Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een goed en fijn gesprek waar men mij vanuit een professionele zienswijze mij duidelijk kon teruggeven wat onderzocht moest worden n.a.v. wat ik vertelde over mijn psychische klachten. Door... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Er is me gevraagd een review te geven maar ik heb alleen nog maar een tel. Intake van een kwartier gehad. Er werd niets uitgelegd of voorgesteld, ze ging direct haar vragenlijstje af. Daardoor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Om een intakegesprek met psycholoog te krijgen werd ik gebeld door psyned. Was een fijn gesprek. Lisa ging op zoek naar psycholoog die kennis heeft van NAH. Dat lukte. Op redelijk korte termij... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima ervaring, vriendelijk en meedenkend personeel. Heb zelf moeite met de ‘beoordeelcultuur’; alles moet maar beoordeeld worden, terwijl ik juist minder wil oordelen en daardoor niet graag dit soort... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de santé mentale

Écrit par l'entreprise

Het is niet makkelijk om de juiste hulp te vinden bij je specifieke klacht of probleem. Welke psycholoog en welke therapievorm is het best voor jouw situatie? Wanneer wordt therapie wel of niet vergoed? Bij Psychologen Nederland helpen we je met al deze vragen. Plan nu je vrijblijvende adviesgesprek in!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 3 sur 5 étoiles

Jammer dat degene die ik gezien heb op…

Jammer dat degene die ik gezien heb op de webside niet beschikbaar was….heb toch een afspraak gemaakt via jullie met een ander,maar helaas nog geen bevestiging ontvangen

16 octobre 2023

Beste Mieke,

Hartelijk dank voor je feedback. Vervelend te horen dat de psycholoog van je keuze niet beschikbaar was. Helaas hebben ook wij soms te maken met individuele psychologen die even geen ruimte hebben in hun agenda door te veel cliënten, een geplande vakantie of andere omstandigheden. Daar ontkomen we niet aan.

Fijn te horen dat je een afspraak hebt kunnen maken met een andere behandelaar die goed bij je aansluit. Zou je mij even willen mailen naar rinske@psyned.nl, zodat ik kan zorgen dat je alsnog de bevestigingsmail ontvangt?

Ik wil je alvast veel succes wensen bij de andere behandelaar en ik hoor het heel graag als dat toch niet blijkt te zijn wat je er van had gehoopt.

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle reactie

Ondanks lange wachttijden in de sector, snel geholpen en een afspraak kunnen maken

16 octobre 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Overkoepelende organisatie die snel kan…

Overkoepelende organisatie die snel kan bemiddelen bij een zoekvraag naar een passende psycholoog.
De frontoffice is er voor een professioneel luisterend oor maar heeft om redenen niet het juiste antwoord op de zoekvraag geboden, er zou directe behandeling door de aangeboden psycholoog mogelijk zijn maar dat bleek na intake niet het geval. Er was een minimale wachttijd van 10 weken.
Inmiddels heeft Psyned de fout toegegeven en opnieuw bemiddeld in een andere psycholoog waarbij wel meteen de behandeling kan worden gestart.

17 octobre 2023

Beste Marjo,

Dankjewel voor je feedback. Deze situatie komt mij inderdaad bekend voor. Fijn dat we er inmiddels achter zijn dat de werkwijze bij de betreffende psycholoog na intake anders bleek dan dat we met onze behandelaren hebben afgesproken. Nu kunnen we aan de voorkant direct goed informeren.

Fijn dat we je hebben kunnen inplannen bij een alternatieve behandelaar. Ik hoop dat je daar op de juiste plek bent. Als niet, dan hoor ik het heel graag van je. Bel mij dan op 085 401 47 21 of mail even naar rinske@psyned.nl.

Noté 3 sur 5 étoiles

Goed omschrijven wat je wilt

Sommige vragen hadden geen betrekking om de hulp die ik vraag.

11 octobre 2023

Beste Jose,

Dankjewel voor je feedback. Ik kan me goed voorstellen het zo zou kunnen zijn dat een aantal vragen en/of onderwerpen in je situatie niet helemaal leken te passen bij je hulpvraag. Soms is dat zo. Echter hebben we gemerkt dat we in een groot deel van de gesprekken, soms juist nog cruciale informatie weten te halen uit andere onderwerpen. Denk aan het gesprek over hoe het dagelijks leven eruit ziet.

Soms betekent dit dat we daardoor nog beter kunnen matchen met een specialist, of kunnen concluderen dat wij niet de juiste hulp kunnen bieden. Uiteindelijk is de bedoeling dat we iedereen op de juiste plek terecht krijgen. Soms had dat met een vraag minder ook gekund. In dat geval stellen wij altijd liever één vraag tet veel dan één te weinig.

Ik neem je feedback mee, dankjewel!

Zeer professioneel en adequaat

Heldere, duidelijke en persoonlijke dienstverlening voor match op maat. Vriendelijk, empathisch en volledig in informatieverstrekking- en verkrijging.

13 octobre 2023

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus