Gerard Burgerlaan 9, 3131 KZ Vlaardingen, Zuid-Holland, NL
L'entreprise a répondu
Precella van Pronto Vlaardingen heeft me uitstekend geholpen en voorgelicht betreffende mijn aankoop van bank model Impero. 2x 1,5 zits met een elektrisch gedeelte en een 2-zits met uitschuifbare zitt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mooie winkel, duidelijk overzicht producten, vriendelijk behulpzaam personeel. Snelle correcte levering. Echter mijn TRAVI-kast van Teakhout moet wel onderhouden worden met TeakOlie. Helaas wordt de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij werden zowel in Vlaardingen als in Naaldwijk zeer vriendelijk geholpen, wat een leuk personeel. Maar het kan kennelijk nog beter. Bij het afhalen van onze stoelen in het magazijn in Naaldwijk werd... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Gerard Burgerlaan 9, 3131 KZ, Vlaardingen, Zuid-Holland, Pays-Bas
A répondu à 72 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
We zijn wederom weer super geholpen bij de Pronto vestinging Vlaardingen. Een goedendag toen we binnen kwamen en wilt u eerst rondkijken? Ja graag en toen we besloten hadden werden we door Daniella goed geholpen. Advies daar waar nodig bij inze keuze. Wij hebben 6 eetkamer stoelen gevonden helemaal naar onze zin. Wij gingen met een zeer tevreden gevoel naar huis. Nu 3 wkn wachten en dan kunnen we ze aan onze kloostertafel gaan gebruiken. Bedankt Daniella voor de hulp.

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Ik had de hoop al opgegeven om een leuke en lekker zitende bank aan te schaffen die ook via de trap naar boven zou kunnen. Maar problemen zijn er om op te lossen werd mij gelijk verteld! Super goed geholpen en een geschikte bank kunnen vinden.
Zondag zijn we bij Pronto in Vlaardingen wezen kijken voor banken. Melissa, de verkoopster, heeft ons toen erg goed geholpen en uitgebreid te woord gestaan. Vandaag zijn we teruggekomen om onze keuze te maken en ook toen stond Melissa weer voor ons klaar. Ze gaf duidelijke uitleg en goed advies.
Van ons krijgt ze een dikke 10!

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Ik was er nooit geweest maar nou ben ik al een paar keer geweest. Een geweldige zaak je raakt nooit uitgekeken. waanzinnige meiden heel erg vriendelijk en ook henk natuurlijk niet te vergeten ik ging met een glimlach de winkel uit ik heb een bankstel besteld en mooie olifanten beelden gekocht voor de 2e keer? En dan kom ik weer een keer voor eettafelstoelen te bestellen ik ben benieuwd of het me lukt welke ik zal nemen want ik vind het heel moeilijk om keuze te maken wat ik vind ze allemaal even mooi! Dat wordt wel een dingetje
Henk van Pronto heeft ons geweldig geholpen! Hij heeft veel kennis, hij vraagt naar de wensen, luistert goed en hij denkt met ons mee. We hadden niet echt iets nodig, maar we zijn de deur uitgegaan met een nieuwe eettafel, salontafel en eetkamerstoelen. Heel blij met het advies van Henk! Dank.
Wij zochten al enige tijd naar een nieuwe bank. Bij Pronto Wonen kwamen wij een bank tegen die wij direct geweldig vonden. Helaas was het showmodel een stuk breder dan de maat die wij zochten. Wij zijn geweldig geholpen door Henk. Een aardige verkoper, super eerlijk en hij denkt echt met je mee. De bank moet nog geleverd worden maar tot nu toe hebben wij een hele fijne ervaring gehad!

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Prettig personeel geen opdringerig gedoe.
Goed assortiment.
Fijne winkelervaring.
Prima geholpen door Britt. Met een lach en goed advies.

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet door Melissa ze vroeg of ze kon helpen maar ik wou eerst even kijken. Dit was geen probleem. Toen ik later gevonden had wat ik zocht heeft zij mij hier goed mee geholpen. De manager stond ook bij de balie en ik vind dit ook een erg vriendelijk man. Ging met een goed gevoel naar huis en ik zal hier zeker terug komen als ik iets voor een huis nodig heb.

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Wij kwamen de winkel binnenlopen om een eettafel aan te schaffen. Gelijk kwam Melissa naar ons toe om ons te helpen en heeft met haar inzichten ons geholpen om een juiste keuze te maken.
Super geholpen en erg klantvriendelijk!
Dankjewel Melissa!

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Altijd fantastisch geholpen door henk altijd inspiratie om iets moois te maken tot een geheel, erg vriendelijke mensen,
Winkel is een aanrader!! Locatie vlaardingen

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
We zijn correct en vriendelijk ontvangen door Henk

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Verkoper Henk heeft een vaas mooi opgemaakt zodat we compleet de winkel hebben verlaten. Fijne service

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Vriendelijk en geduldig geholpen .
Dame deed erg haar best

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Super vriendelijk personeel, allemaal even behulpzaam en nemen alle tijd om je van voor tot achter te helpen.
Kom er graag!

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Prettige winkel, goede verkoper (Henk), die weet waar hij over praat. Mooie stoel gekocht

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Behulpzaam. Zoeken vanaf een onmogelijk onhandige foto, de juiste kleur van de "oude" bank op. Om vervolgens daar een perfecte kleur stoel bij te matchen.

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Fijn geholpen met een glimlach door Daniëlle!

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
De bezorgers hebben goed werk geleverd, ze waren voorzichtig met onze meubelen. Ze hebben keurig gewerkt, meubels uit dozen gehaald en vakkundig gewerkt en vlot. Ze hebben de lege dozen mee genomen.Ze vroegen steeds aan ons of het zo goed stond, zonde, dan veranderden Ze dat. Ik geef ze een groot compliment, als we weer meubels nodig hebben, weten we waar we moeten zijn.

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
Fijne zaak met vriendelijke verkopers.
De gaven ons de tijd en drongen zich niet op.

Réponse de Pronto Wonen - Vlaardingen
En savoir plus sur les différents types d'avis.