QI Akupunktur Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jeg har døjet med ondt i ryggen hele livet og har været igennem mange forskellige behandlere uden den store effekt. For nylig fik jeg oveni de øvrige, vanlige problemer et alvorligt hold i ryggen... Voir plus

Jeg har prøvet mange akupunktører, men ingen der har fundet frem til min problemstilling. Jeg har haft problemer med lavt stofskifte og andre hormonforstyrrelser, og det er blevet mere eller mindre... Voir plus

Jeg vil blot give en opdatering. Det er nu ved at være lidt tid siden jeg har været hos Morten sidst - fordi jeg har haft det fantastisk. Gik i en lang periode hos Morten fast. Da jeg døjede med slem... Voir plus

Har i 5-6 år døjet med kronisk ømhed i lænden. Efter yoga, fysioterapi og kiropraktik var der ikke store resultater – kun midlertidige. Fik anbefalet akupunktur og fandt så QI akupunktur på Østerbro.... Voir plus

1. Centre d'acupuncture
  2. Acupuncteur
  3. Centre anti-douleur

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder 15 års erfaring med akupunktur, og tilbyder KUN akupunktur. Det vil sige at du kan være sikker på at der ikke er fokus er på akupunkturen og erfaringen også er derefter... Vi behandler stort set alt, og du er altid velkommen til at ringe/skrive hvis du har nogen spørgsmål.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

63 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kolosterol

Jeg fik konstateret forhøjet kolesterol ,lægen ville give mig det giftige medicin, Det ville jeg ikke tage, jeg sagde, det ville jeg klare selv. Med akupunktur, kost,motion Jeg fik tre mdr, så ville min lægen gerne se mig igen efter 4mdr. Da jeg besøgte lægen, var mit kolesterol tal faldet så meget--6,4til 5,2, at lægen var så imponeret ,det havde hun aldrig oplevet før
Jeg er sikker på, at akkupunktur har hjulpet godt til
Jeg havde fået 14 behandlinger -Jeg fortsætter,
så jeg kan holde kroppen ved lige
Tak Morten---Du er dygtig

19 septembre 2024

Heart condition

I had a heart condition which the hospital didn’t really know what was causing it, I had a lot of discomfort in my chest , but nothing really helped, My son was seeing morten for a concussion injury he had, so I decided to have some treatment, I seen Molton over a period of several months, my heart condition was never going to be a quick fix, but overtime my condition definitely got better, , I can remember After every time I seen him, I felt better, it felt like my system got a boost. I can only say good words about him.

7 mai 2024

En varm anbefaling

Efter flere måneders undersøgelser på hospitaler hvor jeg havde smerter i lænden og mit ben sov, blev jeg opgivet. En venlig sjæl gjorde mig opmærksom på Morten og hvad han kan. Efter godt 3 ugers behandling var smerterne væk.
Jeg kan varmt anbefale Mortens klinik QI Akupunktur. Der er altid roligt i klinikken og Morten møder altid en med et smil.
Jeg kan varmt anbefale at prøve Morten

15 septembre 2024

Jeg har stor glæde af Mortens…

Jeg har stor glæde af Mortens behandlinger.
Min mave fungerer nu fint.
Jeg har ikke væske i kroppen.
Jeg har tabt mig, og jeg kan bedre holde vægten.
Prisen er meget meget rimelig, så alle kan være med.
Hurra for Morten og hans evner - så prøv det.
Fra en tilfreds klient Anni

9 septembre 2024

Jeg har gået hos Qi-akupunktur i…

Jeg har gået hos Qi-akupunktur i forbindelse med barnløshed. ( PCO )
Efter forløb hos Morten, fik han gang i kroppen, og jeg blev gravid naturligt efter forløbet.
Det rart at komme hos Morten, han ved hvad han laver, og han tager altid i mod en med et smil.
Jeg vil til enhver tid anbefale dette sted. 😀🙌🏼

12 juin 2024

Astma og høfeber er forsvundet

Jeg er så glad for, at jeg startede behandling hos Morten. Jeg får behandling for astma og høfeber, som jeg har døjet med i mere end 40 år. Først forsvandt høfeber, og nu har jeg været symptomfri og medicinfri for astma i næsten 2 måneder. Jeg kan også løbe op og ned af trapper uden at hive efter vejret. Stor anbefaling og tak for hjælpen herfra.

