Hva er hypen??alle blir influensa av disse produktene.Har selv prøvd både minsiliok og collagen gold og det er helt greie produkter.Når det er sagt så bruker jeg nå Tirtir og det er utmerkede produkte... Voir plus
Virkelig å anbefale disse produktene 🤩 min problemhud virkelig elsker disse produktene, har slitt med psoriasis hele mitt liv å gått på utallige reseptbelagte produkt uten forbedring. Fikk prøve seri... Voir plus
Nå har jeg brukt produktene i snart 1 år. Dette er det beste hudprodukter til ansiktet jeg noen gang har brukt. Kommer ikke til å bytte de ut. Lurer du på noe er det bare å sende en mail eller følg me... Voir plus
Har brukt hudpleie i alle år . Men da jeg prøvde disse produktene var det en helt ny verden .. Huden min stråler 🌞💞 bruker glass skin serien og cellvane og elsker de . Min Datter bruker Tetra force... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi tilbyr et bred spekter med koreansk hudpleieprodukter av høyest kvalitet til markedets beste priser. Som eksklusiv importør har vi gode priser på høy kvalitets produkter noe som gjør oss til en ledende aktør innen K-Beauty i Norge. Koreansk hudpleie er blant de mest prestisjefylte i skjønnhetsindustrien og hos oss finner du produkter som passer til enhver hudtype og behov. Sliter du med kviser og akne utsatt hud, prøv gjerne ut vår Tetraforce serien som har blitt en stor trend i Norge på grunn av fantastiske resultater.
Mangerøyvegen 24, 5936, Manger, Norvège
- +4746349100
- office@qkoreancosmetics.no
- qkoreancosmetics.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Veldig fornøyd med nettbutikken
Veldig fornøyd med nettbutikken. Lynrask levering, og alltid med gratisprøver sammen med bestilte varer.
Har testet Tetraforce noen uker nå, kan anbefale den for de med problemhud. Betydelig bedring etter bare en uke.
Brukt serien Tetraforce i noen år og er…
Brukt serien Tetraforce i noen år og er så fornøyd. Rensen tørker ikke ut huden, og er rett og slett bare super fornøyd. Har en kombinert hud så får nok fuktighet og glans. Fikk starten på rosea etter graviditet, men etter å ha kjøpt peeling padsene så har det forsvunnet helt og huden er 10x bedre og sminken sitter så bra, føler man får renset huden skikkelig for døde hudseller osv. bruker også solkremene daglig og den gir en super glød og ikke klissete på huden.
Servicen er helt amazing
Servicen er helt amazing. Fikk forsinkelser i forsendelse, de svarte med en gang og ordnet opp. Super fornøyd med produktene. Kan anbefales
Alt for lang leveringstid i forhold til…
Alt for lang leveringstid i forhold til andre nettbutikker i samme bransje.Har heller ikke mottat melding om at varene er forsinket, har prøvd å kontakte butikken uten hell…

Réponse de Qkoreancosmetics
Anbefaler More Fresh Shampoo
Jeg har hatt store problemer i lang tid med hårtap og kløe i hodebunn. Ble anbefalt More Fresh Shampoo. Brukt shampoen langt over ett år og er storfornøyd. Ingen hårtap lengre og heller ingen kløe. Håret har fått volum igjen. Anbefales på det sterkeste.
Kan absolutt anbefale produktet.Jeg…
Kan absolutt anbefale produktet.Jeg kjøpte Premium Gold dagkrem, 24 K Gold serum og Toner. Aldri hatt så fin hud. Jeg hadde litt rødhet i huden, men dette er helt bort. Har brukt produktene i ca 4 måneder. Får også spørsmål om hvorfor huden min har blitt så fin og glødende. Det er fryd og anbefale de fine produktene til andre som sliter med huden sin❤️
WOAW👌👌Anbefaler produktene til QKC på det varmeste.
Anbefaler produktene til QKC på det varmeste👌👌 Pluss at de scorer maks på flott service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har sensitiv/tørr hud og har brukt Premium Gold Collagen-serien i 1.5 år Og WOAW 👏👏👏 Daglig hudrutine med denne er gull✨️
Har også prøvd MIIN SILOK-serien og den gir også mye fukt.
Jeg anbefaler i tillegg øyekremen i Snailserien.
Pluss Infinity Cover Cushion og Perfect Cover Cushion som begge er flotte fondations som har fin dekkevne og i tillegg gir suveren solbeskyttelse.
Elsker produktene så mye
Elsker produktene så mye! Begynte på de for et par mnd siden og huden min har blitt helt amazing. Hadde endel urenheter og mye røde flekker og arr fra gamle kviser, så og si alt er borte etter kort tid med produktene. Skulle ønske flere visste om disse fantastiske produktene som virkelig gir de resultatene som loves!! Har anbefalt disse produktene til alle vennene mine! Brukt så mye penger på produkter som ikke virker, endelig har jeg funnet de produktene som faktisk funker! Verdt hver krone!
