Very good condition, but I did not know what to expect when buying, you could include more detailed status of the racquet.
Fint koncept. Købte et bat, der flækkede under første opvarmning. De nægtede reklamationsret. Spild af penge. Dårlig reparation. Godt de lukker.
Jeg afleverede battet hos REBAT, hvor Nicolai tog imod, og forklarede virkelig godt om reparationen og viste gode eksempler på reparerede bat. Modtog mit eget bat med posten få dage senere, og det fu... Voir plus
Rigtig gode service trods lidt udfordringer. Købte brugt Wilson-bat, som kunne skulle have kosmetisk skrammer. Da jeg modtog battet var det revner i rammen, jeg kontaktede Rebat. Fik hurtig sv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Rebat ApS giver ødelagte padel bat nyt liv ved at reparere dem med hjælp af forskellige teknikker, som har inspiration fra Argentina. Vores vision er at ændre markedet for salg af padeludstyr i Norden. Mængden af bats, som går i stykker og kasseres, er høj – det vil vi gøre noget ved. Både for vores, jeres og klimaets skyld.
Industrivej 41H, 8660, Skanderborg, Danemark
- info@rebat.dk
- rebat.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Rigtigt godt billigt bat
Rigtigt godt billigt bat. Købte et brugt bat med nogle ridser. Man kan ikke se dem så godt og især ikke når jeg bevæger mig så hurtigt på banen. Kan klarer anbefales for at sparer penge og genbrug. Win win + de svarer hurtigt på mail.
Hurtigt svar på Instagram
Jeg havde et spørgsmål og kontaktede rebat på Instagram. Der svarede de hurtigt og jeg derefter bestille et bat hos dem 👌
Har nu haft 3 bat fra Rebat og de føles…
Har nu haft 3 bat fra Rebat og de føles fejlfrie på banen, meget tilfreds! Her kan man sagtens købe sit næste padelbat..!
Tilfreds med tilfreds på
Købte et bat, hvor andre jeg har snakket var skeptiske, men battet er superfint, og fungere rigtig godt. Modtog battet med ramme beskytter, som er super fin.
Skeptikere blev munden lukket på da de så battet.
Bruger helt sikkert rebat igen, når der skal flere bats til !
Mega fedt koncept
Mega fedt koncept, altid god service - har kun modtaget gode bat!
Altid hurtigt svar og super god service…
Altid hurtigt svar og super god service - mit bat var så godt som nyt efter de havde haft det
Hurtig levering og god service
Hurtig levering, og et bat som var præcis som beskrevet da jeg købte det.
Kan klart anbefale at handle fra Rebat. :-)

Réponse de Rebat
Synes processen tog alt for lang tid
Synes processen tog alt for lang tid. Ventede flere uger på at få battet retur.

Réponse de Rebat
Købte et oxdog hyper pro med en…
Købte et oxdog hyper pro med en reparation i slagfladen - desværre gik det i stykker efter ca. 20 minutter spil. Hjalp med det samme uden problemer - mega god service!!

Réponse de Rebat
Flænge i nærmest nyt bat fixet!
Jeg fik en flænge i mit pat efter bare 2 måneders spil, så jeg tænkte Rebat skulle have et forsøg til at få det fikset. Det er blevet rigtigt godt! Jeg er hvert fald ikke dygtig nok til at kunne mærke forskel :D
Great customer service
Fast delivery and very quick reply from customer service to the questions I had before I completed the purchase.
The racket I received looks brand new. It wasn't repaired but just a used racket. If it wasn't for the new wrist strap and grip I wouldn't be able to tell.
God rep. Leveret til døren
Win win - Godt produkt og hurtig levering
Købe brugt kan være svært, men følte mig sikker på Rebat og fik hurtigt produktet hjem og allerede testet på banen og det var fantastisk!
Hurtig levering
Hurtig levering, super service.
Vil helt sikkert bruge Rebat igen.
Måske de kunne lave en beskrivelse af, hvad der er blevet lavet ved battet? Bare en tanke 😀
NY FAST KUNDE …
Hurtig levering og et bat der følels som nyt, bortset for anmærkede skønhedsfejl. Ville handle der igen
Rigtig god oplevelse
Nemt at oprette sag, nemt at sende til dem, god og pæn reparation. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Eneste anke er måden at betale på, i disse mobilepay tider, så burde det kunne klares med Mobilepay istedet for bankoverførsel
God oplevelse
Hurtig og nem levering.
Billigt og fint alternativ til et helt nyt bat.
Klimavenlig politik.
Kanon kundeservice
Kanon kundeservice. Jeg købte et Ml10 pro cup tilbage i december måned. Da jeg både havde spørgsmål om skaden på battet og teknikken af reparationen var Rebat helt igennem kanon til at besvare spørgsmål på effektiv tid. Jeg er kæmpe forbruger af mit bat fra Rebat og det virker som helt nyt. Tak, kan klar anbefales