Proff1 Avis 145

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kjøpte verktøy som var på tilbud til en litt mer folkelig pris. Bestillingen ble fort registrert og behandlet med første virkedag og sendt av gåre ved første anledning. Bestillingen kom frem innen 3 d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fikk levert bestilte varer super-raskt 😃. Proff1 tar tydeligvis kundene på alvor og sørger for hurtig levering. I tillegg har de et godt vareutvalg med konkurransedyktige priser ! Kan trygt anbefale... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Grei og rask levering. Står 2x6ah batterier på kofferten, mens dere leverer med 1x3ah… men det er vel derfor dere i tillegg kan selge også 2x6ah, men da til betydelig høyere pris😜 ( heldigvis har jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Veldig god service :) Sommeråpent var ikkje opplyst om på web, men butikk ansatt såg meg foran døra. Åpna opp til meg etter stengetid slik at eg fikk venta tinga eg hadde kjøpt. :))

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

God pris, rask levering

God pris, rask levering, greie betalingsløsninger

Hei Einar!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med pris, leveringstiden og betalingsløsning hos oss! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Hei Arild!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med bestilling og leveringstiden fra oss! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Hei David!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med pris og leveringstiden fra oss! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Hei Espen
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med pris og leveringstiden! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Riktig produkt og rask levering 📦

Riktig produkt og rask levering 📦

Hei Knut Martin
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med produkt og leveringen fra oss! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Hei Alf-Helge
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med servicen fra oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Hei Ole Henning
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med levering og service hos oss! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.
Velkommen tilbake til Proff1 ved neste anledning!

Bra butikk

Gode priser, bra betalingsløsning og rask leveranse 👍

19 mai 2025

Hei Morten!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med handel og leveringen fra oss! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kjapp levering og god support

Kjapp levering og god support for retur når jeg fant ut at jeg hadde bestilt feil produkt.

18 mai 2025

Hei Alexander!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med leveringen og at det ordnet seg med retur av varer. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Rask og korrekt levering

Rask og korrekt levering. God pris.

14 mai 2025

Hei Lars!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med pris og leveringen av kjøpet fra oss! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Hei Stig!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med pris og leveringstiden av produktet du kjøpte! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Raskt levert..

Produkt fungerer som forventet og raskt levert/anbefalles...

11 mai 2025

Hei Atle!
Tusen takk for tilbakemeldingen fra deg! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med produktet og handelen hos oss! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Hei Morten!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med handelen hos oss! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.
Velkommen tilbake til Proff1 ved neste anledning!

Noté 5 sur 5 étoiles

Enkelt å legge inn ordre og rask…

Enkelt å legge inn ordre og rask levering

12 mai 2025

Hei Bjørn,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med bestilling og leveringstiden! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.
Velkommen tilbake til Proff1 ved en senere anledning!

Hei Lasse!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med behandling -og leveringstiden av produktet du kjøpte! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Hei Tomasz!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med kjøp og leveringstiden av produktet du kjøpte! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Veldig fornøyd

4 mai 2025

Hei Ivar!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med leveringstiden av produktet du kjøpte! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Rask levering. Bra produkt

25 avril 2025

Hei Henry!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med levering og produktet du mottok! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

Rydding og rask levering

Rydding og rask levering

16 avril 2025

Hei Ole Kristian!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med levering og tiden det tok! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

21 avril 2025

Hei Elin
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med leveringstiden! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det betyr mye for oss.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus