Rebuyit.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service! Laptop Gekocht een Lenovo Thinkpad P15s gen 2 Voor maar 429,99! Ik overal kijken of hij ergens anders verkrijgbaar was voor hetzelfde geld, Nee nergens te vinden. Dus ik hier ma... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik maakte gebruik van de nieuwe optie om in 3 delen te betalen via iDeal. Het eerste deel was direct afgerekend en de overige twee volgen de komende maanden superhandig! Kort daarna kreeg ik al een be... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

iphone 15 besteld welke ongeopend en in nieuwstaat moest verkeren. Dit was ook het geval bij het openen van het pakketje. Voor de zekerheid toch een aantal zaken nagekenen en indien die oké waren de... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Wanneer je een gebruikt camera koop, dan loop je altijd een risico dat er iets aan mankeert. En dat was helaas met mijn aankoop het geval, de camera lens instelring liep zeer zwaar. En na onderzoek bl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'informatique
  2. Magasin de téléphonie mobile
  3. Magasin d'ordinateurs d'occasion
  4. Magasin de jeux vidéo

À propos de Rebuyit.nl

Écrit par l'entreprise

Goedkoop & Betrouwbaar!
Bij ReBuyIt geven we een nieuw leven aan gebruikte producten. U kunt bij ons terecht voor goede tweedehands en nieuwe producten.

Dit alles voor de scherpste prijs.

• Altijd de beste prijzen
  • Gecontroleerd / 100% werkend!
  • Incl. benodigde toebehoren (bv lader)
  • Altijd met garantie!
  • GRATIS verzending (met PostNL)

• Coordonnées de contact

4 étoiles
    3 étoiles
    2 étoiles
    1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Laptop Gekocht Top service!

Top service!

Dus ik hier maar besteld, eerst had ik er niet veel vetrouwen in omdat ik de winkel niet goed kende en het zo goedkoop was. Maar later toch maar gedaan, En Product is helemaal zoals verwacht!

Inmiddels in gebruikt genomen, en het werkt top!

Ontzettend Bedankt Rebuyit.nl!

2 juin 2026

Beste André,

Bedankt voor uw geweldige review!

Fijn om te horen dat uw eerste twijfels zijn weggenomen en dat de Lenovo ThinkPad P15s Gen 2 volledig aan uw verwachtingen voldoet. We doen ons best om kwalitatieve producten voor scherpe prijzen aan te bieden, dus het is mooi om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Veel plezier met uw laptop en bedankt voor uw vertrouwen in ReBuyIt.nl!

Betrouwbaar Bedrijf

Betrouwbaar Bedrijf, Snelle Levering.
    Item wel iets beschadigd aangekomen door de matige verpakking helaas..

2 juin 2026

Beste Ede K,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze betrouwbaarheid en de snelle levering. Het spijt ons wel dat het artikel licht beschadigd is aangekomen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij nemen uw feedback over de verpakking serieus en zullen hier extra aandacht aan besteden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Super slechte service

Nog geen paar weken a klasse toestel gekocht als cadeau voor moederdag, helaas werkt de toestel niet meer valt steeds uit gaat nauwelijks aan kan ook geen backup maken of fabrieksinstellingen niets. Contact opnemen gaat moeizaam, ze hebben geen telefoon nummer via de mail doen ze net alsof ze mijn antwoord niet lezen steeds verwijzen ze naar het contactformulier of retour melding pagina op hun website maar daar krijg ik na het aanmelden steeds de melding dat er een error is. Dus ik probeer het via de mail te retourneren of mij te beroepen op de garantie, dus reparatie oid maar ze blijven maar zeggen dat het via de website moet. Erg vermoeiend. Bij refurbished heb ik nooit problemen gehad, de eerste keer via rebuy it gelijk chaos helaas.

9 mai 2026

Beste Daria,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad.

Wij hebben uw melding inmiddels via e-mail in behandeling genomen. Hoewel onze voorkeur uitgaat naar een retouraanmelding via het online systeem, hebben wij u ook aangegeven dat u het toestel rechtstreeks naar ons kunt retourneren, zodat wij uw garantieaanvraag verder kunnen afhandelen.

Wij hebben daarnaast gevraagd om meer informatie over de foutmelding, omdat wij deze zelf niet kunnen reproduceren en graag willen onderzoeken waarom het aanmelden bij u niet lukt.

Zodra wij het toestel hebben ontvangen, zullen wij het probleem beoordelen en de garantieprocedure verder oppakken.

ReBuyIt.nl

Goede en correcte informatie

Goede en correcte informatie, redelijk snelle levering, prima actie prijs. Uitstekende toestel conditie

17 mai 2026

Beste P. Kramer,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de informatie, de prijs en de conditie van het toestel. Ook waarderen we het dat u onze levering positief beoordeelt.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij ReBuyIt.nl!

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Product de volgende dag geleverd en conform beschrijving productstatus. Bedrijf doet wat het zegt.

6 mai 2026

Beste Peter,

Bedankt voor uw mooie review!
    Fijn om te horen dat de Samsung Galaxy Tab S6 Lite snel geleverd werd en volledig aan de beschrijving voldeed.

