Atter en gang leverer Proteincompany.no varene som jeg hadde bestilt og betalt. Opplevelsen beskriver jeg som følger: 100% pålitelig både på beskrivelse av produktet, resultat, emballasje, konkurre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har hatt en super opplevelse med Proteincompany.no! De tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser, og jeg har alltid fått varene raskt levert. Kundeservicen deres er også helt to... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kjøpte betakaroten 50mg (pga soleksem), her på proteincompany. Varen kom rask, og levde virkelig opp til forventningene. Har bestillt en ny pakke, da jeg også opplever en mye mer holdbar brunfarge, i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Produktet var rask, men sporing var håpløst. Det sto den er levert på fredag til hjemme adr mitt kl 17.07. Men den var ikke der. Så for eg sms på søndag at pakken ligger i instabox. Fristen var bare 2... Voir plus
L'entreprise a répondu
Proteincompanys visjon er å være et ledende selskap spesialisert på kosttilskudd samt trenings- og helseprodukter. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å leve et aktivt og sunt liv ved å tilby en enkel, rask og ansvarlig måte å handle på. Kundetilfredshet er vårt primære mål her hos Proteincompany.
Etats-Unis
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de Proteincompany.no
The packing tok longer than usually. But the products are very nice.

Réponse de Proteincompany.no
Took more than one week just to send the order

Réponse de Proteincompany.no
Jeg liker denne siden veldig godt. Rask levering og et stort utvalg av produkter av god kvalitet til en god pris.

Réponse de Proteincompany.no
Enkel bestilling, raskt levert og gode produkter til en bra pris.

Réponse de Proteincompany.no
Atter en gang leverer Proteincompany.no varene som jeg hadde bestilt og betalt.
Opplevelsen beskriver jeg som følger: 100% pålitelig både på beskrivelse av produktet, resultat, emballasje, konkurrerende på pris. Produktet har etter årevis bruk, aldri skuffet meg på noen slags måte.
Tipp topp tommel opp!!👍

Réponse de Proteincompany.no
Leverte kjapt og greit. Fikk det jeg bestilte innen rimelig tid.

Réponse de Proteincompany.no
Egg i pulverform naturell! Smaken på denne var helt forferdelig, Jeg har lest på innhold og ser at det er blandet inn eggeplomme og noe glukose sirup og sukker. Dette må være det verste jeg noen ganger har kjøpt av proteintilskudd. Den går nok rett i søpla her!!!
Meget god oppfølging og løsning når jeg kjøpte et produkt som jeg ikke likte smaken på. Jeg ble tilbudt nytt produkt eller pengene tilbake 🤩

Réponse de Proteincompany.no
Gir en frisk og god smak på vannet. Fikk iallefall meg til å drikke mer vann enn før