Jeg har døjet med ondt i ryggen hele livet og har været igennem mange forskellige behandlere uden den store effekt. For nylig fik jeg oveni de øvrige, vanlige problemer et alvorligt hold i ryggen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har prøvet mange akupunktører, men ingen der har fundet frem til min problemstilling. Jeg har haft problemer med lavt stofskifte og andre hormonforstyrrelser, og det er blevet mere eller mindre... Voir plus
Jeg vil blot give en opdatering. Det er nu ved at være lidt tid siden jeg har været hos Morten sidst - fordi jeg har haft det fantastisk. Gik i en lang periode hos Morten fast. Da jeg døjede med slem... Voir plus
Har i 5-6 år døjet med kronisk ømhed i lænden. Efter yoga, fysioterapi og kiropraktik var der ikke store resultater – kun midlertidige. Fik anbefalet akupunktur og fandt så QI akupunktur på Østerbro.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi tilbyder 15 års erfaring med akupunktur, og tilbyder KUN akupunktur. Det vil sige at du kan være sikker på at der ikke er fokus er på akupunkturen og erfaringen også er derefter... Vi behandler stort set alt, og du er altid velkommen til at ringe/skrive hvis du har nogen spørgsmål.
Coordonnées de contact
Borgmester Jensens Allé 1 kld, 2100, København Ø, Danemark
- qimiaku@gmail.com
- qi-akupunktur.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
QI akupuntkur
De behagelige omgivelser samt effekten af nålene gav mig et pusterum for tankemylder og stress i en hektisk periode i mit liv. Jeg kan varmt anbefale anbefale QI akupunktur for dem som har brug for at få at komme lidt ned i tempo og prøve en altenativ behandling mod stress.
Virkelig god behandling
Hos QI akupunktur har jeg fået en smertefri arm og skulder. Meget fleksible åbningstider og imødekommende ansatte. Morten er en stjerne!
De bedste anbefalinger herfra.
Man er virkelig i trygge hænder hos…
Man er virkelig i trygge hænder hos Morten Iversen. Og han kan sit kram. Specifikt har han hjulpet mig meget med at afhjælpe hjerteflimmer. Indtil videre har han flere gange akut fået mit hjerte tilbage i den rigtige rytme under anfald. Og generelt er hyppigheden og voldsomheden af anfaldene aftaget. Varme anbefalinger.
Selvforkælelse og velvære
Har fået akupunktur i 17 år, de sidste 15 hos Morten i QI akupunktur. Ikke fordi jeg fejler noget specifikt, har en skade eller et andet konkret problem, men for generelt at gøre noget godt for mig og min krop. Det afstresser, hjælper med infiltrationer, mindsker hedeture, stykker mine slimhinder, tager toppen af forkølelsen og så meget mere, det er ren selvforkælelse og velvære. Jeg kan kun anbefale det og ikke mindst hos Morten som er sød og vanvittig dygtig.
Mave smerter
Jeg har igennem lang tid kæmpet med mave smerter. Disse er udredt i sundhedsvæsenet men der er ikke fundet en årsag, derfor er jeg nu her. Der er ro i maven og jeg har fået det så meget bedre.
Jeg har haft mange nakkesmerter som…
Jeg har haft mange nakkesmerter som Morten har klaret..
Jeg havde haft store smerter i min lænd…
Jeg havde haft store smerter i min lænd gennem længere tid, inden jeg kom til Morten. Hans behandling har gjort mig fuldstændig smertefri og min mobilitet er tilbage. Meget behagelig behandling og betjening ovenikøbet😃
Min bedste anbefaling
Min bedste anbefaling. Dejligt sted. Kom med fordøjelsesproblemer. Efter behandling er der ingen problemer mere, så dejligt.
Skuldersmerter væk efter en behandling
Jeg har gået hos Morten i et stykke tid nu for at booste mit immunforsvar. Men da jeg i lang tid har haft virkelig store smerter i skulderen, så spurgte jeg ham om ikke han kunne kigge på det. Og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Efter en behandling var samtlige smerter væk og jeg kunne for første gang i et år bare mærke og bevæge min skulder helt frit.
