Svindel! Hold jer væk, han snyde og bedrager. Hans fys licens er ugyldig og han forlader Sjælland uden at afslutte forløb som man har betalt for. Derudover snyder han med faktura og laver falske fakt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg bookede en tid hos Re-aktiv til et online-forløb med store forventninger. D. 16/9 skrev jeg til ejeren, Abraham og bookede en tid til konsultation d. 19/9 Vi får aftalt, at... Voir plus
Jonas lovede ingen hurtige løsninger og ingen Quick fixes. I stedet gav han mig en langt større forståelse for min krop og en plan, der, efter en indledende samtale, to behandlinger og flere hjemmetræ... Voir plus
Great training facility and professional staff who have done their research and know what they’re talking about. I have been training solely with Coach Nik who has helped me achieve my goals. Ma... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
REAKTIV Fysioterapi og Træning
Coordonnées de contact
Danemark
- reaktiv.dk
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Kæmpe anbefaling til Abraham & teamet
Et seriøs team, som er engagerede og nærværende.
Mange gange skal der ikke så mange sessioner til for at få rettet dine skavanker til eller blive smertefri! Jeg er i hvert fald gået fra “døde” baller til aktive baller på bare 1 1/2 måned.
Dette har jeg opnået fordi Abraham blot justerede i nogle af mine teknikker, som jeg kunne gøre bedre og givet øvelser med hjem for at kunne blive bedre.
Så afsted med dig, hvis du skal have gang i de der baller!
Forløb over AL FORVENTNING
Min historie med troen på, at jeg havde dårlige knæ - og TRYGHEDSTRÆNING hos Reaktiv
Jeg har længe gået med troen på, at jeg havde en knæskade
Den mindste “uvante” fornemmelse ved- og omkring mine knæ, gjorder mig utryg.
Lod mig begrænse af det - Fysisk og psykisk - “Hvorfor mærker jeg ømhed omkring mine knæ?!?” 😖
Har været til diverse fysioterapeuter, som fortalte mig, alle de ting jeg “ikke måtte”
Alle de bevægelser der ville “ødelægge” mig
Har været igennem MR-scanning og ultralydsscanning... jeg fejlede intet
Intet af det, gav mig det svar jeg søgte.. det igangsatte frygt, og satte bare endu større spørgsmålstegn
Jeg startede et forløb hos Jonas. Vi brugte tid på at snakke om, og forstå smerte, hvilket gav mig en kæmpe tryghed
Vi udfordrede de ting jeg "frygtede" og hele tiden skubbede mine grænser, så jeg gradvist blev mere og mere tryg, ved at bruge min knæ
Stort tak til Jonas!
Tak for at møde mig i øjenhøjde
Tak for den støtte du har givet mig!
Tak for at udfordre mig, og rykke mine grænser
Tak for at havde skabt tryghed og ro, i forbindelse med min træning
Du har lært mig, at smerte ik nødvendigvis er = skade, og at skade ik nødvendigvis er = smerte
Jeg lærte blandt andet også at trække vejret dybt, og minde mig selv om alle de ting, jeg har lært af Jonas
Den dag i dag, har jeg fået tatoveret "Breathe" på armen, så det hele tiden er med mig
Reaktiv giver tryghed, glæde og mulighed for et aktiv liv, uden bekymringer
KÆMPE ANBEFALING HERFRA
De bedste anbefalinger af hele teamet
Abraham' tilgang til fysioterapi og genoptræning er klart den bedste jeg har oplevet!
Jeg startede i genoptræningsforløb hos Abraham under 1. lockdown - Abraham og jeg har samarbejdet i omkring 1 år. Jeg har fået styr på alle mine skavanker (skulder og hofte), og har lavet PR i squat og pullups.
Min krop er blevet sundere, og jeg har fået en masse værktøjer til selv at forebygge at skavankerne vender tilbage.
