Rigtig god kundeservice, bestilte vinterdæk i november måned og leveringstid var derfor selfølgelig lidt længere end andre tider på året. Men blev hele tiden opdateret via mail og hjulene blev person... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestilte nogle fælge og et sæt sænknings fjedre af dem. Der var dsv lang leverings tid på fælgene da de skulle special laves. Fik fjedrene idag og får så at vide mine fælge allerede er klar næste ug... Voir plus
Fik den bedst tænkelige service både før, under og efter køb (af udstødningstilbehør). Der var noget der drillede nogen tid efter montage, og det blev lynhurtigt fikset uden beregning. Vil ikke tøve... Voir plus
Har kun godt af sige om PCS og James. Lige fra hjemtagelse af bil til Leasing, køb af fælge og hjælp til videresalg af leasingbil ved endt leasing. Meget kompetent rådgivning og service. Alt i alt... Voir plus
Kender deres produkter
Kender deres produkter og sælger dig ikke noget som de ikke vil anbefale og giver dig super service
God service!
Super god service og et super flinkt personale som altid er klar til at hjælpe dig!
Jeg købte nyt udstødnings system ved dem som jeg også skulle have monteret ved dem. Vi fik aftalt en tid og jeg glædede mig som et lille barn.
Desværre blev deres mekaniker syg, så vi fandt en anden dag senere på ugen, desværre var mekanikeren også syg der. Så jeg valgte at hente udstødningen og montere den selv.
De mente ikke de havde ydet en god nok service så de ville rigtig gerne sende mig et eller andet fra deres shop på deres bekostning. Så jeg har lige modtaget for 700 kroners bilpleje!
Det er hvad jeg kalder god service! Og eftersom de selvfølgelig ikke kan gøre for deres mekaniker bliver syg, så vil jeg sku sige de fortjener de 5 stjerner.
Tak for denne handel ProCarShop. I kan godt regne med at jeg handler ved jer igen.
Super vejledning på produkter
Super vejledning på produkter.
De var hurtigt til at få tingene hjem. Så det var nemt at at følge med i processen.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
/Jacob
Hvad et spørgsmål vedrørende noget …
Hvad et spørgsmål vedrørende noget flytning af panel i min BMW 320i E46. Søgte på nettet men nej, jeg fandt intet, jeg ringede og spurgte Poul og der var jeg heldig, han fortalte mig alt hvad jeg skulle gøre og sendte mig nogle billeder af hvordan det ville komme til at se ud DET ER SUPER SERVICE, KAN KUN ANBEFALE AT KØRE IND OG FÅ DET LAVET VED HAM HVIS DU IKKE KAN LAVE DET SELV.
Super super super service
Fik d. 20/3-2015 skiftet tandrem (Tandremssæt+vandpumpe). Dette blev udført uden problemer og til og med til en meget konkurrencedygtig pris.
D. 22/9-2017 gik moroten på min Golf 6 2.0 TDI pludselig ud, på motorvejen, på vej til arbejde. Der var knækket en bolt på et remstrammerhjul. Mandag får ProCarShop bilen og går i gang med at finde ud af hvad der er ødelagt i motoren. Mandag d. 9/10-2017 er min bil blevet lavet, og det på den 3 årige garanti PCS yder. Ingen bøvl eller vrøvl, bilen blev bare lavet. Det kalder jeg sgu superfin service. Jens, jeg takker igen mange gange for den fine service. PCS kan klart anbefales
Kanon service
Jeg skrev til Procarshop ang. en Catback udstødning til min bil. På trods af mange henvendelser de har fået, i forbindelse med åbning af deres webshop, og dermed 20% på næsten alt, så oplevede jeg alligevel gode svartider. Jeg kom i kontakt med en fyr ved navn Chris Andersen, og Chris var fra start servicemindet, og var god til at informere om deres forskellige mærker og prislejer. Sammen fandt vi hurtigt en løsning, som passede med eksisterende forrør, købt andetsteds.
Oven i købet kunne Chris også skaffe mig nogle nye pinbolte til forrøret, så jeg kan ikke andet end at være fuldt tilfreds med den service som jeg er blevet ydet.
Tak til Chris og tak til Procarshop
/Casper D. Hansen
Fantastisk service
Har været hos Pro Car Shop i Odense mange gange. Altid god service og et smil. Har både købt fælge og dæk samt forskelligt tilbehør. Idag den 4. Marts købt Viskerblade til en Seat Leon og de var monteret i løbet af nul komma fem. Tak for god service.
