Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Modtog ved en fejl en forkert bodystocking. Fik tilsendt en ny uden beregning og fik endda pengene tilbage. Kan kun anbefale🌟

Noté 2 sur 5 étoiles

Kundeservice på laveste niveau ! Jeg aflagde en ordre en lørdag for 3 uger siden, hvor hun på Instagram/storyes skrev at ordre der var lagt inden søndag vil blive afsendt søndag kl 16.00. T... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er yderst tilfreds med MocA Clothing! De formår noget, meget få kan! - De bevarer og prioriterer den personlige service, på trods af det er online handel. Rigtig mange onlinevirksomheder glem... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Mange fine varer - nogle af dem af lidt ringere kvalitet end billedet antyder. Deraf nok også den lave pris. Desværre høj pris for refundering, hvilket gør, at jeg er lidt tilbageholdende, særligt... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

MocA Clothing forhandler unikt tøj til fornuftige priser. Vi bestræber os på at finde de mest unikke styles til jer fra udlandet. At rejse og skabe en kollektion ud fra sanser og liv gør os til dem vi er. Vi byder dig velkommen til et univers af kærlighed for mode, og en passion for at dele den med jer! I 2013 gik MocA Clothing online og og bød alle de online kunder velkommen til vores verden. At føle og lytte til vores kunder er grundregel for denne virksomhed. MocA Clothing A/S drives af Marie og Lasse, som begge har en uddannelse bag sig fra Bestseller Academy. Vi glæder os til fremtiden, og ønsker at lade jer blive en del af den ♥ Vores showroom, som har åbent ved forskellige lejligheder ligger på adressen Adelers Alle 130, 4540 Fårevejle. - Vi håber vi ses ;)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice og lækkert, flot tøj

Kundeservice er i top! Jeg havde sendt en vare retur og lavet en fejl ved ikke at smide min ordre seddel med i posen - det fik vi styr på og pengene gik hurtigt ind på kontoen igen. De er hurtige til at svare på mail og altid med en sød tone.
Handler bestemt hos MocA Clothing igen 🌸

30 septembre 2025

Fantastisk kundeservice!!

Fantastisk kundeservice!!! Jeg havde brug for hjælp og hurtig ekspedition og MoCa Clothing var så hjælpsomme og fleksible! Jeg sætter virkelig pris på god nethandel-service🙌 Tak!

26 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har modtaget de fineste varer fra…

Jeg har modtaget de fineste varer fra MocA Clothing 🌸
Jeg var lidt sent ude med bestillingen, så jeg skrev til kundeservice og spurgte om de kunne nå at sende min ordre samme dag. Det var der intet problem i, og dagen efter lå den klar til afhentning 🫶🏻 Tusinde tak for jer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 mai 2025

Elendig kundeservice

Har bestilt en kjole, som de har trukket pengene for, men jeg har endnu ikke modtaget den - det er 2 uger siden!
Ikke nok med det, men de svare ikke på mail! Synes virkelig det er elendig service

12 mai 2025

Fantastisk service

Lækkert tøj, fantastisk service og lynhurtig levering. MocA clothing har altid det der lidt ekstra lækre og lever hver eneste gang op til mine forventninger, både i forhold til kvalitet, service og levering.

21 novembre 2024

Ingen kundeservice

Super dårlig kundeservice - eller slet ingen, for man kan jo slet ikke komme i kontakt med nogen. Hvor er det mega ærgerligt for det er virkelig nogle flotte ting du sælger!

15 mai 2024
Logo de MocA Clothing

Réponse de MocA Clothing

Hej Betina ☺️
Jeg er ked af din oplevelse af os.
Vi har holdt en kort ferie men er tilbage.
Jeg kan dog ikke se nogen ubesvaret mail fra dig?
Heller ikke besked på Facebook eller Instagram?
Du er velkommen til at kontakte os på: info@mocaclothing.dk
- MocA Clothing -

Noté 1 sur 5 étoiles

UMULIGE at få fat på via tlf

Det er umuligt at komme igennem til MocA Clothing via telefon. Jeg har bestilt en super fin kjole og ville så i kontakt med dem dagen efter for at skynde på at kjolen blev sendt asap da jeg skal bruge den snart. Jeg har forsøgt at ringe til dem 4 gange idag i tidsrummet 10-12.45 og jeg kommer igennem og er nr. 1 i køen men venter så mere end 9 minutter HVER GANG - det er super dårlig kundeoplevelse og jeg håber at der kommer styr på jeres telefonservice for dette er ikke tilfredsstillende som kunde .
Opkalds historik fra 04-06-2024:
Opkald 10:03 - ventede 7 minutter - jeg lagde på selvom jeg var nr 1 i køen
Opkald 10:11 - ventede 11 minutter - jeg lagde på selvom jeg var nr 1 i køen
Opkald 11:30 - ventede 9 minutter - jeg lagde på selvom jeg var nr 1 i køen
Opkald 12:39 - ventede 9 minutter - jeg lagde på selvom jeg var nr 1 i køen

4 juin 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Moca clothing er den samme som ejer…

Moca clothing er den samme som ejer deluxe clothing. Ærgeligt at hendes succes er steget hende så meget til hovedet. Hun sætter en masse give Aways på udelukkende for at trafik på hendes side, men man ved aldrig hvem der vinder 🤷🏻‍♀️ så ærgeligt altså

13 mars 2024
Logo de MocA Clothing

Réponse de MocA Clothing

Hej Mia.
Jeg tror desværre at der er noget du har misforstået eller også sammenligner du os med nogle andre.
Min virksomhed By Moca Clothing, har hverken et samarbejde med Deluxe Clothing ApS eller den virksomhedsstrategi som du beskriver.
Med ønske om en god dag.
//Marie

Noté 1 sur 5 étoiles

Endnu en advarsel om Moca Clothing…

Jeg har nu prøvet at komme i kontakt med Moca Clothing via mails og telefon. Mails svarer de overhovedet ikke på og i hele deres telefontid står man nummer 1 i køen. i HELE TELEFONTIDEN !!! Køb aldrig fra Moca Clothing. De skylder mig stadig penge. Hele min omgangskreds er blevet advaret, og hermed også her

9 février 2024

WARNING!!!!

Don't buy anything from this company, because if the stuff you have bought will not fit to you, you won't receive the money back. This is what happened to me! And they are not responding to the phone calls and emails. Shame on Moca clothing. But I'm ready to find an advocate and fight for my rights! If the company is not following the rules, it must be closed!

5 février 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Ok, men shein/temu varer

Først vil jeg sige, at der var super hurtig levering.
Modtog min vare 2 dage efter bestilling.

Der er dog lige det, at den vare jeg købte sælges på Shein og temu (100% identisk) så det er helt tydeligt hvor butikken får (nogen af) deres varer fra.
Jeg var dog selv klar over dette ved bestilling, men jeg skulle bruge bukserne her og nu.
Det betød også, at jeg var nødt til at betale 200% mere hos MocA Clothing, end hvad de koster på Shein/temu. Jeg kan godt forstå, at butikken skal tjene penge, meeeeen, at smide 200% oven i prisen synes jeg er lidt meget for en shein/temi-vare.

Men de får 3 stjerne pga. den hurtige levering, og fordi jeg godt selv var klar over inden bestilling, at jeg købte en vare, der sælges på Shein/temu.

Jeg vil nok ikke købe der fra igen, desværre.

11 janvier 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus