ProStairs traprenovatie Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De verkoper wist waar hij het over had en legde alles duidelijk uit. De monteur heeft de trap vakkundig gerenoveerd. Het resultaat is super mooi. We hadden een steile gladde trap, maar door de renovat... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Inmiddels onze 2e trap bij ProStairs gekocht. Afspraak was zo gemaakt. Advies van Jeffrey gekregen. De trap isperfect gemonteerd door Jesse. Van beide trappen geen spijt, wij zijn erg tevreden.

Noté 2 sur 5 étoiles

In mei werd na 6 maanden wachten de traprenovatie uitgevoerd. Binnen 1 dag moesten op vier plekken de onderste platen worden ondersteund omdat ze gingen doorhangen, 1 onderplaat was gescheurd en te kr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Prostairs heeft bij ons twee open trappen werkelijk schitterend gerenoveerd. Alles is exact op maat gemaakt en er is geen onvolkomenheid te vinden. De monteur was echt heel vriendelijk en heeft op som... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Charpentier
  2. Magasin d'ameublement et de décoration
  3. Fournisseur de bois et de laminés

Écrit par l'entreprise

ProStairs is gespecialiseerd in het renoveren van trappen, d.w.z. Wij voorzien uw trap doorgaans in één dat van een geheel nieuwe Look. Dit kan als enige in Nederland met de grootste collectie materialen en decors. Waar onze concurrenten enkel met Hout of Eiken werken kunt u bij ons ook terecht voor écht Runderleer, handgesmeerd Beton, PaintWood, HPL, PVC, geweven PVC, Sense Touch en Jakarta.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Supergoed

Wij hebben 14-12-2020 onze trap door ProStairs laten
renoveren en zijn daar erg blij mee.
Het resultaat was boven verwachting!
Wat een verschil en vakkundig in een dag gedaan.
Geen gekraak meer en op sokken of blootvoets
veilig te lopen en dat voor een jaren 30 woning
Supergoed !

8 avril 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Ongeorganiseerd zooitje

Na een tijdje twijfelen toch een offerte gevraagd om onze trap een welverdiende update te geven. De verkoper van prostairs hapte hier heel snel op. Na een leuk kleurtje uitgekozen te hebben kwam gelijk de 'deal' sluiten. Uiteindelijk 40% korting gekregen na een beetje onderhandelen. Lekker hoge marge dus. Netjes een orderbon gekregen en handtekeningen gezet. Montage zou pas na 5 maanden kunnen. Na 4 maanden niets vernomen te hebben (geen reacties op mails!!) toch is gaan bellen voor een montagedatum. Bleek dat ze onze order 'vergeten' waren. Nog 2 maanden wachten, excuses gekregen maar geen verdere compensatie. We wilden van de gelegenheid gebruik maken om nog een extra strip te bestellen maar dit kon allemaal niet of werd genegeerd. Het bedrijf komt over als een slecht georganiseerd zooitje. Uiteindelijk toch laten monteren. Aardige en vakkundige monteur, we moesten wel voor overdekt zaaggebied zorgen. Beetje vreemd. Al met al geen fijne service ervaring voor dat geld.

29 janvier 2021

Réponse de ProStairs traprenovatie

Oei, das niet netjes. Mag ik wel vragen waarom u niet na 3 weken gebeld heeft naar de planning? Er wordt namelijk bij het schrijven van een order verteld, dat de planning na 2 à 3 weken contact opneemt. Dit staat óók heel duidelijk in de map die u krijgt bij uw aankoop. Ik vraag me eigenlijk ook af hoe u aan VEERTIG procent korting komt. Er zit natuurlijk wel wat marge in, onze verkopers mogen ook wel wat korting geven, maar zoveel? Dan heeft u echt geluk gehad. Jammer, dat uw aankoop niet vlekkeloos is verlopen. Wij streven er echt naar om het aankoopproces van verkoop, planning tot montage tot een aangename ervaring te maken.