Goed om te weten dat onze service gewaardeerd wordt, daar doen we het voor!

Noté 2 sur 5 étoiles

Had een telefoon besteld

Had een telefoon besteld. Er stond alleen Agrade.iknhad wel paar krasjes verwacht. Maar toen ik eenmaal telefoon binnen had. Pffff over beschadigd voor camera acter camera zijkant onderkant.
    Ik zal hier zeker niet meer bestellen want er staat niet duidelik erbij wat de conditie van de product is.

24 avril 2026

Beste Husje30,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het toestel in deze staat bij u is aangekomen.

Onze toestellen worden vóór verzending zorgvuldig gecontroleerd en de staat wordt nauwkeurig beoordeeld. Het is mogelijk dat het pakket tijdens het transport niet zorgvuldig is behandeld of dat de verpakking onvoldoende bescherming heeft geboden. Uiteraard nemen wij uw feedback hierover serieus en zullen wij extra aandacht besteden aan onze verpakking.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb een toestel samsung besteld

Ik heb een toestel samsung besteld. Er zou een oplader meegeleverd worden deze zat er niet bij. Niet leuk. Er zat ook geen oplaadkabel. Niks alleen toestel

22 avril 2026

Beste Yildiz,

Wat vervelend om te horen dat hierover onduidelijkheid is ontstaan, onze excuses daarvoor.

Bij onze toestellen leveren wij altijd een oplaadkabel mee. Een adapter/brick wordt standaard niet meegeleverd. We begrijpen echter goed dat dit teleurstellend kan zijn wanneer u iets anders had verwacht.

Bedankt voor uw feedback, hiermee kunnen wij onze communicatie verder verbeteren.

Very fast delivery,

Very fast delivery,

3 avril 2026

Beste Adam,

Thank you for your review!
    Great to hear that you were happy with the fast delivery.

We hope to see you again at ReBuyIt.nl!

Kind regards,

Noté 4 sur 5 étoiles

Een goede prijs de 13 pro max ziet er…

Een goede prijs de 13 pro max ziet er inderdaad als nieuw uit en snelle levering top

16 mars 2026

Beste G.A. Schone,

Bedankt voor uw mooie review!
    Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs, de staat van de iPhone 13 Pro Max en de snelle levering.

Veel plezier met uw aankoop!

Precies zoals omschrijven

Precies zoals omschrijven! Goede service.

22 février 2026

Beste Jesse,

Bedankt voor uw mooie review!
    Fijn om te horen dat alles precies was zoals omschreven en dat u onze service als goed heeft ervaren.

Graag tot ziens bij ReBuyIt.nl!

Top producten!

Top product precies wat ze hebben omschreven kreeg er zelfs een mooie case bij. Snel geleverd ! Bestel daar de volgende tabel smartwatch etc zeker weer

18 février 2026

Beste JM,

Bedankt voor uw geweldige review!
    Fijn om te horen dat het product precies was zoals omschreven en dat u blij bent met de extra case.

We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag opnieuw bij een volgende aankoop van bijvoorbeeld een tablet of smartwatch.

Dear CP,

Thank you for your 5-star review!
    Great to hear that you’re happy with the price-quality ratio.

We hope to see you again at ReBuyIt.nl!

Kind regards,

Betrouwbare leverancier!

De IPAD2013 was nog beschikbaar!
    Goede website
    IPAD werkt goed.

4 février 2026

Beste Kock,

Bedankt voor uw mooie review en uw vertrouwen in ReBuyIt.nl.
    Fijn om te horen dat de iPad nog beschikbaar was, de levering snel verliep en alles goed werkt.

Veel plezier met uw aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nieuwe telefoon opgegeven als…

Nieuwe telefoon opgegeven als refurbished. Top kwaliteit dus. Ik raad dit iedereen aan

27 janvier 2026

Beste Luca,

Bedankt voor uw mooie review!
    Fijn om te horen dat de kwaliteit zelfs boven verwachting was.

Dank voor de aanbeveling en graag tot ziens bij ReBuyIt.nl!

Noté 5 sur 5 étoiles

Uiteindelijk een goede ervaring, aanrader!

Ik had wat besteld, blijkt er was niet gekeken als het ontgrendeld was. Ik heb een e-mail gestuurd en hebben gelijk gereageerd. Ik moet het product retouren en kreeg ook alweer snel bericht. Uiteindelijk is aangegeven dat ik mijn geld terug krijg, nu even wachten erop. Voor de rest was de ervaring van de site en het snel oplossen van problemen en ook qualiteit van de producten….een hele goede ervaring. Ik kom zeker weer op de site wat kopen!

1 janvier 2026

Prima ervaring

Ik heb een mooie Dell laptop gekocht. Netjes en werkt perfect. Foto's waren goed. Had alleen niet gezien dat het een deens toetsenbord is, gelukkig is dit geen probleem, had wel vermeld mogen worden. In de foto was het wel te zien, dus dat dat is ook mijn foutje geweest. Verzenden ging snel en hij werd goed verpakt verzonden.

27 septembre 2025
    Avis spontané

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus