Vi reservere et bord fra kl 13. - og 16 timer frem. Det fremgår i mailen at vi kan se premier league hele aftenenen, hvilket også inkluderer den sidste kamp kl. 21. Vi får lov at se alle kampe frem ti... Voir plus
Lisez les avis des autres
Min mor havde til firma julefrokost fået bestilt en vegetar menu, pga lactose allergi. Ud af syv retter, af den menu hun havde fået tilsendt på email, fik hun kun serveret en som var totalt uspiseli... Voir plus
Snød med prisen på 3x Vodka Redbull Bartender sagde 99 kr. pr. Drink men jeg måtte betale 327 kr. - hvilket er sjovt når de har tilbud på 2 drinks for 159 kr.? Vil ikke anbefale at komme her!
Proud Mary Odense..
Proud Mary Odense... intet at være proud off... Ringeste julebuffet ever.... ingen sild, kedelig mad, flæskesteg uden svær, 1 fiskefilet til hver, 2 frikadeller til hver.. dårlig mad, intet udvalg . svært at kalde det en buffet, og i øvrigt løb de igen tør for mad... men prisen, den er i top... vildt dyrt..
Proud Mary Aalborg
Ville give nul stjerner hvis muligt!!!
Julefrokost.....
Vi kom kl. 18.00 som var det tidspunkt vi var blevet gjort bekendt med at det startede, for så at få afvide at dørene ikke blev åbnet endnu. Da vi så kommer op kl. 18.15 får vi afvide at fribar først starter kl. 18.30.
Vi er 15 mennesker som bliver vist hvor vi skal sidde, to meget klemte borde ingen plads til det antal mennesker.
Da vi så har fået sad os og hentet en øl, bliver vi bedt om at flytte borde da de havde lavet fejl og det var andre der skulle sidde der. Med det resultat at vores selskab nu var spredt ved borde på to etager!!!!
Kl. 19.15 spørger vi efter hvornår maden kommer, for blot at få afvide vi skulle være tålmodige. Og skal vente til at dj siger til.
Min kollega sidde så stille og hygger snakker da dj. Kl 19.30 endelig siger der er mad. Men det passer så ikke den unge lyshårede pige i servering at min kollega sidder og snakker (ikke højlydt alm. Snak) så vi bliver bedt om at give stille og høre efter (med en meget vred stemme).
Til alles store overraskelse bliver der så sagt i højtaler hvor meget vi må tage af buffeten!!!!! Altså ikke bare fri buffe!!!!
Maden kom i plastik engangs bøtter som man får i en delikatesse forretning, kold trist det mindste udvalg jeg til dato har set til en julefrokost!!! Personalet havde på ingen måde forstand på at sætte en buffe op så ting stod hulter til bulter ikke med det der hørte sammen. Skilte i maden var sat i de forkerte retter.....
Og sådan her kunne jeg så blive ved.
Må tilstå at jeg til dato aldrig har oplevet noget lignende, og vil på det kraftigste fraråde alle at bestille et mad arrangement, da de på ingen måde er kompetente.
Er hyggelige om givelser, og er sikker på de er gode til at drive bar, og skabe en stemning der. Men spise sted Puha nej.
Er glad for at det var et billig arrangement ellers havde det for alvor været en træls oplevelse.
264kr for 2stk 0,4 øl og en cola
264kr for 2stk 0,4 øl og en cola
Det er røveri på åben gade. Kommer aldrig her igen
Marie i København gav en fantastisk…
Marie i København gav en fantastisk service!
Very bad service
Very bad service, overprized drinks, nasty and dirty
Would not recommend
Go to old irish
Horrible❗️ discrimination ❗️
Horrible❗️ discrimination at it’s finest. They did not allow my friend to get in because he had sleeves tattoos. At the entre they even lifted my friends shirt up without his consent and to look at his belly to see if he had tattoos on his stomach in front of everyone. That is not ok at all.