Uffe M. Odense
Fantastisk behandling!
Jeg har købt et sæt nye fælge hos Pro Car Shop m. tilbehør.
Alle aftaler der er indgået er blevet overholdt og deres personale har været super professionelle og serviceminded.
Da ordren var lagt på siden havde jeg et par spørgsmål spørgsmål, som jeg valgte at spørge dem om, over facebook
Da jeg fik svar var klokken mellem 20-22 samme aften og jeg blev helt paf.
Tænk at de besvare henvendelser så sent på dagen. Hvis ikke det er kundeservice, så ved jeg ikke hvad er.
Udover dette, var vedkommende jeg fik fat på rigtig frisk og spurgte ind til ordren, om jeg havde bolte, centerringe hvilket er utroligt relevant, når man som mig ikke har helt styr på det ;-)
Når alt kommer til alt har jeg intet negativt at sætte på deres behandling af mig og min ordre og jeg kan kun anbefale at bruge dem! :-)
Optimering
Renault clio 4 obd optimering ...rigtig godt tilfreds bilen har meget mere overskud og kører perfekt
Thomas...
Dårlig service
Købte nogle dyre LED pærer ved ejeren selv, efter 10 måneder er pærerne defekte, umiddelbart grundet rust. Jeg henvender mig i butikken ved ejeren igen, jeg mener bestemt at han må kunne hjælpe mig, da de ikke er ældre, jeg har endda medbragt lygthus så han kan se at det er tæt, dvs, de ikke har fået vand. Desværre vil han overhovedet ikke hjælpe med andet, end at sælge nogle nye - virkelig ringe, jeg sætter ikke mine ben i den biks mere.
Generelt rigtig fin service
Det skal lige siges at min viden om biler er ganske begrænset! Derfor blev jeg rigtig glad over personalet smilede pænt til mig, da jeg ikke kunne svare på nogle af deres spørgsmål omkring hvilken slags bil jeg har. Jeg har fået skiftet dæk hos dem, hvilket var utrolig billigt og utroligt hurtigt! Og jeg blev tilbudt dameblade og kaffe imens jeg ventede. Helt igennem professionelt!
Så skulle jeg have skiftet vinduesviskere. De fandt ud af hvilke jeg skulle have, forklarede mig om de forskellige slags og en-to-tre så var de oven i købet ude for at sætte de nye på! Virkelig god service!
Sidst, men ikke mindst, så skulle jeg have en ny pære til forlygten. Igen forklarede de pænt hvad forskellen var på de forskellige slags og for sølle 49kr, så ville ekspedienten lige sætte de to nye pærer i for os. Det gik igen super hurtigt og vi blev tilbudt kaffe i ventetiden. Vi opdagede dog hurtigt efterfølgende at de ikke lyste helt symmetrisk og efter en uge var jeg inde i butikken for at spørge om det bare var mig det var helt galt på den. Samme ekspedient fra sidst gik straks med ud og kiggede på det. Han sagde han godt kunne se den ene sad skævt og rettede den til. Jeg kører glad hjem, blot for at opdage at den pågældende lygte nu lyset helt op i loftet i P-kælderen. Det er meget værre end før, så jeg kører med det samme tilbage til butikken for at fortælle den er helt gal nu. Samme ekspedient går igen med ud og kigger på det, rykker lidt rundt på det og påstår at det altså ikke sidder ordentligt. Det gør det under ingen omstændigheder... Han begynder at snakke om at vi så skal betale 99kr for at få justeret lygterne. Sætter spørgsmålstegn ved om det virkelig kan passe, for inden han overhovedet skiftede pærerne, der var det helt perfekt. Der kommer så to andre ud og kigger på det(den ene en mekaniker) og de kan godt se den er gal. Den oprindelige ekspedient har sat pærer i på hovedet finder de så ud af! Mekanikeren bikser lidt med det og så er det perfekt! Det der irriterer mig nu er at ekspedienten ikke undskylder på nogen måde for sin fejl. Han kiggede på pærerne TRE gange. TRE gange kørte jeg derud med samme problem. Det er ikke okay... Men de får stadig fire stjerner fordi det resterende personale har været så flinke de to første gange. Og så er de billige!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.