Virker useriøst
Virker useriøst. Umulig å få kontakt med kundeservice, selv etter flere forsøk på å ringe på ulike tider av åpningstiden. Sender sms om at de skal ringe tilbake senere, uten å gjøre det. Bekrefter ikke retur hos klarna osv… Veldig glad jeg sendte bestillingen i retur når jeg ser hvor lite seriøst det virker som de driver butikken. Håper de snart har tenkt å bekrefte returen jeg meldte inn for snart 2 mnd siden
Elsker produktene!
Elsker produktene!! Solkremene er one of a kind, hater solkrem, kun disse fungerer for meg!! Ingen ekkel lukt, ikke klissete og får ikke dårlig hud
Fantastisk service og kjempe gode produkter!!
Er så utrolig fornøyd med produktene og den fantastiske servicen hos Q Korean Cosmetics!!
Jeg har slitt med acne og uren hud i åresvis. Har prøvd alt fra isotretinoin, til laser, og uendelige mengder med forskjellige produkter - men aldri funnet noe som har fungert for min hud.
Det var helt frem til for et par måneder siden, da jeg oppdaget QKC sin nettbutikk og fikk lest tilbakemeldingene fra Tetraforce.
Vanligvis er jeg veldig skeptisk til å prøve noe nytt da jeg frem til nå alltid har blitt skuffet, men når jeg oppdaget at butikken lå på Radøy (som er ca 30 min fra der jeg bor) måtte jeg dra innom å sjekke det ut.
Det er den beste avgjørelsen jeg har tatt!
Bare på de par månedene nå med bruk av Tetraforce morgen og kveld, så har huden min blitt så utrolig mye bedre!! Den er mye mykere, jevnere og acne arrene begynner å forsvinne litt etter litt.
Det blir veldig spennende å se hvordan huden min ser ut om et år fra nå!
Er evig takknemlig for gjengen ute hos QKC for all hjelpen og veiledningen jeg har fått der. Har aldri vært borti lignende service, og kan varmt anbefales 🫶🏼
Er også en veldig fin butikk de har på Manger (Radøy) med produkter, kjoler og andre klær.
Det er absolutt verdt en tur innom for de som har mulighet.
QKC er magisk <3
Elsker produktene deres :) Har prøvd Tetraforce da jeg har slitt med noe uren hud, og aldri funnet noe som fungerte over tid. Denne serien ga resultater etter kun dager, og holder urenhetene borte, så anbefaler dette oppriktig ! Snail serien er også magisk, har prøvd øyekremen som fungerer bra mot tørrhet og mørkheter under øyne, og eye-patches i samme serie er gull. Nå har jeg også testet Gold serien som er min favoritt for en jevn, myk og fin glød. Produktene til QKC er faktisk så bra som det sies, endelig har jeg funnet en huspleieserie som er verdt å investere i <3
Veldige gode produkter
Veldige gode produkter. Har prøvd tetraforce serien og merker at huden er så mye bedre. Huden er mer balansert med en sunn glød. Elsker den serien. Kundeservicen er også super. Anbefales på det sterkeste🫶🏽
De absolutt beste produktene♥️🥰 Både min…
De absolutt beste produktene♥️🥰 Både min datter og eg har fått god hjelp og funnet perfekte produkter til oss🙏🏼♥️ Kommer aldri til å bytte, endelig ferdig med å lete og prøve. Og de nydelige folkene som driver denne bedriften er gull verdt🙏🏼♥️
Kjempefornøyd med produktene fra…
Kjempefornøyd med produktene fra QKoreancosmetics. Har brukt produktene i litt over ett år- og har blitt kvitt uren hud. Huden er nå plettfri med unntak av et par kviser nå og da. Jeg ser så stor forskjell, og huden gløder. Det beste med produktene er at de er helt naturlige og man merker at de er gode for huden. Man blir ikke tørr eller lignende. Jeg bruker i tillegg foundation og solkrem derfra, og foundationen er virkelig den beste jeg Jar prøvd. Kun den aller beste tilbakemeldingen fra meg :-)
10/10
Bestilte en pakke 9 oktober som skulle vært levert i min postkasse 12 oktober. Dette stemte ikke da pakkens mål ikke passer min postkasse engang. jeg etterlyste pakken torsdag 2 november til posten da jeg ikke hadde mottatt denne bestillingen.
Posten var lite behjelpelig og ba meg ta kontakt med avsender.
Så takknemlig for god kundeservice på qkoreancosmetics, selvom det var posten som var ansvarlig i dette tilfelle!
Etter uker uten pakke, og en fin dialog med kunderservice kan jeg endelig se fram til og få produktene jeg har betalt for.
Vil definitivt bestille mer herifra! :)
10/10!
Beste nettbutikk
Fantastiske produkter! Og veldig god kundeservice,og rask levering! Kan virkelig anbefales!
Servicen og produktene er helt…
Servicen og produktene er helt fantastiske. Jeg har brukt de i over 2 år og det er det beste jeg har prøvd👌🏼