betjening af Daniel. Skønt at komme til et bilhus, hvor man virkelig føler sig tryg i forbindelse med en handel. Det er et bilhus, vi varmt kan anbefale og kunne helt sikkert finde på at handle der igen, når vores nye lækre bil engang skal udskiftes. Vh Tine og Søren
5 stjerner herfra og et stort tak 😀
Super oplevelse hele vejen igennem - fantastisk personale og meget fine biler - vi kommer igen for alt levede op til vores forventninger 😀
Fantastisk service.
Helt igennem super god vejledning og service. Ingen spørgsmål gik ubesvaret hen. Kørte fra forhandleren med den bedste følelse i maven. Kan absolut kun anbefale Pro Cars CPH.
Pro Cars Herning
Købte i marts 2021 en Kia Optima PHEV. Vi er super glade for bilen og for den service vi har fået af Ole.
Har handlet bil hos pro Cars…
Har handlet bil hos pro Cars Albertslund
Super god oplevelse, meget imødekommende personale, fantastisk service og kommunikation mellem sælger og os. Prøvede først en KIA NIRO PHEV , som desværre var reserveret, men Daniel var hurtig til af finde en anden, som levede op til vores forventninger. Meget professionel behandling. Også god opfølgning efter handlen, kan varmt anbefales. Vi er meget glade for vores KIA NIRO PHEV.
Benedikte & Bjarne
Fremragende kommunikation mellem mig og…
Fremragende kommunikation mellem mig og Pro Cars Cph. og en imødekommende og professionel behandling.
Super fin service
Tak for en helt igennem god service. Alle super imødekommende. Vi er så glade for vores Kia Niro PHEV - bedste bil vi nogensinde har haft 😉
Har handlet bil hos Jannik
Har handlet bil hos Jannik. Mage til hjælpsom, rolig og ikke-sælger agtig mand skal mand lede længe efter 😉
Overdragelsen gik helt fantastisk og jeg kan kun anbefale, at købe bil hos Jannik. I blir’ ikke snydt 😉
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.