God vejledning hele vejen igennem. Når der har været noget, har vi blot kontaktet Frank og taget et billede og så har Frank klaret alt kontakt og fået det ordnet uden bekostning. Et sted vi anbefaler... Voir plus
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Nicolaj fra Q Vinduer. Lige fra første møde stod det klart at Nicolaj gik meget op i god rådgivning og vidste os alle de muligheder han så for vores e... Voir plus
go service og hjælp som med montagevejledning. pris og kvalitet hænger godt sammen
Fantastisk service og høj faglighed. Vi fik sammen med Q-vinduer fundet den helt rigtige løsning til vores bevaringsværdige bygning fra 1915. Fra start til slut fik god faglig rådgivning og sublim... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Velkommen til vores Trustpilotside. Vi er en virksomhed der sælger kvalitetsgodkendte vinduer og døre både til private og erhverv, og som tilbyder den fulde løsning, lige fra at hjælpe kunderne med udvælgelse af det rette vinduesprodukt til montering af hele projektet. Via besøg hos samtlige danske kvalitetsgodkendte vinduesproducenter, og med hjælp fra 30 års erfaring, har vi nøje udvalgt de leverandører, som vi mener kan tilbyde vores kunder noget helt unikt enten på kvalitet, design eller pris. Vi bestræber sig på at have et fuldt overblik over det danske markedsudvalg af kvalitetsvinduer og døre, så når vores kunder søger et bestemt produkt, så ved vi præcis, hvor vi skal finde den bedste udgave af produktet til den skarpeste pris. Vi tilbyder stor fleksibilitet vedr. monteringen. Hos os har kunderne muligheden for enten selv at montere vinduerne, og på den måde spare penge, eller også har vi tætte samarbejdsaftaler med et bredt udvalg af professionelle og erfarne tømrer landet over, som kan montere for os.
Hunsballevej 63, 7600, Struer, Danemark
- +45 29 71 45 27
- info@q-vinduer.dk
- q-vinduer.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Positivt og professionelt!!
Kan kun på det kraftigste anbefale Q-vinduer!
Her fungerer det jyske "nede på jorden " .
Syntes at det var positivt at få en kyndig og spænende gennemgang af deres udvalg og hvilke muligheder der var for mig, for at få det rigtige produkt til mit hjem.
Fantastisk vejledning
Jeg har fået vinduer gennem Q vinduer to gange nu og har kun positiv, at sige om firmaet. Skulle have noget lidt specielt, ringede til ejeren og straks kom han og hjalp med opmåling og vejledning af hvad der var bedste løsning for mig. Jeg skulle her den sidste gang have en havestue med et trekantet vindue i gavlen og glas tag
Jeg har fået den hel perfekte løsning til en rimelig pris. Pengene trak de som aftalt på konto. Vinduerne blev leveret på aftalte tidspunkt.. så endelig et firma, man kan regne med. Helt sikker dem jeg vælger igen
Behagelig kundeservice
Det er en større beslutning, så at kunne få uforpligtende tilbud er virkelig rart. Kan klart anbefales til andre.
Fantastisk service
Der bliver leveret til tiden. Professionelt arbejde med en god pris!
God service og venlig betjening.
Firmaet mødte til aftalte tid, udførte arbejdet professionelt og forlod stedet opryddet og i pæn stand. Absolut konkurrencedygtig både på pris og kvalitet.
Super professionelle og kompetent vejledning!
Jeg har købt et enkelt vindue igenne Q vinduer - Det bliver ikke det sidste.
Virkelige dygtige, og sikrer at vinduet passede helt perfekt. God vejledning i forhold til en der ikke har hænderne skruet rigtigt på i forhold til at lege håndværker.
Vinduet passede helt perfekt - Selv tømrer der satte det i, var imporneret!!
Min største anbefaling herfra!
Super venlig og super service
Oplevelsen ved at handle ved q vinduer var rigtig god fin rådgivning og vejledning, og de bestilte vinduer er af rigtig god kvalitet og passer 100 % på mål så jeg vil klart anbefale q vinduer, super produkter og så endda til konkurrence dygtige priser