Mijn eerste telefoontje, gelijk al een vriendelijke, kalme meneer die mij op een rustige manier mijn verhaal liet doen en mij daarna van goed advies heeft voorzien. Ook op geen enkele manier gepusht g... Voir plus
Lisez les avis des autres
Goede en belangrijke instelling die helder advies geeft bij (mogelijk) juridisch conflict! Meerdere malen gebruik gemaakt van deze service en ben tot nu toe altijd vriendelijk te woord gestaan door k... Voir plus
Ik werd vriendelijk te woord gestaan door juridisch medewerker die serieus aandacht besteedde aan mijn vraag om een zo goed mogelijk advies te geven. Als eerste advies en oplossingsrichting was dat vo... Voir plus
Ik heb sinds mijn abonnement bij de rechtstelefoon al meerdere keren gebeld met verschillende juridische vragen . Iedere keer ben ik snel en correct te woord gestaan . Ik ben zeer tevreden over de sn... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De Rechtstelefoon heeft als sociaal-maatschappelijke missie om laagdrempelige toegang tot onafhankelijke juridische hulp aan alle particulieren en ondernemers te bieden. We doen dit onder andere door u met één telefoontje een direct advies te geven. Door een deskundige jurist die voor u opkomt.
Coordonnées de contact
Binckhorstlaan 36, 2516 BE, Den Haag, Pays-Bas
- 0900 1966
- rechtstelefoon.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 5 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
eerlijk gezegd heb ik met een zeer…
eerlijk gezegd heb ik met een zeer vriendelijk medewerker gesproken
dank u wel
De jurist heeft me goed te woord…
De jurist heeft me goed te woord gestaan en zeer profesioneel geholpen.
De mevrouw was heel correct
De mevrouw was heel correct, vriendelijk, snel en kundig. Ze checkte bij mij of ik alles had begrepen.
Sowieso super vriendelijk
Sowieso super vriendelijk. Empathische jurist. Duidelijk en heel rustig. Al staat het nu weer even stil. Toch enorm fijn geholpen
Erg handig zo’n snel juridisch hulpmiddel!
De jurist aan de telefoon heeft mij vriendelijk te woord gestaan en mijn casus voor mijzelf nog wat te verduidelijken en doorverwezen naar een jurist. Ze was vriendelijk en beleefd.
duidelijk en uitvoerbaar advies
Er is goed geluisterd, de kwestie werd goed weergegeven, het advies was duidelijk en uitvoerbaar.
Een fijn
Een fijn, duidelijk gesprek gehad, jammer dat ik op advies een "officieel" ingebrekestellings formulier kon downloaden van jullie en meteen een rekening kreeg gepresenteerd van 24,50, terwijl het overal op internet gratis te downloaden is en ik net lid geworden was.
Wel ERG commercieel, viel niet goed bij mij
Keurig advies gegeven en goed en…
Keurig advies gegeven en goed en duidelijk uitgelegd, blij mee...
Duidelijk en helder advies en m'n…
Duidelijk en helder advies en m'n rechten weergegeven. Dan weet ik hoe ik juridisch sta, ook al was het geen bevredigend antwoord
Info omtrent aangifte bij politie en weg laten NAW
Info gekregen bevestigd door derde. Enige dat ik wat lang in de wacht hing vooraf en tijdens opzoeken. Maar verder heel tevreden
Zeer snelle en duidelijk advies!
Antwoorden op mijn vragen gekregen.
Antwoorden op mijn vragen gekregen.
Professioneel en vriendelijk
Voor mij heeft dit ene korte gesprek me…
Voor mij heeft dit ene korte gesprek me de bevestiging gegeven hoe om te gaan met een vraagstuk rondom mijn arbeidsconflict en hoe ik het kon verwoorden naar HR. Het gaf me net even wat meer vertrouwen.
Duidelijke uitleg en ook navragen of ik…
Duidelijke uitleg en ook navragen of ik begreep wat er bedoeld werd met wat was gezegd.
Teleurstellend
Prima telefonisch advies voor simpele vragen. Ik heb echter al meerdere keren meegemaakt dat de adviseurs elkaar tegenspreken wat zorgt voor onduidelijkheid. Ik heb op advies ook een consult ingepland wegens een meer complexe kwestie, maar er werd mij, na betaling en pas tijdens het consult verteld dat de hele kwestie niet besproken kon worden en dat er meerdere gesprekken benodigd waren met de nodige kosten van dien.
De adviseurs waren allemaal heel vriendelijk maar effectief heeft het voor veel onduidelijkheid en onnodige kosten gezorgd.
Ik zal mijn contract niet verlengen en zsm beëindigen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.