God vejledning hele vejen igennem. Når der har været noget, har vi blot kontaktet Frank og taget et billede og så har Frank klaret alt kontakt og fået det ordnet uden bekostning. Et sted vi anbefaler... Voir plus
Lisez les avis des autres
go service og hjælp som med montagevejledning. pris og kvalitet hænger godt sammen
Fantastisk service og høj faglighed. Vi fik sammen med Q-vinduer fundet den helt rigtige løsning til vores bevaringsværdige bygning fra 1915. Fra start til slut fik god faglig rådgivning og sublim... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Velkommen til vores Trustpilotside. Vi er en virksomhed der sælger kvalitetsgodkendte vinduer og døre både til private og erhverv, og som tilbyder den fulde løsning, lige fra at hjælpe kunderne med udvælgelse af det rette vinduesprodukt til montering af hele projektet. Via besøg hos samtlige danske kvalitetsgodkendte vinduesproducenter, og med hjælp fra 30 års erfaring, har vi nøje udvalgt de leverandører, som vi mener kan tilbyde vores kunder noget helt unikt enten på kvalitet, design eller pris. Vi bestræber sig på at have et fuldt overblik over det danske markedsudvalg af kvalitetsvinduer og døre, så når vores kunder søger et bestemt produkt, så ved vi præcis, hvor vi skal finde den bedste udgave af produktet til den skarpeste pris. Vi tilbyder stor fleksibilitet vedr. monteringen. Hos os har kunderne muligheden for enten selv at montere vinduerne, og på den måde spare penge, eller også har vi tætte samarbejdsaftaler med et bredt udvalg af professionelle og erfarne tømrer landet over, som kan montere for os.
Coordonnées de contact
Hunsballevej 63, 7600, Struer, Danemark
- +45 29 71 45 27
- info@q-vinduer.dk
- q-vinduer.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Anbefales
Fantastisk service og høj faglighed!
Fantastisk service og høj faglighed.
Vi fik sammen med Q-vinduer fundet den helt rigtige løsning til vores bevaringsværdige bygning fra 1915. Fra start til slut fik god faglig rådgivning og sublim service.
Vi skulle have skiftet de gamle kittede vinduer og en gamle hoveddør i vores gamle bygning. Sammen med Q-vinduer fandt vi frem til den helt rigtige løsning hvor der både blev lagt stor vægt på at bevare originaliteten i bygningen samtidigt med at øge energieffektiviteten. Vi endte med 3-lags træ/alu med kitfals-look fra Outrup.
En investering og samarbejde vi på ingen fortryder og på det varmeste kan anbefale.
Kan på det varmeste anbefale Q vinduer
Kan på det varmeste anbefale Q vinduer, opmåling, levering til aftalt tid. Super tilfredse. Vh Gitte og Erik Hansen
Jeg kan kun give de største…
Jeg kan kun give de største anbefalinger til Q-vinduer!
Vi havde et større projekt med adskillige døre og vinduer, hvor alle havde forskellige mål.
Frank kom og målte op, og tjekkede op flere gange for at være sikker, og har været yderst hjælpsom og ekstremt professionel igennem hele forløbet.
Det hele passede, og der var intet at komme efter da det hele blev leveret.
Igen, de største anbefalinger til Q-vinduer herfra!
go service og hjælp som med…
Fremragende service og fint produkt
Fremragende service og fint produkt.
Opfølgning hele vejen igennem trods en lidt besværlig proces med en anden entreprenør der gik konkurs (Q vinduer var ikke indblandet i det forhold).
Leveret som aftalt og hjælpsomhed helt til døren.
Kompetent, professionel og venlig
Kompetent, professionel og ikke mindst venlig vejledning! Leveret til aftalt tid, dog med enkelte små fejl som Q-vinduer tog fuldt ansvar for og fik løst hurtigt. Kan varmt anbefale denne virksomhed.
Det har været en fornøjelse at arbejde…
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Nicolaj fra Q Vinduer. Lige fra første møde stod det klart at Nicolaj gik meget op i god rådgivning og vidste os alle de muligheder han så for vores ejendom. Vi havde faktisk et andet udgangspunkt, men Nicolaj viste os andre muligheder og sammen fandt vi den bedste løsning til vores hus. Vil klart anbefale Qvinduer til andre og selv bruge dem en anden gang. Sidst men ikke mindst var priserne bedre end det tilbud vi havde via vores tømmer. Mvh Simon & Nadia Uldall
Q Vinduer leverede og monterede - fuld tilfredshed.
Q Vinduer leverede og monterede vinduer og foldedør til vores fulde tilfredshed og til tiden og prisen. Vi kan fint anbefale dem og deres produkter.
Alt fungerede topprofessionelt!
Kanon og kompetent virksomhed
Kanon virksomhed med meget imødekommende, visionære og kompente ejere.
Vi har netop modtaget vores nye flotte…
Vi har netop modtaget vores nye flotte pvc-vinduer til vores gavl gennem Q Vinduer, og der skal ikke herske tvivl om, at vi vil anbefale firmaet til venner og familie! Vi er heller ikke i tvivl om, at vores kommende døre og vinduer også bliver bestilt herigennem. Sjældent har jeg mødt sådan en fantastisk og hurtig service, vi er ovenud tilfredse, og kan give firmaet vores bedste anbefalinger!!!
Fantastisk service og vejledning
Fantastisk service og god opfølgning samt vejledning hele vejen gennem processen. Vil helt klart anbefale
super service fra start til slut.
Har handlet nye døre
Har handlet nye døre, og kan helt klart anbefale Q vinduer.. Alle aftaler overholdt.
Meget lyttende og forståelse som man…
Meget lyttende og forståelse som man kan forstå.
God til give svar på spørgsmål om alt man nu kan have når man har sendt en mail eller over telefonen.
Passioneret og seriøs = God oplevelse
Jeg stiftede bekendtskab med Q-Vinduer, da jeg gerne ville have skiftet tætningslister i alle mine vinduer og døre.
Under besøget var det tydeligt, at Frank vidste hvad han snakkede om. Vi kom ikke kun omkring mine tætningslister, men også om generel vedlighold af mine mahogni vinduer.
Efter et års tid, skulle jeg så bruge vinduer og dør til mit værksted og Q Vinduer skulle selvfølgelig have chancen.
Og heller ikke her skuffede de. Jeg har været med under hele processen og fået vinduerne og specielt døren, som jeg ønskede det og i en super kvalitet.
Da der efterfølgende var lidt med døren (pga lidt ringe montering af mig selv), kom de forbi efter et par dage og løste problemet på en god og fair måde.
Jeg vil også næste gang overveje Q-Vinduer, når det kommer til vinduer og døre.
Service uden lige!
Flere gode oplevelser, efterhånden med 10 vinduer og nu 1 dør. Sidst gjorde en lettere ødelagt og utæt dør en vintereftermiddag uudholdelig, og her var Q-vinduer på adressen en time efter jeg ringede til dem. Døren blev straks fikset, samtidig med at de gav et mindre kursus i fremtidig vedligehold, der bestemt falder i god jord hos en der ikke ved så meget om vinduer og døre selv.
Det er helt sikkert her jeg skal have lavet både vinduer og døre i fremtiden.
Min varmeste anbefaling!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.