Mycket goda smaker på allt från PWO till flavouring powder, känns också framtidstänkande och målmedvetna, banger med flavouring idéen också, aldrig sett förut, riktig gamechanger för deffen!
Riktigt bra pwo:er. Värt det höga priset. Premiumingredienser och höga doser av de gör pwo:erna till de bästa på marknaden. Topklass, rekommenderar starkt.
Riktigt bra hemsida! Den känns modern, stilren och enkel att navigerapå. Det är lätt att hitta olika produkter och kategorier och jag gillar också att sidan känns genomtänkt och professionell. Överlag... Voir plus
very good customer suppport, amazing products and it shows they care about customers. delivery use to be extremely fast, but this time they hit a big milestone in sales so it took a little bit extra... Voir plus
PumpLab erbjuder högkvalitativa och vetenskapligt backade kosttillskott för att optimera din träning och vardag. Stolt tillverkade helt och hållet i Sverige. Vårt sortiment täcker allt från pre-workout och protein till hälsa och välmående. Varje produkt är utvecklad med vetenskapligt bevisade ingredienser i effektiva doser, utan onödiga tillsatser. Alla beställningar skickas snabbt från vårt lager i Sverige. Har du frågor? Kontakta oss på info@pumplab.se så återkommer vi inom 12 timmar.
Suède
- pumplab.se
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Topklass
The quality.
Bäst i norden.
GRYM som fon
good shipping and product
Mycket goda smaker på allt från PWO…
Värt hypen testa era pwo av en polare…
Värt hypen testa era pwo av en polare vart magiskt
Allt är bara för bra
Allt är bara för bra. Inga problem med företaget. Pwon är sjuka och super bra och gör så jag fokuserar bättre i gymmet
Great PWO
Great PWO, very good and doesn’t have mcuh chemicak taste at all.
One of the best supplement companies
Love the quality of their products and their website as well. Only downside is that some of their products are rarely in stock, which can be a little bit annoying since it is one of my favourite supplement companies.
Mina armar blev lika stora som mackans
SUPER!
Allt gick snabbt och superbra produkt som nåde smakade gott och gav bra prestanda
Väldigt väldigt bra produkter
Väldigt väldigt bra produkter, speciellt PWO och flavoring.