ProgeCAD / Eurocitydata ABAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Det mesta är bra…men…. Det saknas ritningsmallar och snittytor som visar väggisolering. Båda dessa bör finnas och anpassade efter de vanligaste standarderna vi använder i Sverige.

Testade den Engelska versionen på min gamla MAC. Funkade fint. Har nu köpt en HP Laptop och installerat på prov igen. Funkar fint så jag slog till ock köpte programmet. Allt från installation till pr... Voir plus

Jag har haft ProgeCAD i 7 år och jag har alltid tyckt att CAD-programmet har varit bra. Det har även utvecklats på ett funktionellt sätt hela tiden, jag upplever att ProgeCAD 2021 även det har utveck... Voir plus

1. Entreprise de logiciels

Vi säljer billiga CAD-program på svenska med tillgång till support, utbildning och mycket mer.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

233 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra och snabb support

Bra och snabb support
Hjälpte mig med installationsproblem. Saknades information om att man ska stänga av brandväggen under installationen.

16 mai 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Staffan och tack för ditt omdöme och för informationen om brandväggen. Datorernas säkerhetsfunktioner förändras hela tiden och kan ställa till problem ibland. Som väl är, så är problemen vanligtvis lätta att lösa. Vänliga hälsningar Hans Engström

Köp och uppstartsinfo har varit bra

Köp och uppstartsinfo har varit bra, då får vi se hur support-funktionen fungerar. Hittills bra.

1 mai 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Örjan. Tack för ditt fina omdöme. Behöver du hjälp med programmet så finns det både support, utbildning och konsulter att tillgå. Vår ambition är samma som din, att allt ska fungera perfekt. Mvh Hans Engström

Snabb och enkel uppdatering samt gott…

Snabb och enkel uppdatering samt gott om självstudiematerial.

18 avril 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Allan, tack för att du hör av dig och berättar om dina erfarenheter. Det är viktigt för oss, och det är bra vägledning för andra användare. Vänliga hälsningar Hans Engström

Förbättringarna är väldigt stora!

Stora förbättringar i prestanda och funktioner kontra 2019.

10 avril 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Joel. Tack för ditt omdöme. Roligt att du gillar ditt uppdaterade program. Även om ProgeCAD 2019 var jättebra så utvecklas ju programmen hela tiden, därför är det är en god ide att hålla koll på den senaste versionen. Är man osäker på om man ska uppdatera eller inte så kan man alltid testa senaste versionen 30 dagar innan man bestämmer sig. Mvh Hans Engström

bra information och lätt att komma igång

bra information och lätt att komma i kontakt med support, har precis börjat men det kommer att bli bra.

9 mars 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Lars. Tack för omdömet. Det gläder oss att allt fungerar som det ska. Lycka till med CAD:andet i framtiden. Vänliga hälsningar Hans

Vederhäftig och logisk information

För det första - seriös och logisk uppföljning av programmets funktioner och möjligheter under testperioden vilket löste några invändningar kring funktionaliteten som jag noterade. Vederhäftig information i lagom mängd men framförallt i rätt tid.
För det andra - väldigt bra beskrivning hur nerladdning och köp av programmet skulle göras. Gick utomordentligt lätt och rätt.

26 février 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Lars. Vi uppskattar verkligen ditt trevliga och positiva omdöme. Det är mycket roligt att du uppskattar våra produkter och tjänster. Hoppas att programmet ska fortsätta leva upp till dina förväntningar. Mvh Hans Engström

Bra information om programmet

Bra information om programmet på svenska, video, självstudier gratis material mm.

19 février 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Stefan. Roligt att du uppskattar informationen som vi tagit fram. Vi har både samma mål, nämligen att du ska bli nöjd med produkten som du köper av oss. Mvh Hans

Bra service

Bra service, snabbt svar

9 février 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Eben, tack för att du delar ditt omdöme. Vi hoppas du kommer få mycket glädje av ditt CAD-program. Mvh Hans

Jag är nöjd ,

Jag är nöjd ,
Enkelt ,fungerar bra

3 février 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Hamit. Tack för det fina omdömet. Vi hoppas att allt kommer fortsätta så. Vänliga hälsningar Hans Engström

Jag behövde ta fram ritningar för ett bygglov

Jag behövde ta fram ritningar för ett privat bygglov och konstaterade att det var väsentligt billigare att köpa en Progesoft-licens och rita själv än att anlita en arkitekt. Jag har tidigare jobbat i AutoCAD yrkesmässigt och tyckte det var lätt att komma igång med Progesoft, då jag kände igen mycket funktioner/kommandon.

28 janvier 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Magnus. Tack för ditt omdöme. Du summerar ProgeCAD väldigt bra: Billigt och mycket snarlikt AutoCAD. Vi hoppas du fick igenom bygglovet. Vänliga hälsningar Hans

Har betalat för programmet men inte…

Har betalat för programmet men inte fått någon bekräftelse?

8 janvier 2023

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Filip Wedin. Du fick en orderbekräftelse, ditt serienummer och din faktura på e-mail den 28 december kl 15.01!
Har du problem med din e-mail så kontakta företagets IT-support. Har du problem med ProgeCAD så kontakta oss.
Trustpilot är INTE inblandade i denna typ av frågor.

Snabb och bra service

18 décembre 2022

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Conny. Tack för ditt fina omdöme. Vi hoppas du kommer få mycket glädje av ProgeCAD. Mvh Hans

Bra service!

Bra service!
Fick snabbt svar på mina frågor.

6 décembre 2022

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Hans Göran. Vad roligt att du uppskattar vårt arbete, och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter. Vänliga hälsningar och God Jul / Hans Engström

Mycket bra program med många bibliotek…

Mycket bra program med många bibliotek och funktionet
Behagligt lågt engångs-pris
En persons lisens för två datorer

21 novembre 2022

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Gustav. Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna det. Mvh Hans

Snabbt och enkelt.

19 octobre 2022

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Arne. Tack för ditt omdöme. Roligt att höra att allt fungerar som det ska. Vänliga hälsningar Hans Engström

Lätt att ta i bruk

Jag har jobbat yrkesmässigt med AutoCad LT 25 år, ett riktigt bra program.
Jobbar fortfarande som pensionär och nu sökte ett bra och kostnadseffektivt program. Det bästa med ProgeCAD är att jag kan öppna/använda mina tidigare AutoCad ritn. precis som jag gjorde dem.
Sedan tar det en tid att få flyt i arbetet.

3 octobre 2022

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Hej Hans. Roligt att du trivs med ProgeCAD. Du är en av väldigt många som har tidigare erfarenhet från AutoCAD-världen och som gått över till ProgeCAD. ProgeCAD och AutoCAD är 100% kompatibla och väldigt snartlika i alla avseenden så övergången bör vara mycket smidig. Lycka till med programmet. Vänliga hälsningar Hans