Smertefri og stærk
Jeg startede hos Abraham tilbage i september 2021 med en overbelastet hofte, der havde stået på siden marts. Jeg havde ikke de store forhåbninger om bedring, da jeg havde forsøgt hos andre fysioterapeuter uden held. Heldigvis blev jeg positivt overrasket over at blive lyttet til og sat i fokus hos REAKTIV og ikke bare være “endnu en hofteskade”. Efter grundig gennemgang af min skade og historie blev der fra første konsultation lavet specifikke øvelser til at aflaste hoften. Derudover talte Abraham og jeg også om andre målsætninger for min træning og derfor blev øvelserne tilpasset fra uge til uge i takt med at jeg oplevede bedring i hoften. Efter 10 uger havde jeg ingen gener fra hoften mere og jeg følte mig generelt stærkere. Jeg kommer stadig ugentligt ved Abraham for at indfri mine andre træningsmål og blive endnu stærkere. Det før jeg fordi Abraham, udover at være en dygtig fysioterapeut, også er en fantastisk personlig træner der formoder at engagere og støtte mig og lytte og forstå mine udfordringer - både i centeret og udenfor centeret. Derfor er det en stor fornøjelse at træne hos Abraham og hos REAKTIV!
Lever op til sit ry
Jeg har efter flere anbefalinger af fysioterapi hos Reaktiv startet et forløb hos Abraham. I mit job som selvstændig med en hudplejeklinik, har jeg i mange år døjet med ekstreme nakke- og skulderspændinger. Jeg følte mig helt tryg fra start og Abraham og hele klinikkens stemning er både meget varm og afslappet, samt seriøs uden at det bliver kedeligt. Jeg følte at mit problem blev taget super alvorligt og at han lige vidste hvor vi skulle starte. Så allerede efter én gang mærkede jeg bedring!!! Jeg købte et forløb samme dag og er bare så glad for at det hjælper. Det er hver en krone værd for mig, jeg kan arbejde mere og oplever betydeligt færre smerter. Og så kan jeg også se frem til at blive stærkere, gladere for mig selv og bedre til styrketræning generelt. For jeg føler virkelig at jeg får det hele her, i og med vi også arbejder på mit andet mål som er en mere fast og defineret underkrop og bagdel:D Jeg går fast hos Abraham hver uge og det bliver jeg ved med fremadrettet, for nu kan jeg ikke undvære det.
Takket være Reaktiv Fysioterapi har jeg nu et meget mere smertefrit liv
Da jeg første gang kom hos Jonas hos Reaktiv Fysioterapi, havde jeg konstante smerter i min ankel. Efter et langt forløb på hospitalet, havde de netop konstateret, at der "ikke var mere at gøre", og "at en operation var eneste udvej for at lempe mine smerter"
Efter blot en måneds forløb hos Jonas var mine smerter blevet markant mindre. Og nu - fire måneder efter - har jeg stort set ingen smerter i min ankel og har takket nej til operation, fordi det går så meget bedre. Det havde jeg slet ikke turde tro på tilbage i sensommeren! Jonas har været enormt god til at lytte - og snakke med mig om smerteforståelse, og han har hele tiden bygget på og givet mig lysten og troen på, at jeg kan træne med min ankel. Jeg er altid i godt humør og fyldt op med håb, når jeg går fra en session hos Jonas. Jeg kan varmt anbefale Reaktiv Fysioterapi til alle, der kæmper med smerter og skader!
SMERTEFRI PÅ FÅ UGER
SMERTEFRI PÅ FÅ UGER
Jeg kontaktede Abraham og reaktiv i september grundet hoftesmerter, der var så slemme at de forhindrede mig i at træne og til tider begrænsede min normale gang i dagligdagen. Jeg var på daværende tidspunkt tilknyttet anden behandling hos en anden klinik, hvor der ikke var fremskridt med laserbehandlingen. Under første konsultation med Abraham, hvor jeg blev taget godt imod, og følte mig hørt og forstået, blev det aftalt at genoptræning af hoften skulle være i fokus fremfor laserbehandling.
6 uger hos Abraham gjorde mig smertefri - og i dag bruger jeg ham stadig og primært som personlig træner. Han har i øvrigt hjulpet mig med med at tabe 20 kg og at nå fitness mål, som jeg tilbage i september ikke troede min krop skulle være i stand til at klare.
Der er altid god stemning på klinikken/centeret og jeg glæder mig altid til mine aftaler hos dem - en kæmpe anbefaling herfra!!
