Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Min søns iPhone havde pludselig mistet touch-funktion, selvom skærmen var helt intakt og aldrig tabt. Vi tog derfor til QuickPhone i Kolding Storcenter for at få en vurdering og evt. reparation.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ekstrem sløv betjening, har fået skiftet batteri i Iphone i lørdags og mobilen har allerede svært ved at holde strøm, her to dage senere, gav 799kr og på vej ud af forretningen får jeg besked på, at... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis du gerne vil yderligere ødelægge din telefon, så er Quickphone perfekt. Kom med en flækket skærm og gik med manglende touch ID, frontkamera smadret plus dårligt batteri. Da jeg så prøver, at få f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Quickphone Silkeborg. Fantastisk imødekommende service til særdeles billige penge. Kommer helt klart igen og anbefaler alle dem, der gider høre på mig! Min bror, der på grund af et par blodpropper gl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  2. Service de réparation de téléphones

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder skarpe assistenter, som kan hjælpe med at afløse problemer med jeres smartphones og tablets. Udover dette har vi måske landet største udvalg af tilbehør i fysiske butikker. Vi er beliggende i Jyllands største shoppingcenter; Kolding storcenter og storcenter nord Århus.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Perfekt

Helt klat nogle af de bedste inden for faget krydret med gode priser og fremragende service. Kan helt klart anbefales.

Kolding

Fantastisk pernonale, som lavede min telefon. Servicen og prisen passer perfekt, og det er klart et sted jeg kan anbefale til andre. Kommer 100% igen, hvis nu et uheld skulle opstå igen

Holstebro

God service!
Man bliver taget i mod af glade og flinke medarbejder! Hurtig betjening, og samtidig god kvalitet! Det vil ikke være sidste gang at jeg vil henvende mig til QuickPhone i Holstebro!
Kan stærkt anbefale QuickPhone i Holstebro!

Noté 1 sur 5 étoiles

Kolding storcenter - Brud på forbrugerloven (og dyre priser)

Jeg henvender mig til Quickphone i Kolding storcenter, i håbet om at de kunne repare min Galaxy S7 Edge med en ødelagt skærm. Godt nok var prisen lidt højere end konkurrenterne, og de ville ikke prismatche(efter de havde sagt at det ville de gerne) men det var hvad det var. Jeg aflevere min telefon og forudbetaler for reparetionen(så naiv som jeg var).

2 uger efter er telefonen som aftalt ordnet. Jeg køre op for at hente den, men da jeg står ved disken og får den tilbage, kan jeg se at bagpanelet har været taget af. Det ene hjørne sidder ikke ordentligt på, og der er synlig lim ud af revnen mellem glasset og rammen. Her spørger jeg så indtil det, hvor hende der står ved disken går ind bagved og forhøre sig ad. Hun kommer tilbage med meddelelsen at de kunne godt se problemet, men de kunne ikke skifte den uden at ødelægge bagskærmen, så jeg kunne komme igen næste torsdag, hvor de så ville sætte en ny på.

Jeg kommer igen torsdag(i dag) hvorefter de siger at de ikke vil skifte bagskærmen, men blot tage den af og sætte den på igen. Dette kunne de ikke gøre før pga. de manglede den rigtige lim. Til det siger jeg fair nok, så længe at det så bliver lavet ordentligt, og der ikke er den famøse mellemrum mellem glasset og rammen. De påstår så at de ikke kan lave dette som hvis den var ny. Jeg besluttede mig for at vente og se.
Da jeg kommer tilbage efter de aftalte 45 min. henter han den og siger at den skal ligge i pres i 24 timer, og det kunne de godt gøre. Inden det sker undersøger jeg mobilen og ser endnu et mellemrum mellem glasset og rammen, og påpeger også dette. Men den skulle jo bare ligge i pres i 24 timer. Efterfølgende spørger jeg dem hvorfor de har tager bagskærmen af, når det nu engang var skærmen der skulle skiftes. Dette var åbenbart nødvendigt for reparetionen.

Efterfølgende har vi en længere diskution, hvori jeg fortæller dem at hvis de piller ved andre dele af telefonen end aftalt, og ikke efterlader disse som det var før reparetionen skal de enten tage ansvar for det, eller informere om at det er nødvendigt INDEN de modtager den. Herefter blev jeg smidt ud af butikken fordi de ikke gad at høre på mig.

