Hva er hypen??alle blir influensa av disse produktene.Har selv prøvd både minsiliok og collagen gold og det er helt greie produkter.Når det er sagt så bruker jeg nå Tirtir og det er utmerkede produkte... Voir plus
Virkelig å anbefale disse produktene 🤩 min problemhud virkelig elsker disse produktene, har slitt med psoriasis hele mitt liv å gått på utallige reseptbelagte produkt uten forbedring. Fikk prøve seri... Voir plus
Nå har jeg brukt produktene i snart 1 år. Dette er det beste hudprodukter til ansiktet jeg noen gang har brukt. Kommer ikke til å bytte de ut. Lurer du på noe er det bare å sende en mail eller følg me... Voir plus
Har brukt hudpleie i alle år . Men da jeg prøvde disse produktene var det en helt ny verden .. Huden min stråler 🌞💞 bruker glass skin serien og cellvane og elsker de . Min Datter bruker Tetra force... Voir plus
Vi tilbyr et bred spekter med koreansk hudpleieprodukter av høyest kvalitet til markedets beste priser. Som eksklusiv importør har vi gode priser på høy kvalitets produkter noe som gjør oss til en ledende aktør innen K-Beauty i Norge. Koreansk hudpleie er blant de mest prestisjefylte i skjønnhetsindustrien og hos oss finner du produkter som passer til enhver hudtype og behov. Sliter du med kviser og akne utsatt hud, prøv gjerne ut vår Tetraforce serien som har blitt en stor trend i Norge på grunn av fantastiske resultater.
Mangerøyvegen 24, 5936, Manger, Norvège
- +4746349100
- office@qkoreancosmetics.no
- qkoreancosmetics.no
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice. Svarer raskere enn man kan forvente, og gir råd direkte rettet mot deg som kunde. Produktene er drøye i bruk, og man føler en umiddelbar virkning. Aldri brukt bedre produkt enn Qkoreancosmetics.
Fantastiske produkter
Har prøvd forskjellige produkter og er veldig fornøyd!Fine priser, gode produkter og flott og rask service ! Skal ein unne seg gode produkter til egenpleie , vertinne gaver o.l så ikkje stuss!!
Veldig god kundeservice!
Veldig god kundeservice!! Gode svar på spørsmål, rask levering og produkter som funker.
Gullegode produkter og service❤️
Jeg fikk rask tilbakemelding om hvilke produkter som burde passe bra til min type hud og mine ønsker. Nå har jeg brukt produktene siden september og jeg elsker de og de holder virkelig det de lover🤩
Om man lurer på noe, sender du bare en mld og de svarer raskt!
Gullegode produkter og service❤️
Og lynrask levering👌
Over forventning!!
God produktveiledning, gode produkter, superrask levering, med gave(r) i ordrepakken!