One of the best decisions
I've been training with Nik since February and so far I think it is one of the best decisions since I came to Denmark. He has helped me to see the whole concept of training from a different perspective: I've been taught to be patient and trust the process, that everyone is unique and different and so there is not only one way to perform some exercises, to put focus on my technique and not on how heavy I lift and last but not least he has made me able to train by myself. Which is the best gift he could give to me. So, after some months in which I trained with him 3-4 days per week, I feel more confident to train alone and currently I'm following the training plans he prepares every month specifically for me based on what are my goals, on what I should improve, on what I like and enjoy.
That being said, I guess it's pretty obvious I recommend 100% Nik & Reaktiv.
Great training facility
I have been training solely with Coach Nik who has helped me achieve my goals. Mainly to get stronger and more mobile as I am a Brazilian Jiu Jitsu athlete and has helped me through my LCL tear in my knee which could’ve taken longer but thanks to coach Nik I have been back sooner than expected.
I would recommend anyone who wants better mobility, trying to get rehab for any injury, Get more fit if you are an athlete or not and create amazing relationships with lovely people.
Efter mange år med smerter i lænden og…
Efter mange år med smerter i lænden og flere forløb ved andre fysioterapeuter er jeg endelig kommet mine smerter til livs og kan begynde at træne og være aktiv igen efter at have været tilknyttet Jonas fra reaktiv.
Den funktionelle tilgang til træningen og mindsettet omkring smerter har bragt mig et sted hen jeg ikke har været i årevis og føler jeg har fået værktøjerne til at fortsætte og højne mit aktivitetsniveau ifht. styrketræning og sport i fremtiden efter mit forløb er slut. Jeg kan ikke anbefale reaktiv nok.
Et livsændrende forløb
På trods af mine kun 25 år har jeg levet +10 år med hovedpine og nakkesmerter, der har været svært invaliderende, givet koncentrationsbesvær og medført et stort forbrug af smertestillende. Jeg har været forbi et hav af behandlere, som desværre ikke er lykkedes med at hjælpe mig.
Efter anbefaling fra min læge købte jeg et 10-ugers forløb hos Jonas/Reaktiv. ENDELIG mødte jeg en behandler, der lyttede til mig og tog mit problem alvorligt. Med en kombination af gode snakke, mobilitets- og styrkeøvelser fandt vi ud af, hvordan mit problem skulle behandles, og allerede efter få gange ved Jonas kunne jeg mærke en stor forskel.
Mit forløb er nu slut og jeg har det meget bedre. Jonas har lært mig, hvordan jeg skal håndtere mit problem og det har givet mig en kæmpe ro. Jeg er meget taknemmelig. Tak, Jonas!
Kæmpe anbefaling herfra.
Total uprofessionelt! Jeg har aldrig oplevet noget lignende!
Jeg bookede en tid hos Re-aktiv til et online-forløb med store forventninger.
Vi får aftalt, at vores første møde skal foregå i fitness centret.
Efter konsultationen får jeg besked på, at han vil ringe tilbage en uge efter på samme tidspunkt, for at snakke om øvelserne og aftale en ny tid.
Han ringer selvfølgelig ikke...
Jeg giver det lidt tid, da jeg ikke vil være påtrængende.
Et stykke tid efter d. 16/10 skriver jeg en besked til hans mobilnummer - dog uden svar.
D 20/10 sender jeg samme besked til ham over instagram. Han likede beskeden, hvorfor jeg troede, at han havde afsat en ny tid i sin kalender.
Men nej. D. 2/11 prøver jeg at ringe til ham - dog uden held.
D. 8/11 kontakter jeg ham igen over instagram, for at fortælle at jeg føler mig glemt. Han har ikke engang åbnet beskeden.
I dag er det d. 15/11. Hele 2 MÅNEDER efter vores første og eneste konsultation. Jeg har stadig ikke fået svar.
Af ren almen pli kan man i det mindste svare.
Jeg væmmes over, at man kan være så uprofessionel og ligeglad med sine klienter.
Fysioterapi i særklasse!
