Vi reservere et bord fra kl 13. - og 16 timer frem. Det fremgår i mailen at vi kan se premier league hele aftenenen, hvilket også inkluderer den sidste kamp kl. 21. Vi får lov at se alle kampe frem ti... Voir plus
Lisez les avis des autres
Min mor havde til firma julefrokost fået bestilt en vegetar menu, pga lactose allergi. Ud af syv retter, af den menu hun havde fået tilsendt på email, fik hun kun serveret en som var totalt uspiseli... Voir plus
Havde arrangeret julefrokost hos dem fredag 1 december. Vi fik tildelt to klapborde og smalle træbænke. Absolut ingen plads så alle skubber til hinanden og maden er virkeligt middelmådig. Karm og høj... Voir plus
Snød med prisen på 3x Vodka Redbull Bartender sagde 99 kr. pr. Drink men jeg måtte betale 327 kr. - hvilket er sjovt når de har tilbud på 2 drinks for 159 kr.? Vil ikke anbefale at komme her!
Dørmændende
Dørmændende: "næste gang har du ikke de sorte bukser på er det en aftale?". Var nødt til at svare ja for ikke at blive ekskluderet fra baren og byturen med mine venner.
Jeg havde helt almindelige sorte bukser på.
Pssh
Pssh, l*rte dørvagt. Kan ikke kende forskel på joggingbukser og carhart cargopants af tykt stof.
Kan ikke anbefales
Aftenen blev ødelagt af aggressive dørmænd og uprofessionel personale.
Da jeg ikke fandt mig at blive skubbet rundt og råbt af en ældre dørmand, var det farvel og tak for i aften.
På vej ud ser jeg at en anden gæst blive smadret på trappen af samme dørmand. Ikke i orden.
Frygteligt pæn sagt.
Frygteligt pæn sagt.
Først nægtet adgang pga lille tattoo på halsen. Men vi dækker det med make-up og kommer ind. Og ser en udsmider med tattoos i nakken halsen bag øret og ud på begge hænder. Meget dobbelt moralsk.
Plus først har de glemt vores bestilling som tog laaaaang tid. Næste bestilling kommer de med forkert varer og vi har betalt for det. Og hun vil ikke bytte det til hvad vi har bestilt. Og bare generelt servicen har jeg ALDRIG oplevet dårligere end her! Ihvertfald ikke et sted som kan anbefales overhovedet. Men godt der er så mange andre meget bedre steder lige udenfor døren.
Oliver er den varmeste tjener jeg…
Oliver er den varmeste tjener jeg nogensinde har mødt. 10/10 giv ham en lønforhøjelse!
Vi bestiller 2 x burgermenu
Vi bestiller 2 x burgermenu. Den ene med fried chicken. Ikke noget fried, virkelig kedeligt styk kylling. Vi ber om at den er uden garlic mayo, vi gentager det endda, men den var med garlic mayo, så den burger, vil vi ikke ha(vi valgte pengene retur). Vi fik 3 x pomfrit i stedet for 2 og måtte gøre opmærksom på den fejl, da vi ikke ville betale for en ekstra. Vi måtte bede om bestik. Bøffen i den anden burger, mindede om en kogt hakkebøf, super kedelig. Nok den dårligste burger, jeg nogensinde har udsat mig for.
Trist sted
Dårlig service, ekstremt ubehagelige dørmænd der glemmer at deres job er at skabe sikkerhed og ikke score damer ved indgangen og være smarte i en fart. Ville klæde stedet med nogle mere anstændige dørmænd.. Fin stemning når man først kommer ind, men desværre også en meget uprofessionel tilgang til tingene, specielt fra manageren og personalet. Ville klage over en dørmand hvor jeg derefter fik en undskyldning og et tak for i aften, i stedet for en konstruktiv dialog eller evt. løsning. Håber det bedste for stedet, men kan bestemt ikke anbefales :)
Dårlig service… ikke egnet til spisested
Skide dumme dørmænd
Skide dumme dørmænd
Var på Old Irish ved Rådhuspladsen. Står udenfor og ryger og man modtager et stempel på indersiden af armen når man kommer ind. En gut kommer over og spørg mig hvordan man kommer ind, hvortil jeg viser ham mit stempel. Han tager så min arm uden samtykke og prøver at få smittet mit stempel af, ved at gnubbe hans arm op af min. Herefter kommer vagten og smider mig ud, og jeg får slet ikke et ben til jorden da jeg prøver at forklare ham hvad der skete. Han smider mig bare ud og siger han ikke gider at se på mig mere. Heldigvis var han så dum, at han ikke kunne genkende mig da jeg tog en hoodie på og satte mit hår op, viste mit stempel og gik direkte ind igen.
Dårlig service!!
Dårlig service, skidt servering og tilgangen til kunder er uacceptabel.
1: Blev lovet en anden plads en den anviste. Herefter fik vi en plads helt nede i hjørnet, hvor halvdelen af gruppen ikke kunne se fodbold (hvilket var formålet med besøget).
2: Blev informeret om et tilbud, som så var en misinformation. Dette blev korrigeret ved at kræve mere betaling efter et argument om, at hende der informerede om tilbuddet var ny.
3: Managers tilgang var afvisende og ikke imødekommende.
4: Maden var fin.
Ikke et sted jeg vil besøge igen, hvorfor jeg ikke kan anbefale stedet ud fra mit besøg.
Hyggelig stemning men middel med mad…
Hyggelig stemning men middel med mad servering. Vi bad om ketchup til vores burger, desværre men du kan købe det. Det bringer absolut den samlede vurdering ned efter køb af kander drinks og øl.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.