Så, de ordner nogle ting, men ødelægger andre ting ved telefonen, og nægter at pådrage sig ansvaret for dette. En ting er i hvert fald sikkert; forbrugerklagenævnet kommer ind over her, og også en politianmeldelse omkring hærværk.

Edit efter svar fra Quickphone:
At påstå det har været udsat for en grov form for slid, er direkte løgn. Vi kan være enige om at der er en del og også mærkante ridser på den, men det er almene lomme ridser; altså ikke grov slitage.
Det var aldrig mig der forlangte et nyt glas. Jeg opdagede som sagt mellemrummet mellem rammen og bagpanelet, og fortalte det til ekspedienten, hvorefter hun fortalte at jeg kunne komme ind torsdag, og få skiftet den. Da jeg så fik af vide at i ikke ville skifte den, men bare sætte den på forfra sagde jeg faktisk også at det var fair nok, så længe det blev gjort ordentligt og altså uden mellemrummet mellem glasset og rammen.

Jeg forlangte heller ikke et prismatch, men spurgte om det kunne lade sig gøre, hvortil i først svarede ja, men da jeg fremviste eksemplet på den billigere konkurrent (phonecare) sagde i at det kunne i ikke. Igen trak jeg på skulderne og betalte de 2900 uden at brokke mig. Her er forresten en henvisning til samme side jeg viste jer med en billigere pris phonecare. dk/reparationer/samsung/galaxy-s7-edge-reparation.

I fordrejer sandheden til en anden end hvad der rent faktisk fandt sted. Jeg har aldrig forlangt andet end at få en ordentlig reparetion af min telefon. Ydermere fortalte jeg i dag at hvis i skal pille bagglasset af, og ikke kan sætte det ordentligt på igen, men ødelægge den orginale kvalitet derfra, for at repare forskærmen skal og bør i informere om dette.

23 février 2017
Logo de Quickphone Kolding Storcenter

Réponse de Quickphone Kolding Storcenter

Tak for din anmeldelse, vi sørger for at hjælpe vores kunder bedst muligt. - Dog kan vi ikke udskifte de dele på telefonen som har været udsat for grov form af slid, til nye dele. Bag glasset på din telefon har været udsat for den førnævnte form for slid, og efterfølgende kan vi ikke stå til ansvar for de ridser der har været på fra start af. Med en udskiftning af komplet skærm, udskifter vi derudover også rammen på mobilen, dog ikke bag glasset på mobilen.
At du yderligere forlanger at få et nyt bag glas med i købet, uden beregning, kan desværre ikke lade sig gøre. Vi tilbød dig derimod også at give yderligere rabat på et nyt bag glas, hvor du stadig ikke er tilfreds.
Vi er kede af at du har fået dette indtryk af os, selvom vi har forsøgt at yde vores bedste og gøre det så godt som muligt for dig.
Hvis du forlanger prismatch for noget der ikke er på lager hos en konkurrent, og umiddelbart ikke har et bestemt tidspunkt den kommer på lager igen, kan vi ikke tilbyde dig et prismatch på dette, da produktet ikke findes til den påståede pris.

Hurtig service

Kolding Storcenter

Super god behandling, og hvis telefonen fortsætter med at virke som den gør nu er det til rent UG.
Eneste minus...... ingen kaffemaskine til kunderne :-)
mvh.
Donald

29 janvier 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service (Holstebro)

Har lige fået lavet min skærm hos Quickphone i Holstebro. Dejligt personale som havde overskud til at kunne betjene mig med et smil, og så var der endda spøjs til overs :D
De varmeste anbefalinger herfra!!

27 janvier 2017

Kolding Storcenter - Dårlig oplevelse

Får lige efter nytår udskiftet skærmen på min Sony Xperia Z3 compact.
Da jeg er kommet hjem med mobilen og skal have den sat op, opdager jeg flere fejl på den.
1. Skærmen er gået løs i hele den ene side, og jeg kan se ind i mobilen.
2. Lyden er rigtig dårlig når jeg taler i mobilen.
3. Den nye skærm er væsentlig mindre end den var originale.
Jeg synes det er lidt ærgerligt at give 1100 kr. for at få en noget mindre skærm, og så at den er ved at falde fra hinanden. :-(

Efter mail korrespondance kører jeg op med den dagen efter.
- de påstår at det er en original Sony skærm, så størrelsen er mindre på nye skærme....
- dette er ikke korrekt, da jeg efterfølgende har fået repareret min søns Sony Xperia Z3 hos en konkurrent, er det nøjagtigt samme størrelse som originalt, og skærmen ligger perfekt i rammen.

Næste dag afhenter jeg mobilen igen, og nu er skærmen kommet ned på plads, måske lidt for langt ned.... :-(
Da jeg kommer hjem og skal have mobilen sat op igen ser jeg at der er to tydelige sorte mærker i venstre side af skærme, hvorefter jeg kører direkte op til dem igen.
Det viser sig at de simpelthen har presset skærmen for hårdt, så derfor disse mærker.
- de vil dog sandsynligvis forsvinde inden der er gået 10 dage.
Jeg får så en udskrift hvor der står at de vil skifte skærmen igen uden beregning, hvis ikke mærkerne forsvinder.
Jeg lader plastfolien blive på mobilen, og monterer ikke panzerglas på den, da jeg ikke rigtig tror på den forklaring.

Efter 2 uger er mærkerne ikke forsvundet kører jeg igen op for at få skærmen skiftet. Desværre taber jeg mobilen, og den i forvejen defekte skærm revner i bunden.
Og det giver jo så desværre Quickphone en undskyldning for at slippe for at udskifte skærmen, selvom de selv havde ødelagt den, ved at presse den for hårdt.
De siger at de ikke længere kan sende den ind, da den er revnet.

De fleste seriøse firmaer havde selvfølgelig skiftet skærmen, som de selv havde ødelagt forinden pga. dårlig reparation.... :-(
Og kundeservice ønsker så heller ikke efterfølgende ikke at svare på mails.

Utroligt dårligt håndværk, billige uoriginale reservedele, og mangelfund kundeservice...

27 janvier 2017

Utrolig dårlig og fræk service/opførsel i butikken i Kolding Storcenter

Min datter fik ny skærm på i dec. 2016 hos Quickphone i Kolding Storcenter. Herefter havde hun en masse problemer med mobilen, som gjorde at vi gik til det sted, hvor vi havde købt mobilen, da vi troede at der var en fejl på mobilen. Vi fik mobilen retur derfra med forklaring om, at der havde været uautoriseret indgriben i mobilen, så de ville ikke lave den/den var faktisk total skadet. Vi går så tilbage til Quickphone og beder dem om kigge på mobilen, da vi ikke har andre muligheder. De siger at de nok skal kigge på den og vender hurtigt tilbage med, at mobilen ikke fejler noget. Det eneste de ikke informerer om det er, at de uden min tilladelse bare skifter diverse dele bl.a. ny skærm m.v., så da jeg kommer ud for at hente mobilen, bliver jeg mødt med en kæmpe regning. Jeg protesterer, da jeg ikke har bedt om at få lavet alle disse ting, men de er fuldstændig ligeglade og totalt uforskammede overfor mig, så jeg KAN UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANBEFALE QUICKPHONE TIL ANDRE.

20 janvier 2017
Logo de Quickphone Kolding Storcenter

Réponse de Quickphone Kolding Storcenter

Hej Betina. Jeg har personligt selv stået ved kassen den dag du kom ind og fortalte mig at din mobil er meldt "totalskadet" af Telia. Jeg fortalte dig at det ikke kunne passe, og fik lov af dig at tage et kig på mobilen, hvor jeg derefter kørte en gratis diagnose. Med den diagnose kom jeg frem til en enkelt fejl, og det var i din software på mobilen. Jeg fik mobilen nulstillet, og satte en ny skærm på - Ikke diverse dele som du beskriver i din anmeldelse - Dagen efter kommer du til butikken igen, og jeg viser dig at mobilen nu er fuld funktionel, dog med et problem. Skærmen som du er kommet ind for at melde fejl på, ikke kommer fra vores lager. Uden at skyde skylden på nogen, fortalte jeg dig hvordan og hvorledes vi kan gøre det bedst for dig, og du fik dermed valget om at smide en ny skærm på mobilen, og kun betale 2199,- istedet for de 6000,- som Telia har fortalt dig. Du acceptere valget, og vi reparere derefter din mobil.
Når det så er sagt, så har vi også en seddel inde i butikken, hvori alle vores betingelser står beskrevet.
Mvh Quickphone.dk

Only the Best!

QuickPhone Holstebro, yder den bedste service som man overhovedet kan ønske sig.
Blev modtaget af medarbejderen, Ali Mustapha, som var smilende og venlig.
Kommunikation mellem personale og kunde er helt fremragende.
Kvaliteten er på højeste plan, samt ved du at du får repareret din telefon, af folk der ved hvad de gør. Vi fik aftalt, at jeg kunne komme og hente telefonen 1 time efter. Da jeg fik den i hånden var min skærm så god som ny og med panserglas på!

Rigtig god service og kan kun anbefale QuickPhone herfra! :D

16 janvier 2017
Noté 4 sur 5 étoiles

Rigitg god service

Jeg fik skiftet mit Iphone glas, men opdagede at den var lysere på midten og ville derfor returnere skærmen. Desværre tabte jeg min telefon inden returnering, hvilket resulterede i en smadret skærm. Fordi skærmen var smadret dækkede garantien ikke, dog fik jeg en ny skærm med en god rabat.

13 janvier 2017

Quickphone Kolding - rystet over dårlig service

Jeg havde købt et billigt panserglas hos Tiger som ikke passede i størrelsen (til 50 kr). Det fejlede intet, bortset fra, at det ikke dækkede hele skærmen.
Jeg besluttede mig for at bruge penge på et rigtigt panserglas hos Quickphone (200 kr - fik dog rabat, så prisen blev 150 kr).
Pigen spurgte om de skulle sætte det på (reelt ville jeg selv have gjort det) det var en del af deres service, sagde hun.
Da manden kom ud med min tlf, sagde han, at han havde sat det på og nu kunne man næsten ikke se, at det sad på. Jeg spurgte ham om han havde sat mit oprindelige panserglas ovenpå det nye, for jeg kunne ikke se nogen ændring.
Han viste mig mit gamle panserglas, som han havde pillet af. Jeg var vildt chokeret!!
Han havde byttet et panserglas ud MAGEN til mit 50 kr Tiger glas - han tog bare 150 kr.
Jeg sagde, at jeg skulle have et panserglas som dækkede hele skærmen og rent faktisk BESKYTTEDE skærmen og ikke bare er pynt.
Han påstod, at det var sådan panserglas var til iPhone 6 (på trods af at jeg faktisk har haft et panserglas på som passede, før mit Tiger glas).
Så var han ved at sælge mig et dyrere panserglas og/eller nyt cover.
Hvilken frækhed, at han ikke lige hører mig af om han skal skifte et glas ud med et helt magen til- som der intet var galt med.
Og oven i købet vil sælge mig flere af hans ting selvom han lavede en stor fejl ved ikke lige at spørge mig.
Spild af 200 kr (tiger glasset til 50 + quickphone glasset til 150 kr)
😡😡😡😡

14 décembre 2016

Dejlig service

Var inde og få lavet min iPhone 6s i dag. Hurtig betjening, og det så ud til at de havde forstand på det

2 décembre 2016

Quickphone Kolding storcenter

Super service!! Blev taget godt imod af medarbejderne med et stort smil på læberne og de fiksede min telefon på kort tid. Jeg vil helt klart anbefale andre til at tag derind, og få lavet deres mobiler. Tovejskommunikationen er i top, og de kommer ind på hver detalje. Helt klart 5 stjerner herfra.

30 novembre 2016

Kolding storcenter

Sender min mobil ind til Quickphone i Kolding storcenter 29/30-2016, og får besked fra dem på dagen, at min mobil er repareret og sendt tilbage igen. Modtager mobilen idag 30/11-2016, og den ligner en helt ny mobil. Rigtig god service og hurtigt reparation, udover dette er prisen også fremragende. Her med er de 5 stjerner fuldt for tjent.

30 novembre 2016

Service, perfekt!

Til butikken i Holstebro:

Var forbi deres butik d. 21-11 for at skulle lave min iPhone 6, som jeg desværre ødelagde skærmen på. Da jeg så kommer der ind, står der en ung herre og tager smilende i mod mig. Han fortæller mig at der ingen problemer var, og at det kunne fikses på 15 minutter. Jeg var lidt urolig for om min data ville forsvinde, og her lovede han mig, at hvis der manglende noget på mobilen efterfølgende, så ville han give mig skærmen GRATIS. Jeg gav dem så lov til at lave min mobil, og efter godt og vel 15 minutter, så var mobilen klar igen. Vi tjekkede så op på alt, og ingen ting manglede.

Jeg stillede ham så et spørgsmål om, hvorfor min mobil hurtigt løb tør for strøm, og her kom han med nogle fif. Jeg har så taget dem i betragtning, og efter 2 dage med den nye skærm og de råd, kan jeg simpelthen ikke andet end at være tilfreds! Mobilen holder meget bedre med strømmen.

Kan klart anbefale jer videre

Mange tak.
Mads

23 novembre 2016

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus