Kan klart anbefale Radorens
Kan klart anbefale Radorens. Super professionelt arbejde og sindsygt flot resultat.
Radorens er en professionel virksomhed, der tilbyder fliserens, terrasserens, tagbehandling og facaderens med fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed. Vi sørger for grundig og effektiv rengøring, så dine udendørsarealer fremstår som nye.
Danemark
Fint tilfreds indtil videre. Jeg ved endnu ikke hvor godt imprægneringen virker, men det må tiden vise. Grunden til 4 stjerner fremfor 5 er at der blev brugt alt for lidt sand, så nu er der store revner mellem mange fliser. Jeg fik godt nok en næsten fuld pose som var i overskud, men det har langt fra været nok, udover jeg også nu selv skal gå og fylde op og feje - hvilket jeg jo egentlig havd betalt mig fra...
Men altså, udover ovenstående har jeg været tilfreds. God dialog, behageligt besøg og fleksibel service. Prisen var også god.
Opdatering: Radorens tilbød at komme og ikke bare leverer mere sand men også feje det ud - det synes jeg egentlig var en meget ordentligt ting at gøre, og det var på trods af at jeg "kun" trak en stjerne fra. De har derfor fortjent alle 5 stjerner nu.

Réponse de Radorens
Rigtig flot resultat. Fliserne ser ud som nye igen. Kan klart anbefales.

Réponse de Radorens
Super flot resultat efter fliserens fra RADORENS – vores terrasse ser ud som ny igen. Professionel service og god kommunikation. Kan klart anbefales!

Réponse de Radorens
Virkelig et flot udført arbejde af Radorens på vores fliser 👍🏻. Yderligere en meget imødekommende og venlig dialog vedrørende pris, tidspunkt og opfølgning.
Vi er så positive og glade for resultatet, at vi vil anbefale Radorens til alle, der har brug for at få renset deres fliser 😊.

Réponse de Radorens
Very satisfied with Rado’s work. The fliserens made a huge difference, and everything looks like new again. Reliable and easy to work with.

Réponse de Radorens
Alt var så fint, fra han kom til han var færdige, han var hurtige og meget effektive og super flink...
vores havegård på 100m2 er som ny, og til en rigtig fair pris....
Vi vil bruge radorens igen og kan varmt anbefale dem👍
Hundested

Réponse de Radorens
Jeg kan varmt anbefale Radorens! De har gjort et fantastisk stykke arbejde med at rense og imprægnere mine fliser – de ser som nye ud igen. Hele processen var professionel fra start til slut. Kommunikationen var hurtig og venlig, prisen var fair, og de kom til tiden som aftalt. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Jeg kommer helt sikkert til at bruge Radorens igen, når mine fliser trænger til en opfriskning!

Réponse de Radorens
Tak for hurtig og effektiv service. Jeg kan helt klart anbefale dette firma.
Hilsen Sofie

Kæmpe anbefaling!
Jeg kan varmt anbefale RadoRens! Super god kommunikation og lynhurtig respons på at sende tilbud afsted. De var meget fleksible med tidspunkt, og resultatet blev helt fantastisk – føler jeg har fået en helt ny terrasse, som er klar til at gå vinteren møde.
Virkelig professionelt arbejde og tydeligt fokus på både kvalitet og miljø. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen, og anbefaler alle jeg kender at bruge RadoRens.

Réponse de Radorens
God kvalitets arbejde virkelig ordentlig og professionelt.

Réponse de Radorens
En virkelig god og problemfri oplevelse. Jeg er meget tilfreds med det endelige resultat.

Réponse de Radorens
Jeg er virkelig tilfreds med Radorens og det arbejde, de har udført. De var meget venlige, imødekommende og utroligt grundige i deres arbejde. Alt blev gjort med stor omhu, og resultatet var langt over mine forventninger – og det til en virkelig rimelig pris!
Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Kommunikationen var god hele vejen igennem, og de kom til tiden og ryddede pænt op efter sig. Jeg kan varmt anbefale Radorens til alle, der ønsker professionel og pålidelig service.

Réponse de Radorens
En savoir plus sur les différents types d'avis.