Truende dj
Er ude med alle mine kammerater fordi den ene har 25 års fødselsdag vi har købte bord for 5000 så prøver vi at få dj’en til at spille en fødselsdags sang for vores fødselar men det resulterer i en trussel om at blive smidt ud fordi man prøver at skabe en fest
Skud ud til Jacky i Odense
Vi havde en virkelig dårlig oplevelse
Vi havde en virkelig dårlig oplevelse. Der var en tjener - Rohwedder som var virkelig dygtig og god. DJ var elendig, som I har man lyst til at komme igen?!?! Service var elles elendig.
Proud Mary København
Vi var lørdag d.20/4 på Proud Mary i København.
Vi havde en skuffende oplevelse på Proud Mary, hvor vi sad ved et bord, men endte med at blive smidt væk. Det bord vi sad ved var reserveret, hvor gæsterne ville komme kl22:00. Deres politik er normalt en 15-minutters forsinkelse. Desværre var dette ikke tilfældet denne gang, da de reserverende gæster først ankom kl. 22:30 og vi derefter blev smidt væk. Vi havde været nede i spørger efter et bord men fik afvide at alt var optaget, dog hvis folk ikke kom inden for 15min kunne vi bare tage bordet. Og dog. Personalet var ikke blot ufleksible, men også uhøflige fra starten af, hvilket gjorde situationen endnu mere frustrerende. Det er skuffende, når de ikke lever op til deres egen politik og mangler respekt over for deres kunder.
Really racist place
Jeg rater den rimlig højt hvis jeg selv…
Jeg rater den rimlig højt hvis jeg selv skulle sige det. 50kr entre for en død klub i Jomfru Ane gade i Aalborg. Og alligevel stå 5 minutter i kø på en tom natklub.
Diskrimination, Proud Mary København
Jeg oplevede at pickeren afviste folk i døren pga hudfarve. Et sted med så forældet verdenssyn kommer jeg aldrig til at støtte igen.
Virkelig arrogant dørnand!
Virkelig arrogant dørmand på Proud i Odense!! Kommer ikke igen
Annual Christmas party
Annual Christmas party, ejected from a booth of 7 onto a table, then 20 mins later ejected from the table, drinks taked away while security listened to our concerns. £46.10 of drinks taken away while we conducted ourselves properly. Disgusting behaviour of the manager, who was unresponsive. We left as the attitude was very poor, wouldn't leave us finish our drinks. I have requested a refund of our round but am not confident they will. Photographic evidence was seen as escalation by security, threatened me with a hard exit for photographing the people. Such a lovely venue and vibe but killed the mood and stole our drinks.
Giver kun en stjerne, pga virkelig ringe service og endnu dårligere mad
Giver kun en stjerne, pga man ikke kan give lavere 😳 virkelig ringe service og endnu dårligere mad.
Der var kun lige mad nok til at vi kunne få en portion os 8 mennesker der havde bestil billet
Virkelig ringe og mangel på alt der har noget som helst standard, da maden også var virkelig ringe og virkelig manglede standard!!
Øv øv jeg kommer ihvertfald ikke igen næste år
Ikke eksisterende service.
Ingen service. Personale ej interesseret i at hjælpe.
Havde arrangeret julefrokosttid should not be Proud julefrokost hos dem…
Havde arrangeret julefrokost hos dem fredag 1 december. Vi fik tildelt to klapborde og smalle træbænke. Absolut ingen plads så alle skubber til hinanden og maden er virkeligt middelmådig. Karm og høj musik så man intet kunne høre. Spild af penge og vi afsluttede det meget tidligt. Vi ville gerne give vires medarbejdere en god oplevelse men det var det ikke
Hvis man kunne give nul stjerner fik de det
Ud af syv retter, af den menu hun havde fået tilsendt på email, fik hun kun serveret en som var totalt uspiselig.
Hvilket blev oplyst til tjeneren som intet kunne gøre, da maden kommer udefra.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.