Smertefri
Stor tak tak Morten for at kurere mit knæ, så jeg nu er uden smerter. Er hos Qi akupunktur altid blevet mødt med omsorg og faglig kompetence.
Jeg har stor tillid til Morten, der møde en professionelt og uden hokus pokus. Men bedst af alt, jeg er uden smerter ...Tak
jeg giver de bedste anbefalinger, som også er delt ud i netværket.
Kan på det varmeste anbefale Morten
Kan på det varmeste anbefale Morten. For anden gang har han hjulpet min mand og mig med at blive gravide. Det er fantastisk hvad akupunktur kan hjælpe med🙏🏽
Morten hjalp endnu en gang
Morten hjalp endnu en gang! Denne gang med smerter i lænden og psoriasis.
Jeg kom med hovedpine og efter 9…
Jeg kom med hovedpine og efter 9 behandlingerne var den helt væk. Desuden blev jeg tilbudt at der også blev taget hånd om mit bækken i samme forbindelse, da dette var påvirket af graviditet.
God oplevelse og jeg kommer igen, hvis der bliver brug for det 🤩
Jeg har døjet med mave/tarm problemer i…
Jeg har døjet med mave/tarm problemer i 5 år og trods undersøgelser hos læge og specialister, fik jeg aldrig helt svar på hvad jeg fejlede. Jeg mistede lysten til at spise grundet frygt for mavekneb, oppustlighed, forstoppelse m.m. Efter et længere forløb hos Morten, er jeg nu på min 3. uge uden ovenstående symptomer og jeg har indtaget ting som jeg ikke har spist i flere år. Det er stadig lidt surrealistisk og utroligt, men min hverdag er forandret hvad angår kost og den glæde som jeg altid har haft, er nu ved at vende tilbage efter 5 år. Jeg vil klart anbefale at gå til Morten, det kræver kun tid og tålmodighed og så klarer han resten!
Hovedpinen væk!
Jeg havde svære problemer med hovedpine og migræne, efter ca 3 måneders behandling er jeg fri fra hovedpine hver dag!
Irriteret tyktarm
Jeg har gået hos Morten i 2-3 måneder nu.
Jeg har kun 1 ting at sige.... han kan altså noget ham Morten.
Før styrede en irriteret tyktarm det meste af mit liv, efter et par ugers behandling fik Morten det vendt, så nu er det mig der styrer (og Morten) :)
Klinikken er nem at komme til med både det offentlige og i bil også har han nogle dage med lange åbningstider, så det også er muligt at passe sit job.
En kæmpe kæmpe anbefaling herfra :)
Morten er simpelhen s**** dygtig……
Morten er simpelhen s**** dygtig… Venlig og varm og sikke en viden💪 Han har hjulpet mig med mine knæ så jeg i dag er smertefri. 5 stjerner herfra🫶
Aldrig har jeg mødt et menneske med då megen kendskab til naturmedicin, nåle og behandlingsmetoder… Morten er vidende, empatisk og mega dygtig, så 5 stjerner fra mig👌👌👌 Prøv selv!!!
Aldrig har jeg mødt et
Dømmende og negativ attitude
Jeg ringede til dem for at høre, om de tilbyder ansigtsakupunktur, da jeg har spændinger på grund af angst og stress. Jeg ønskede kun behandling i ansigtet og ikke på kroppen af en mandlig behandler (på baggrund af tidligere erfaring, ikke religiøse eller kulturelle årsager). Sekretæren ændrede pludselig sin tone og svarede skarpt, at jeg havde ringet til det forkerte sted og burde finde en anden klinik. Jeg fandt denne reaktion upassende og unødvendig. Det er vigtigt at respektere folks personlige grænser uden at vise en negativ attitude.
Svimmelhed grundet blodprop
I foråret faldt jeg og mistede bevidstheden. I nogen tid havde jeg lyst til at falde til venstre, jeg faldt adskellige gange og var svimmel, blev scannet, jeg har haft en blodprop i hjernen. Morten Akkupunktør har hjulpet min ægtefælle på anden vis, Morten tilbød at give mig nogle ugers akkupunktur, for at hjælpe på svimmelheden, det har hjulpet HELT FANTASTISK. Tak Morten
L’expérience Trustpilot