ProgeCAD / Eurocitydata ABAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Det mesta är bra…men…. Det saknas ritningsmallar och snittytor som visar väggisolering. Båda dessa bör finnas och anpassade efter de vanligaste standarderna vi använder i Sverige.

För det första - seriös och logisk uppföljning av programmets funktioner och möjligheter under testperioden vilket löste några invändningar kring funktionaliteten som jag noterade. Vederhäftig inform... Voir plus

Jag har haft ProgeCAD i 7 år och jag har alltid tyckt att CAD-programmet har varit bra. Det har även utvecklats på ett funktionellt sätt hela tiden, jag upplever att ProgeCAD 2021 även det har utveck... Voir plus

1. Entreprise de logiciels

Vi säljer billiga CAD-program på svenska med tillgång till support, utbildning och mycket mer.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

233 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Uppdaterat progeCAD från -17 till -24.

Uppdaterat progeCAD från -17 till -24.
Enkelt till köp och lättförståelig instruktion för nedladdning av program.
Samt snabb återkoppling med orderbekräftelse.
Tack!

9 février 2024

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Christian. Tack för ditt omdöme. Bra att höra att allt fungerar som det ska. Grattis till nya ProgeCAD 2024, du kommer nog bli väldigt nöjd med den. Mvh Hans Engström

lätt som en plätt

1 février 2024

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Anders. Härligt att höra! Roligt att du delar med dig av dina erfarenheter. Vänliga hälsningar Hans

Prisvärd CAD program

Prisvärd program.
Bra service

2 février 2024

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Marko. Tack för ditt omdöme. Vi är tacksamma att du delar med dig av dina erfarenheter. Mvh Hans

Jag har inte jobbat tillräckligt mycket…

Jag har inte jobbat tillräckligt mycket i programmet för att kunna betygsätta.

29 décembre 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej. Återkom gärna och ge ett omdöme när du kommit igång med programmet. Mvh Hans Engström

Utmärkt CAD-program, mindre bra inköpsprocess.

Inget att klaga på map programvaran, smidig att jobba med när man är van vid Autocad och Draftsight. En stjärna drar jag dock av pga stora besvär att traggla sig igenom inköpsprocessen som privatperson, då säljaren verkar tro att bara företag vill köpa programvaran, och begär oblgatoriskt företagsnamn i inköps formulären.

21 novembre 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Tomas. Tack ditt omdöme. Härligt att höra att du gillar ProgeCAD. När det gäller webbshoppen så håller vi med om frågan om företag kan vara besvärande för privatpersoner. Tyvärr är webbshoppen lite oflexibel men det är skönt att det löste sig. Vänliga hälsningar Hans

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Roman. Tack för att du ger ett trevligt omdöme. Vi försöker alltid att återkomma och besvara frågor direkt eller samma dag. Mvh Hans Engström

Snabb support

11 novembre 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Patrik. Tack för att du hör av dig och berättar om din upplevelse. Lycka till med ProgeCAD framöver också. Hälsningar Hans Engström

Jag köpte programmet på hemsidan och…

Jag köpte programmet på hemsidan och betalade med kreditkort samt fick även ett mail med licensnummer.
Ett par dagar senare fick jag ett mail från företaget där jag ombads att betala mer pengar "eftersom den produkt jag köpt inte finns". Produkten är en enda: ProgeCad-programmet. Detta fungerar alldeles utmärkt på min dator. Nu hotar företaget med att deaktivera min licens trots att jag betalt och registrerat produkten

28 octobre 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Rolf. I lördags beställde du ett program från oss. Söndag förmiddag uppmärksammade vi dig på att pga IT-problem med hemsidan hade du fått en produkt/pris/serienummer-kombination som inte finns. Vi erbjöd dig pengarna tillbaka eller en möjlighet att köpa den produkten du ville ha. Du är välkommen att kontakta vår support om du vill ha hjälp att lösa situationen. Hälsningar Hans Engström

ProgeCAD fungerade direkt!

Jag kunde omgående börja arbeta i ert CAD-program som ersatte mitt gamla AutoCad LT. Ert program kopierade de flesta inställningar från tidigare så det var bara att börja rita (hade sett framför mig flera timmar av inställningsarbete). Det är även en stor fördel att äga istället för att ha licens eftersom jag använder sporadiskt.

19 octobre 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Thomas. Tack för ditt fina omdöme. Det är jätteroligt att höra att det gått bra att ersätta ditt gamla CAD-program och föra över alla dina gamla inställningar till ProgeCAD. Vi hoppas att ProgeCAD ska fortsätta att överraska positivt. Mvh Hans Engström

Snabba svar vid frågor och snabb…

Snabba svar vid frågor och snabb tillgång till produkten

3 octobre 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Filippa. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och åsikter. Vi hoppas att du kommer få mycket glädje av ditt nya CAD-program. Vänliga hälsningar Hans Engström

Likt autocad

Likt autocad. Men inte lika stabilt. Bra med 3D

19 septembre 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Ulf och tack för ditt omdöme. När det gäller stabilitet så är det något som främst påverkas av datorn, grafikkort och grafikkortsdrivrutiner, samt av själva ritningen. Ritningen kan innehålla fel som AutoCAD automatiskt åtgärdar, medan man gör det manuellt i ProgeCAD. Kontakta vår support så hjälper vid dig med inställningar och drivrutiner så att din dator fungerar bra. Mvh Hans Engström

Bästa prisvärda CAD-programmet

Perfekt cad-program för småföretag och enmansjobbande, bra prisbild och toppenbra hjälp/support!

5 septembre 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Sune. Vad roligt att allt fungerar som det ska och att du är nöjd. Hoppas du får mycket glädje av programmet! Mvh
Hans Engström

Enkel hantering

Enkel hantering och beställning av tjänster

16 août 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Christian. Tack för ditt fina omdöme och för att du hör av dig. Vänliga hälsningar Hans

Bra Support!

Det går snabbt att få hjälp om man behöver det.

5 juillet 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Nicklas. Roligt att du uppskattar vår support, och att du delar med dig av dina erfarenheter. Trevlig sommar /Hans

Snabbt o enkelt att få igång

Snabbt o enkelt att få igång, framför allt ett riktigt bra cad program.

4 juillet 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Christian. Tack för ditt omdöme. Roligt att höra att det har fungerat snabbt och enkelt att komma igång och att du är nöjd med ditt nya CAD-program. Vänliga hälsningar Hans

Bra utbildningsprogram för att komma…

Bra utbildningsprogram för att komma igång.
Bra ritprogram

30 juin 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Anders. Tack för ditt omdöme, och jätteroligt att du uppskattar programmet och den kostnadsfria utbildningen. Trevlig sommar / Hans

Testade den Engelska versionen på min MAC först och sedan på en HP Laptop med W11 Home.

Testade den Engelska versionen på min gamla MAC. Funkade fint. Har nu köpt en HP Laptop och installerat på prov igen. Funkar fint så jag slog till ock köpte programmet. Allt från installation till provperiod till köp gör att jag känner mig mycket nöjd. Har tidigare erfarenhet från AutoCAD LT i jobbet. Min privata ProgeCAD ger mig allt jag önskar för en mindre kostnad.

28 mai 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Örjan. Roligt att du är nöjd med både iCADMac för Mac och ProgeCAD för PC. Båda programmen är perfekta alternativ för de som är vana vid AutoCAD och AutoCAD LT men vill spara lite pengar. Mvh Hans Engström

En savoir plus sur les différents types d'avis.