Mit forløb hos Reaktiv, hvor jeg har fornøjelsen af Jonas som min behandler, har været øjenåbnende, lærerigt og det bedste forløb jeg nogensinde har været igennem. Jeg har døjet med problemer og frygt for smerte i min skulder og hofte i flere år og har tidligere haft været igennem mange forskellige behandlingsforløb hos forskellige behandlere herunder, kiropraktor, massør, akupunktør og endda også fysioterapi, men ingen af de førnævnte forløb har ført mig til bunds i mine problematikker, og jeg har ikke følt mig så tryg og ved godt mod, som jeg gør i mit forløb hos Reaktiv. Jonas har taget mig i hånden og ført mig i den rigtige retning for mig. Jeg har lært rigtig meget omkring oplevelsen af smerter og ikke mindst, hvordan man skal håndtere dem og arbejde med dem. Det har blandt andet fjernet min frygt for, at kroppen skulle være lavet af glas og derimod givet mig trygheden tilbage i, at den faktisk kan holde til rigtig meget. Hos Reaktiv og Jonas bliver man altid taget utrolig godt imod, og der er altid en super god stemning. Jeg føler mig tryg og ikke mindst hørt i alle mine tanker og bekymringer. Jeg kan kun klart anbefale Jonas og Reaktiv Fysioterapi.
Min oplevelse med Nik som personlig træner
Jeg har haft Nik som personlig træner over en længere periode med fokus på styrke og muskelopbygning. Jeg har oplevet at Nik besidder en stor faglig viden indenfor sit felt og samtidig opsøger ny viden i litteraturen, hvis man som klient har særlige udfordringer eller ønsker. Samtidig er der ikke nogen tvivl om at Nik har en stor entusiasme i forhold til sine klienters udvikling, hvilket kombineret med ovenstående har givet mig målbare resultater. Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til Nik og Reaktiv.
Bedste fysioterapeuter jeg har oplevet
Har både et igangværende fysioterapiforløb og har deltaget i mobility hold træning.
Da jeg startede for 3 måneder siden havde jeg stærke smerter ved gang, var begrænset ved de fleste daglige gøremål - og havde fået foretaget en MR scanning, der ikke gav de mest positive udsigter fra de fleste andre fagfolk.
Men efter bare 3 måneder er jeg ikke længere begrænset i dagligdagen, og kan lave alle øvelser, samt er begyndt at kunne spille fodbold og basketball igen.
Både deres fysioterapeuter og personlig træner er meget fagligt kompetente.
Kan absolut anbefales.
De har styr på det!!
Kompetente fysioterapeuter!
Meget kompetente fysioterapeuter med flair for at hjælpe andre. Hos Reaktiv er fokus på klientens individuelle problemstilling(er), smerter og mål. Jonas har stået for mit genoptræningsforløb i forbindelse med min knæoperation, hvor jeg havde et ønske om at kunne alt det, som jeg også kunne før operationen. Jonas har gjort og lært mig så meget mere. Han har udfordret mig til at lave øvelser, som jeg førhen aldrig ville turde lave igen pga. jeg troede jeg ikke kunne, samt frygten for at smerterne ville genopstå. Samtidig har Jonas hjulpet med at rette og forbedre min teknik, samt styre mit load da jeg begyndte at træne på egen hånd igen - og generelt gjort at jeg har fået meget mere ud af mine træninger end førhen, hvorfor jeg valgte at fortsætte med målet om at blive stærk. Jonas tror altid på mig, også når jeg ikke tror på mig selv.
Udover at være hos Jonas har jeg også deltaget på nogle af de hold der udbydes, som også er super anbefalelsesværdigt!
Pisse dygtige mennesker, der har styr på det de laver - og så er der altid vanvittig god stemning ⭐️
Fremragende kompetencer med fokus i…
Fremragende kompetencer med fokus i mennesket som helhed!
Reaktiv er stedet
Reaktiv er stedet, hvor du bliver mødt i øjenhøjde, hvor træningen aldrig bliver kedelig og hvor du altid går hjem med et stort smil efterfølgende!
En kæmpe anbefaling skal lyde herfra!
Faglig stræk team af fysioterapeuter
Faglig stræk team af fysioterapeuter. De tager godt hånd om en og arbejder med en til man er i mål. Der er ingen tvivl om de tilrettelægger træninger til den individuelle.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.