Renovatie 2 trappen

In oktober 2020 hebben wij 2 trappen en 2 overlopen laten renoveren door Prostairs.
Deze zijn zeer mooi, vakkundig gelegd en voorzien van LED verlichting.
Alleen is het jammer dat de afwerking van de verlichting in de trapkast niet al te mooi is (alleen vastgezet met wat kabelbinders) en de plinten van de overloop niet beter zijn afgestemd op de vloer.
Na 2 maanden bleek de afstandsbediening van de LED verlichting het niet meer te doen. De batterij bleek vervangen te moeten worden (na circa 25x gebruikt te zijn) .En opnieuw gekoppeld moest worden. Dit is wel erg snel.
Bij navraag bleek dat men niet wist hoelang de batterij vanaf de fabriek er al in zat.
ADVIES: vervang de batterij bij oplevering (kosten €1.--), voorkomt ergernis.

1-12-2021
Na enkele weken was ook deze batterij leeg, daarna 2x een nieuwe afstandsbediening gehad.
Leverancier van de afstandsbediening is daarna langs geweest( na verschillende keren contact met Prostairs gehad te hebben) en heeft in april 2021een ander (duurder) type geleverd. Deze werkt tot nu toe (1-12-2021) na volle tevredenheid

4 janvier 2021

Réponse de ProStairs traprenovatie

Dat zal wel heel een mooi geheel geworden zijn, trappen en overlopen, ben benieuwd! Er zit een beschermfolietje over zo'n batterijtje zodat hij geen stroom lekt en als nieuw is voor in gebruikname.

Prachtige trap

We hebben 2 bezoekjes van te voren gehad. Eerste bezoek was materialen en prijzen bekijken. Daarna een keuze gemaakt op basis van foto's die werden gestuurd van trappen in desbetreffende kleur/ materiaal.

Bezoekje 2 was inmeten, trapleuningen bekijken en afspraken maken over hoe wij onze trap moesten 'aanleveren.'
Daarna werden we gebeld voor de daadwerkelijke afspraak.
Week van te voren belden zij of de afspraak ook nog in onze agenda stond.

Op de dag zelf : Meneer was zeer druk met onze trap. Door een koof en een paal in een draai, heeft hij er vele uren extra in moeten steken. Er werd materiaal bij gebracht!
Het was een flinke uitdaging en had waarschijnlijk beter gekund, door een ander materiaal te gebruiken. Dit is tijdens het advies niet aangegeven.

Uiteindelijk hebben we een geweldig mooie trap. Wij zijn meneer zeer dankbaar dat hij zo lang doorgewerkt heeft.

Enige puntje: er wordt met 3 verschillende namen gewerkt: prostairs, vloerdesign Holland en parket studio.

25 mai 2020

Réponse de ProStairs traprenovatie

Dank voor je duidelijke uitleg, review en opbouwende kritiek. De bedrijfsnaam parketstudio wordt nu ook niet meer gebruikt. VDH is de holding.

Ik heb een jaren '30 huis

Ik heb een jaren '30 huis , 2 trappen die opgeknapt konden worden.
Ze zijn nu heel mooi geworden, goede vakmensen die het uitgevoerd hebben. 2 dagen werk.

9 mai 2020

Réponse de ProStairs traprenovatie

Altijd mooi zo'n jaren dertig huis, glas-in-lood ramen, tegeltjes. en laat me raden een eiken traprenovatie of beton? Veel plezier ervan, thanks voor de review

Super bedrijf

Wat een super bedrijf kwaliteit en vakmanschap van vertegenwoordiger Rico en monteur Henk super.
Ook per telefoon super op de hoogte gehouden en alles netjes per mail bevestigd.
Onze trap is super mooi en wij raden Pro Stairs echt aan.

3 avril 2020

Réponse de ProStairs traprenovatie

Leuk om te lezen, ik zal het doorgeven aan Henk en Rico

Top service

Beste Prostairs
Ik kan jullie monteurs en de organisatie een dikke 10 geven. Na 6 jaar zulke garantie zie je nergens. Jammer dat ik wat langer moest wachten. Maar snap nu waarom. Jullie hebben veel werk en dat heb je niet voor niets. In deze tijd.
Groet Bert Koops.

7 juin 2013

Geweldig!!!

Helemaal fantastiche niet goedkoop maar absoluut waar voor je geld perfect!!!
Een zeer tevreden klant!!!

7 juin 2013
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus