Radiowinkel levert fantastische service als je aankoop naar verloop van tijd toch stuk gaat. Garantie wordt perfect geregeld. Echt top.

Inmiddels 3e radio bij de Radio winkel besteld en ontvangen. Waaronder 1x open doos radio. Perfecte levering, goede producten. Aan te bevelen dus!

Hele snelle reactie op de e-mail. Was op zoek naar een antenne voor mijn radio. Had via andere bedrijf antenne gekregen die niet paste op mijn radio. Juist advies gekregen en daarna een link om de an... Voir plus

Kleine fm/DAB radio besteld. DHL bezorging kwam niet op gang, twee dagen vertraging, weer vertraging. Telefonisch en per mail contact opgenomen met Radiowinkel. Eigenaar Sander reageerde snel en was... Voir plus

1. Magasin Hi-Fi
  2. Magasin d'électronique
  3. Magasin de télévisions

Radiowinkel. De online specialist met het meest uitgebreide online radio aanbod van de Benelux. DAB+, internet en noodradio's.

4,7

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fantastische winkel

Fantastische winkel. Snelle levering zoals beloofd. Heb er inmiddels 2 webradio's gekocht met toebehoren. Alles werkt perfect. Ook een support-vraag werd onmiddellijk na tevredenheid beantwoord.

30 juillet 2025

Mini-tuner met WiFi-Dual

Op zoek naar een mini-tuner met WiFi-Dual kwam ik dankzij Google Radiowinkel tegen en vond daar precies wat ik zocht. Snel geleverd en redelijke prijs. Apparaatje aangesloten op de versterker , even installeren (makkie) en spelen maar. Geweldig geluid met zowel Internetradio als DAB+. Kwam zeer goed verpakt aan. Kortom, uiterst tevreden met Radiowinkel.

21 juillet 2025

Prima service

Prima service, snelle levering. 1e instantie geen usb kabel aanwezig. Daarna snelle levering usb kabel. Probleem opgelost.

9 juillet 2025

bij ontvangst was er een probleem .

bij ontvangst was er een probleem .
zonder opgave van dit werd het product dezelfde dag opgehaald
een goede vriend is wil het tzt instaleren .
top service
kan het een ieder aanbevelen
groeten nico en ank van Ophem -Waarland

28 juin 2025

Nood-radio met DAB

Op zoek naar een nood-radio heb ik zo’n Chinees prutsding gekocht met ‘toeters en bellen’. Helemaal opgeladen liep deze in 1 nacht leeg, zonder dat er een functie aan stond.
Verder zoeken gaf aan dat de beste radio de Sangean Traveller met o.a. DAB zou zijn. Besteld en 2 dagen later in de bus. Een geweldig dingetje en simpel te bedienen door een 82 jarige digibeet.

18 juin 2025

Alles prima!

Het begint met een heel duidelijke beschrijving van de producten op de website. Daaraan wordt ruimschoots voldaan door de Radiowinkel. Het bestelproces is helder en logisch. Het bestelde product ontvingen we twee dagen na het plaatsen van de order, precies zoals aangegeven door Radiowinkel. Alles fijn geregeld.

30 mai 2025

PERFECTE SERVICE

Duidelijke informatie op de webshop over de SANGEAN SURVIVOR MMR88-DAB+ maakte de keuze eenvoudig.
Vriendelijk contact met Sander via mail.
Noodradio was stevig verpakt en super snel bezorgd bij mijn
dochter.

29 mai 2025

Prima service

Goede website, besteld, betaald, ontvangen, kortom, betrouwbare zaak gerund door Sander, behulpzaam en ter zake deskundig.

10 avril 2025

Hans

Hans, 's middags rond 4 uur besteld, de andere middag is huis. Geen gedoe, geen flauwe kul Klasse.

2 avril 2025

Top service

Heeft op you tube goede informatie gegeven over noodradio en vervolgens mij op de wachtlijst gezet toen het uitverkocht was.
Daarna radio keurig en snel verstuurd toen het weer voorradig was

4 avril 2025

Prima service!

Prima service!
Artikel was niet op voorraad. Daarom op de wachtlijst bij de winkel geplaatst. Daarna later keurig op tijd geïnformeerd door Radiowinkel, zodat de bestelling kon worden geplaatst.

21 mars 2025

Noodradio

Ik wilde een noodradio die op dat moment niet leverbaar was. Ik heb mijn emailadres doorgegeven voor een seintje wanneer deze er weer was. Ik kreeg vervolgens een mail dat hij binnenkort zou binnenkomen met een link voor de bestelling. Een paar dagen na de bestelling werd hij geleverd. Prima stevige en handige radio met goed geluid

3 avril 2025