ProgeCAD / Eurocitydata ABAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Det mesta är bra…men…. Det saknas ritningsmallar och snittytor som visar väggisolering. Båda dessa bör finnas och anpassade efter de vanligaste standarderna vi använder i Sverige.

Testade den Engelska versionen på min gamla MAC. Funkade fint. Har nu köpt en HP Laptop och installerat på prov igen. Funkar fint så jag slog till ock köpte programmet. Allt från installation till pr... Voir plus

För det första - seriös och logisk uppföljning av programmets funktioner och möjligheter under testperioden vilket löste några invändningar kring funktionaliteten som jag noterade. Vederhäftig inform... Voir plus

Jag har haft ProgeCAD i 7 år och jag har alltid tyckt att CAD-programmet har varit bra. Det har även utvecklats på ett funktionellt sätt hela tiden, jag upplever att ProgeCAD 2021 även det har utveck... Voir plus

1. Entreprise de logiciels

Vi säljer billiga CAD-program på svenska med tillgång till support, utbildning och mycket mer.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

233 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En kortare diskussion med…

En kortare diskussion med säljavdelningen gällande deras upphörande av rabatt precis innan jag skulle köpa ledde till en konstruktiv lösning, där vi båda kom överens och genomförde köpet av programvara.

1 août 2025

Hej Lars,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Att hitta konstruktiva lösningar som fungerar för båda parter är väldigt viktigt för oss, och vi är glad att vi kunde komma fram till en bra lösning och genomföra köpet.

Dylan

Bra program till okej pris

Bra program till okej pris, lätt tillgängligt. Hoppas att uppdateringarna lever upp till vad som utlovat.

18 juillet 2025

Hej Owe,

Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd med programmet och priset.

Bra känsla.

Enormt bra förslag på utbildningar och filmer. Man fick en känsla av att man var en kund som var prioriterad.

12 juillet 2025

Hej Kjell,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att våra utbildningar och filmer varit till hjälp och att du känt dig prioriterad som kund. Det är precis den känslan vi vill förmedla.

Dylan

För mig är det ett måste med ett bra cadprogram

Det är väldigt likt AutoCAD lärde mig det när jag gick i gesäll skola på nitti talet och detta är mycket billigare och säkert lika bra

1 juillet 2025

Hej Stefan,

Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att progeCAD lever upp till dina behov och att du känner igen dig från AutoCAD. Att kunna erbjuda en likvärdig upplevelse till ett lägre pris är precis vad vi strävar efter.

Dylan

Snabb återkoppling och vänligt…

Snabb återkoppling och vänligt bemötande.

26 mai 2025

Hej Peter,

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du är nöjd med både återkopplingen och bemötandet, det är precis så vi vill att det ska kännas att ha kontakt med oss.

Dylan

För det som jag kommer att använda…

För det som jag kommer att använda programmet för kommer det att funka utmärkt även med tillägget El som fungerar kanon.
Finns ingen anledning att använda Autocad känner jag.

16 mai 2025

Hej Jörgen,

Tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att både ProgeCAD och el-tillägget passar dina behov så bra! Det gläder oss att du känner att det är ett fullgott alternativ till AutoCAD – precis det vi vill erbjuda.

Dylan

Mycket bra support gällande…

Mycket bra support gällande beställningen, rättade till fel som jag gjort när jag beställde. Erbjöd diverse hjälp osv.

30 avril 2025

Hej Nisse,

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa till med din beställning och att du uppskattar vår support.

Bra produktinformation via…

Bra produktinformation via telefonkontakt med säljare.

6 mai 2025

Hejsan Gunnar,

Dylan här från vårt samtal! Riktigt kul att höra att du uppskattade informationen via telefon - vi strävar alltid efter att ge tydlig och relevant vägledning.

Tack för ditt omdöme!
Dylan

Bra service och ett mycket prisvärt…

Bra service och ett mycket prisvärt program med många funktioner som inte ens dyrare program kan matcha!

30 avril 2025

Hej Sören,

Tack för din recension! Vi blir glada att höra att du uppskattar både servicen och det prisvärda innehållet i programmet. Vi jobbar hårt för att erbjuda just det!

Bästa hälsningar,

Den är fantastisk bra.

Den är fantastisk bra.

16 avril 2025

Hejsan Artur,

Tack för din recension! Riktigt kul att höra att du tycker programmet är fantastiskt bra!

Hej Jørn,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du tycker programmet är användarvänligt och prisvärt – det är något vi fokuserar mycket på.

Hejsan Per,

Tack för ditt omdöme och kul att du uppskattar vår hemsida.

Dylan

Snabbt och bra respons men alltför…

Snabbt och bra respons men alltför snabba med at vilj aha omdöme.

28 février 2025

Hej Kenneth,

Kul att du uppskattar vår snabba respons, och tack för din feedback!

Hejsan Leif,

Stort tack för din recension! Härligt att du är nöjd med vår service, tips och prissättning. Dessa är några av aspekterna vi jobbar med dagligen för att skapa ett större mervärde för våra kunder!

Dylan

Snabb leverans och enkel installation

Snabb leverans och enkel installation. Har inte hunnit använda ProgeCAD än så jag väntar med en recension till dess

24 février 2025

Hej Göran,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med leveransen och installationen. När du har hunnit testa ProgeCAD ser vi fram emot att höra mer om vad du tycker!

Dylan

Några tycker att det är ett billigt…

Några tycker att det är ett billigt program "men" jag har betalat mer än 1000kr/år och nu får man höra att man måste byta på grund av Windows 11 så det betyder att man kommer att betala mer än 1000 kr /år i fortsättningen och med facit i hand så kan man välja flera andra program för de pengarna man säger att det är en engångskostnad det är gå fram med osanning.

20 février 2025
Avis spontané

Hejsan Sture,

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när en äldre version av progeCAD inte längre fungerar optimalt på nyare operativsystem, som Windows 11.

Precis som med all mjukvara påverkas kompatibiliteten av förändringar i operativsystemen, och vi ser att detta är ett generellt problem för många program. För att säkerställa att progeCAD fungerar smidigt och att du får fortsatt support rekommenderar vi att uppgradera till den senaste versionen, progeCAD 2025. Eftersom du redan har en äldre version kan du dessutom ta del av vårt uppdateringspris.

Om du har några frågor eller vill ha mer information om uppgradering, tveka inte att kontakta oss. Du hittar mer information här:

Programmet fungerar bra

Programmet fungerar bra, men jag måste skola mig lite

8 janvier 2025

Hejsan Gunnar,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att programmet fungerar bra för dig.

Om du vill fördjupa dina kunskaper har vi en gratis grundkurs som kan vara till hjälp. Kursen består av 13 lektioner som tar cirka 40 minuter per styck och innehåller genomgångar, filmklipp och kunskapstester. Självstudiekursen finns på vår hemsida. Genom att nyttja grundkursen hoppas vi att den kan underlätta för dig att få ut ännu mer av programmet.

täcker stort arbetsområde

snabb feedback

4 décembre 2024

Hej Antti,

Tack för att du hör av dig och berättar om din upplevelse. Snabb återkoppling är något vi alltid strävar mot.

God fortsättning!

Hej Emanuel,

Stort tack för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande. Att skapa en positiv upplevelse för våra kunder betyder mycket för oss.

God jul och Gott nytt år!
Dylan

En savoir plus sur les différents types d'avis.