Very good condition, but I did not know what to expect when buying, you could include more detailed status of the racquet.
Fint koncept. Købte et bat, der flækkede under første opvarmning. De nægtede reklamationsret. Spild af penge. Dårlig reparation. Godt de lukker.
Jeg afleverede battet hos REBAT, hvor Nicolai tog imod, og forklarede virkelig godt om reparationen og viste gode eksempler på reparerede bat. Modtog mit eget bat med posten få dage senere, og det fu... Voir plus
Rigtig gode service trods lidt udfordringer. Købte brugt Wilson-bat, som kunne skulle have kosmetisk skrammer. Da jeg modtog battet var det revner i rammen, jeg kontaktede Rebat. Fik hurtig sv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Rebat ApS giver ødelagte padel bat nyt liv ved at reparere dem med hjælp af forskellige teknikker, som har inspiration fra Argentina. Vores vision er at ændre markedet for salg af padeludstyr i Norden. Mængden af bats, som går i stykker og kasseres, er høj – det vil vi gøre noget ved. Både for vores, jeres og klimaets skyld.
Industrivej 41H, 8660, Skanderborg, Danemark
- info@rebat.dk
- rebat.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Rigtig gode service trods lidt…
Rigtig gode service trods lidt udfordringer.
Fik hurtig svar og god kommunikation om muligheder ift. at teste battet og derefter vurdere om skaden havde effekt. Det har den heldigvis ikke, så jeg købt et fedt bat til god pris.
Dog vil jeg foreslå Rebat bliver bedre ift. billeder af evt skader, så køberne er bedre vurdere skaden selv og ikke bliver overrasket, når det modtages.

Réponse de Rebat
Kanon service og hurtig proces
Kanon service og hurtig proces - mange tak til Rebat!
God value
Gode tilbud, hurtig levering og overraskende god kvalitet efter deres reparation
Fantastisk service, hurtige svar og fantastiske priser!
Har lige købt en bat, som ikke havde nogle skader, men bare var en lille smule brugt. Fik en kæmpe rabat, så bedre kunne det ikke være. Der var en lille ridt i battet, hvor jeg spurgte rebat, om det var noget jeg skulle være opmærksomme på. De informerede mig om, at det ikke har betydning. Men, skulle jeg mærke forskels eller det udviklede sig, så skulle jeg ikke tøve, med at sende battet ind!
Fantastisk service, hurtige svar og fantastiske priser!
God oplevelse
God kommunikation inden beslutning om reparation, fin pris især ift. at alternativet var et nyt bat, hurtig ekspedition og resultatet ser rigtig fint ud.
Flækkede mit helt nye bat til 2.000 kr
Flækkede mit helt nye bat til 2.000 kr. første gang jeg spillede med, selvforskyldt...og havde fuldstændig afskrevet det, indtil jeg blev gjort opmærksom på muligheden for at få det fixet hos rebat.dk
Spillede med mit reparerede bat for første gang i dag - var som nyt, så kan kun anbefalede at få det fixet, i stedet for at smide ud.
Skaden blev fikset
Skaden blev fikset (Dejligt, i stedet for at skulle til at købe et nyt bat)... God og nem kommunikation ift. lev og afhentning. Kan kun anbefale firma hvis uheldet er ude.
Starvie bat repareret
Modtog mit eget bat med posten få dage senere, og det fungerer bare perfekt. En grim flænge fra kanten og ind på slagfladen blev fikset, og det spiller 100 %
Det er nemt at sende og få tilsendt…
Det er nemt at sende og få tilsendt retur.
Og så må man bare sige, at reparationen virkelig er god.
Og så er det til en ganske rimelig pris 💪🏼🎉

NOX At.2 LTD 2023
NOX At.2 LTD 2023
Fik mit bat ødelagt i en smash. Så jeg tog hurtig kontakt til rebat for at få pris osv.
Fra første mail og til jeg fik det leveret gik der ca 1 uge.
Så mega hurtig service og virkelig god proces!
Mit bat har nu fået nyt liv og kan bruges i flere timers padel endnu🎾

Perfekt reparation
Havde fået en flænge i mit helt nye Nox Tempo bat 😬 Men en tur hos Rebat klarede det hurtigt og effektivt, så battede spillede som nyt igen 💪

Fantastisk service
Fantastisk service og en imponerende reparation. Min Nox AT-10 padelbat var så beskadiget i toppen, at det var umuligt at spille med. Efter reparationen fungerer det igen fejlfrit - ingen mærkelige lyde eller ujævne rebounds.
I stedet for at skulle skrotte det, har jeg nu mit "gamle" bat tilbage :)
Jeg kan varmt anbefale denne service.

Verdensklasse service
Verdensklasse service
Hurtig og nem betjening af hjemmeside, og rigtig god vejledning.
Konceptet er også genialt.
Kan kun anbefales!

Så godt som et nyt bat
Jeg har købt mit bat hos Rebat og det fremstod så godt som nyt. Jeg fortalte dem om mit niveau og mit behov, og hvad jeg havde af ønsker til det nye bat. Rebat kom med flere gode anbefalinger som jeg fulgte. Jeg har spillet med battet over 20 gange og jeg kan hverken se eller mærke, at det er blevet repareret. Battet passer perfekt til mig, idet jeg har fået mere kontrol og præcision i mine slag. Klart anbefalelsesværdigt!

Kanon service
Kanon service!
Jeg skulle have fisket to bat og det har været i de bedste hænder hos rebat. De to bat er kommet tilbage fra reperation og jeg kan nu glædeligt spille med dem igen uden bekymring om de skulle gå i stykker.

Nemt og overskueligt.
Nemt og overskueligt.
Måske ikke det største udvalg.. Men god fornemmelse at købe noget godt brugt.. Frem for bare at købe nyt.. Godt for jorden.. 👌👌👌👌

Fremragende service
Fremragende service. Jeg sendte 3 NOx bat ind, hvor jeg efterspurgte en af dem hurtigt skulle være færdig. Det ene bat, blev færdig til jeg hurtigt kunne bruge det igen, hvor jeg intet forskel kunne mærke før og efter reparationen :) de andre kom en uge efter, og de virker så godt. Super dejligt sted, og kan kun anbefale rebat til dem der er i tvivl 😁

Réponse de Rebat
God kommunikation og god kvalitet af…
God kommunikation og god kvalitet af reparationen.