Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb hier na heel lang zoeken mijn perfecte bankstel gevonden, prijs was goed, personeel was vriendelijk, ruime informatie en denktijd. Vlak voor pasen gekocht vlak na pasenn bezorgd. Van begin tot b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige bank besteld, en zeer vakkundig geholpen in de vestiging in Helmond. Levering liet even op zich wachten maar het was het het waard. Het is wat apart dat men de bank niet aflevert en insta... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ameublement et de décoration
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Magasin de meubles
  4. Magasin de canapés

Écrit par l'entreprise

Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 54 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Super goed geholpen door Anita

Super goed geholpen door Anita. Onwijs klantvriendelijk, meedenkend en de mogelijkheid gehad om een stoel mee naar huis te nemen om eerst te bekijken in onze woonkamer. Met dank aan de leenaanhanger konden we dezelfde dag onze nieuwe stoelen al meenemen.

14 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel prettig en met kennis van zaken…

Heel prettig en met kennis van zaken geholpen bij het maken van een keuze voor een goede stoel. Hoewel ik thuis al voorwerk had gedaan waren de toevoegingen van hr Pepping heel waardevol. Heel blij met de gemaakte keus.

2 mai 2026

Réponse de Profijt Meubel

Bedankt voor je mooie review HJ spithost! Wat fijn om te horen dat je zo prettig en deskundig bent geholpen en dat de aanvullingen van dhr. Pepping van waarde waren bij je keuze, heel veel plezier gewenst van je nieuwe stoel! Mvg, team Profijt Meubel Groningen

Noté 2 sur 5 étoiles

Mooie banken, matige kwaliteit

We hebben in december de bank Micco besteld. In de winkel werden we prima geholpen, al had verkoopster bijna de hoek op de verkeerde plek had genoteerd. Goed om dus wel zelf op te letten bij wat er genoteerd wordt.

Bank werd binnen de verwachte levertijd keurig bezorgd aan huis en in elkaar gezet. Al het vuil werd gelijk mee terug genomen.

Helaas bleek na 1,5 week al dat de stof niet meer zo strak om de bank zat. Zelfs als de kat eroverheen loopt, zie je de pootafdrukken er nog in staan. Voor een bank van dit model, én voor de neergelegde €1.600, zou je verwachten dat dit langer mooi blijft. Profijtmeubel is het zelf niet eens met onze conclusie, en heeft geconstateerd dat het nog binnen de toegestane marge valt; zij zijn ook niet bereid de bank te repareren of andere oplossingen te bedenken.

In het vervolg zou ik ergens anders een bank bestellen.

22 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Heb hier na heel lang zoeken mijn…

Vlak voor pasen gekocht vlak na pasenn bezorgd.
Van begin tot bezorging heel goed verlopen en nu het bankstel er staat ben ik er super gelukkig mee.

3 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit meer een bankstel van Profijt Meubel Veenendaal

2,5 jaar geleden een bankstel gekocht bij Profijt Meubel Veenendaal. Na 6 maanden zakte de bank voor het eerst volledig door. Na 1,5 jaar zakte de armleuning door. En nu, na bijna 2,5 jaar is hij voor de derde keer volledig doorgezakt. Na meerdere reparaties had ik geen vertrouwen meer in de kwaliteit van deze bank en heb ik contact opgenomen met Profijt Meubel en aangegeven geen reparatie meer te willen.

Meerdere weken bezig geweest om uiteindelijk een heel onbeschofte mail te krijgen waarin ik aangesproken werd met een totaal andere naam, er benoemd werd dat het maar goed was dat ik de All In House service bij de bank aangeschaft had, dat ze er van uit gaan dat ik niet op de bank sta en dat de bank inmiddels op alle zwakke plekken verstevigd is dus dat zij nu geen problemen met de bank meer voorzien. Met andere woorden; ik moet maar accepteren dat ik een bankstel aangeschaft heb die binnen 2,5 jaar volledig aangepast is met extra houten balken om niet in elkaar te storten. Wat een bizar slechte service. Geen aanrader! Koop hier niet!

29 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige producten en goed advies

Het is wat apart dat men de bank niet aflevert en installeert gezien de prijs, maar men zei me dat dat onderdeel v hun businessmodel is.
Mijn bank werd overigens wel afgeleverd (niet gemonteerd) vanwege de opgelopen vertraging. Dat weet ik te waarderen!

29 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ga naar Sliedrecht voor je meubels

Wij zijn goed geholpen bij profijtmeubel Sliedrecht door Celeste vriendelijk en behulpzaam en als verkoopster een hart op de juiste plek

Réponse de Profijt Meubel

Bedankt voor deze mooie woorden en wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen door onze collega.

Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Mooie winkel, persoonlijke service

Mooie ruime winkel. Heel fijn geholpen door Kayleigh, ze denkt mee over de combinaties van meubels en neemt de tijd voor je. Tijdens het bestellen een kopje koffie gekregen en gezellig gekletst. Ik kom hier zeker terug.

Noté 5 sur 5 étoiles

De vraag van jullie is hoe beordeel ik…

De vraag van jullie is hoe beordeel ik mijn aankoop.
Juist ksn het niet beordelen heb het nog niet binnen.

Beste Adrie,

Hartelijk bedankt voor uw review, Mochten we later nog iets voor je betekenen horen we dat graag.

^Bregje

Profijt Meubelen

op zoek naar stoelen…

we waren op zoek naar 4 stoelen en kwamen terecht bij AaBe fabrieken in tilburg,n apartehal waar meubels in de sale waren van profijtmeubel en ontmoeten daar maarten van profijtmeubel en pronto,dank je wel maarten voor jou goede en vriendelijke hulp.

25 avril 2026

Beste Riekie,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat Maarten u zo goed heeft geholpen.
Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel.

^Bregje
Profijt Meubelen

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus