Rainbow Dinner Avis 38

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Fantastisk og meget hyggelig aften med imødekommende værter og gæster! Skønt koncept der varmt kan anbefales at prøve.

Skønt at møde så imødekommende og positive mennesker. Et super godt favntag om vores miljø, som er vigtigt vi værner mere om…. Det kan noget særligt når man kommer hjem til folk, der gør det særligt... Voir plus

1. Agence de divertissement
  2. Société d'événementiel

Écrit par l'entreprise

Via "running dinners" skaber vi et safe space, hvor regnbuemennesker (LGBT+) kan møde hinanden på lige fod og have sjove og spændende samtaler og oplevelser med hinanden. For deri ligger kilden til både venskab, fællesskab og kærlighed. Til Rainbow Dinner får man en rejsemakker for aftenen, laver en ret sammen, spiser tre forskellige retter i tre forskellige private hjem rundt om i byen - og tager til sidst til afterparty for alle.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

38 avis

Demande des avis aux clients

Et favntag om vores miljø

Det kan noget særligt når man kommer hjem til folk, der gør det særligt intimt og intenst…

23 septembre 2025

Jeg nåede aldrig at deltage på selve…

Jeg nåede aldrig at deltage på selve arrangementet, men jeg synes at det virker som om, at det er godt arrangeret. Jeg er dog ikke 100% det er noget for mig - ved det ikke da jeg har prøvet det. Jeg synes dog det med at lave mad og i private hjem ikke virker som noget jeg har lyst til. Jeg elsker god mad, men gider ikke lave det selv.
Men ellers sikkert fint.

4 septembre 2025
Logo de Rainbow Dinner

Réponse de Rainbow Dinner

Hej Flint

Ja, madlavningen kan virke lidt afskrækkende på nogle (selvom det faktisk er ret overkommeligt og hyggeligt).

For dem som deltager, er det et supervigtigt, socialt element i løbet af aftenen, fordi det virker som en effektiv ice-breaker. Det er en af grundene til, at folk lynhurtigt er på bølgelængde og møder hinanden på en helt anden måde end andre steder.

Ægte forbindelse mellem mennesker kræver, at man giver en lille smule af sig selv – og her er madlavningen og de private omgivelser helt centrale. Måske er det derfor, at 6 ud af 10 møder nogen til Rainbow Dinner, som de holder kontakten til efterfølgende… 😉

Queerlig hilsen
Kasper fra Rainbow Dinner

Godt tilrettelagt

Godt tilrettelagt - alt forløb gnidningsfrit og smidigt. En aften fuld af god stemning og afslutning på et fint fælles venue.

20 septembre 2025

Skønt

Det var en virkelig dejlig oplevelse at deltage i Rainbow Dinner den 21. juni! Selvom det var lidt af en udfordring at komme rundt i byen på grund af Copenhagen Sprint , var det hele besværet værd. Arrangementet var varmt, inkluderende og fyldt med skønne mennesker og god energi.

21 juin 2025

Hyggeligt og anbefalelsesværdigt

Kan klart anbefale at deltage; det er godt arrangeret, man kommer rundt i private hjem, hvor man bliver budt velkommen, og man møder søde og imødekommende mennesker, som man måske ellers ikke ville møde. Hver gang har det været en rigtig hyggelig aften.

21 juin 2025

Fantastisk koncept

Virkelig god måde at møde folk på tværs af regnbuen i et selskab med fokus på netop mødet på tværs. Har fået flere gode og varige venskaber ud af det!

29 octobre 2024