11 septembre 2024

Smertefri i lænd og knæ

Jeg gik til Morten følge længere tid med smerter i knæ og lænd ved bevægelse. Jeg var inden da blevet undersøgt for alle sports- og løberelateret skader, men alt var fint. Idrætmedicinsk havde derfor ikke kunne finde en årsag, og øvelser hjalp heller ikke. Men nu efter 4 mdr. i behandling hos Morten er jeg tilbage i løbenskoene, og kan efter 1,5 år løbetræne uden smerter.

Mine varmeste anbefalinger til Morten og team; man føler sig altid velkommen, og taget sig tid til. Og behandlingen foregår ligeledes i behagelige og professionelle rammer.

10 septembre 2024

💖💖💖 Vild med QI-akupunktur 💖💖💖

💖💖💖 Som jeg allerede har fortalt tidligere 🤩men en god gerning kan ikke gøres for tit 🤩 så er jeg ovenud vild med QI akupunktur ved Morten Iversen 💖💖💖
🥰🥰🥰 Har lige afsluttet et længere varende forløb hos Morten ⭐ for ryg/lændesmerter og lægsmerter ⭐
💚💚💚 Morten kan virkelig udrette "Great things" med sine mirakelnåle 😍 Samt det er en fryd, at komme i klinikken 🥰Skøn atmosfære 😍 og søde 😊 smukke Carina i front 🤩 til at hilse velkommen 💕 Jeg er så vild med det hele 😍 Dejlige rum 😁 sød musik i ørerne 🤩 Du er totalt flyvende, når du går fra klinikken 💖💖💖
😍😍😍 Jeg anbefaler QI-akupunktur ved Morten Iversen på det kraftigste 😁 da Morten udretter mirakler 😍😍😍
😊😊😊 Jeg vender frygteligt tilbage 💥 om ikke andet 🤩 så for 1 times selvforkælelse og velvære 🤩🤩🤩

5 septembre 2024

Akupunktur mod smerter

Har fået akupunktur hos Morten af flere omgange mod stærke smerter, som ellers ikke kunne afhjælpes, men som nu er væk. Der er en rolig, behagelig stemning, og Morten er meget behagelig.

1 novembre 2023

Hold i lænden kureret

Hold i lænden blev kureret
Morten fik ved få behandlinger styr på mit pludselige hold i lænden. Fantastiske behandlinger, rammer og afslappende skøn musik, kommer helt sikkert tilbage skulle det blive nødvendigt.

Tak for den personlige gode service:-)

3 septembre 2024

Behandlingen virkede

Jeg prøvede arkupunktur mod kronisk bihulebetændelse, og det kan klart anbefales. Efter nogen måneder var jeg allerede rask :)

1 juin 2024

En behandling der virker

Jeg kom til Morten for at få hjælp til en tennisalbue, og sikke en forskel hans behandling har gjort for mig, jeg har været der 3 gange og nu her 5 dage efter sidste behandling er jeg stadig smerte fri.
Kan virkelig anbefales til smerte behandling

22 août 2024

Ferie uden akupunktur. Opfølgning på notat fra 29

Opfølgning på notat fra 29. Juni 24.
Har lige holdt en måneds ferie uden akupunktur. Var meget spændt på hvordan min høfeber ville arte sig. Fik 3-4 nyse-anfald og ikke mere. Ingen røde, kløende og løbende øjne. Så endnu engang STOR tak til Morten.

14 août 2024

Kæmpe ros til Morten

Kæmpe ros til Morten
Det allerværste en behandler kan komme ud for : at behandle sin far. Morten har behandlermig for følgerne af en dobbel Spinal Stenose i nakken, mine ulemper aftager betragtelig efter hver behandling. Den dybeste respekt for hvad Morten har udviklet sig tilsom behandler :-))
Tommy Iversen
Nihaw Akupunktur Klinik

4 juillet 2024

Jeg har i mange år døjet med migræne

Jeg har i mange år døjet med migræne. Både med og uden aura. Smertestillende virkede ikke. Til sidst havde jeg ryggen mod muren og besluttede at prøve akupunktur.
Har på ingen måde fortrudt. Efter 3 mdr med behandling 2x/ugen har jeg ingen problemer. Kan godt have lidt hovedpine en gang i mellem og det nye er at en enkelt omgang Panodil og Ibuprofen tager hovedpinen og den bliver væk.
Så Morten får mine bedste anbefalinger.

1 décembre 2023

Hjælp til smerter under graviditet

Jeg er gravid med tvillinger, og i udgangspunktet har jeg ikke mange gener. Men uheldigvis kom jeg til at lave et uheldigt løft i graviditetsuge ca 24-25, og det triggede nogle intense iskiassmerter i højre lænd. Det var så slemt at jeg ikke kunne gå. Jeg fik en henvisning til en fysioterapeut som nævnte akupunktur. Jeg troede ikke på at det ville hjælpe, men jeg havde brug for at prøve hvad jeg kunne. Så jeg bestilte en tid hos QI Akupunktur. For det første er ventetiden ikke lang. Så jeg kom hurtigt til. Jeg fik den første behandling, og resten af dagen hvor jeg havde fået behandlingen, kunne jeg ikke mærke nogen forskel. Men så efter 2-3 dage lagde jeg mærke til at smerterne var næsten forsvundet. Jeg har fået 2 behandlinger om ugen i et par ugen, og efter 1-2 uger var smerterne fuldstændig væk! Jeg gå hurtigt igen og er slet ikke besværet af lændesmerter om natten hellere. Desuden er de meget venlige og behandlingen er uden smerter.

22 mai 2024

thumbs up

Jeg vil gerne give Qi Akupunktur en stor thumbs up for deres utrolige akupunkturbehandling! Efter at have døjet med en skade i mit baglår, som ikke ville forsvinde, besluttede jeg mig for at prøve akupunktur. Personalet var utroligt imødekommende, og behandlingen var både smertefri og afslappende. Efter blot et par sessioner begyndte jeg at mærke en betydelig forbedring, og nu er min skade en saga blot! Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger effektiv og helbredende akupunkturbehandling. Tak for at bringe mig tilbage på sporet!

16 mai 2024

Kæmpe anbefaling fra mig

Kæmpe anbefaling fra mig. Jeg har nu i år og sidste år fået en del behandlinger hos Morten. Denne gang var der meget stresset og urolig mave, refluks mm. Jeg kunne allerede mærke en forskel efter bare en behandling og nu efter 6 går det meget, meget bedre. Har også begyndt at sove bedre igen og generalt mere ro i kroppen. Jeg har nu anbefalet Qi akupunktur til min mand som også var meget glad med resultater. Det fungerer bare, prisene er meget rimelige (tror faktisk man ikke kan finde bedre i byen) og tider fleksible som betyder at alle kan være
med. Så vent ikke længere og book en tid med det samme. Tak for alt Morten😊

13 mai 2024

Hjælp under graviditet

Jeg gik hos Morten under 3. trimester og fik den bedste hjælp til behandling af karpaltunnelsyndrom. Efter 7-8 behandlinger kunne jeg begynde at mærke en forskel, med mindre smerter og fik min nattesøvn tilbage. Dette var til stor hjælp under de sidste ugerne som gravid. Nærmere fødsel fik jeg også modningsakupunktur, som jeg også synes var til stor hjælp inden fødsel. Morten er en rigtig god behandler og en varm person, jeg følte mig altid velkommen til klinikken og fik også rigtig god kundeservice af Karina i receptionen :)

4 mars 2024