Jeg købte et par recovery boots til min mand i fødselsdagsgave, og de faldt bestemt i god jord! De bliver flittigt brugt efter padeltræning og også på dage, hvor han har uro i benene. Super hurtig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Startede med en informativ hjemmeside med de oplevelser som andre har haft med recovermore, god forklaring omkring produktet, nem bestilling og hurtig levering. Alt i alt en god handelsoplevelse. Fik... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos en fodbold- og løbeglad familie er recoveryboots en god investering. Hurtig lindring efter et kvarters behandling. Følelsen af "lette" ben. Kan også anbefales efter en lang dag på job, hvor en m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Havde desværre bestilt forkert størrelse, men fik gennem super god, hurtig og nem kundeservice en returlabel. Bestilte et par i den rigtige størrelse som kom dagen efter og så blev de andre sendt ret... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos RecoverMore brænder vi for restitution, velvære og performance – uanset om du er elitesportsudøver, hobbyløber eller bare har brug for at lindre trætte og ømme ben efter en lang arbejdsdag. Vi har selv mærket, hvor meget daglig belastning tærer på kroppen, og hvor svært det kan være at finde tid til reel restitution. Derfor har vi udviklet en enkel og effektiv løsning – vores kompressionsstøvler, også kendt som recovery boots. De er skabt til at hjælpe dig med at restituere hurtigere, reducere hævelse og opnå følelsen af lette og friske ben – hjemme i din egen stue. Vi tror på, at restitution ikke skal være kompliceret. Med RecoverMore får du professionel teknologi i et brugervenligt og komfortabelt design, som du kan bruge når og hvor det passer dig. Vi er stolte af at levere kvalitet, ærlighed og kundeservice i topklasse – og vi glæder os til at hjælpe dig med at restituere bedre og leve lettere. Genoplad, Genvind, RecoverMore
Coordonnées de contact
Aarhus, Danemark
- info@recovermore.dk
- recovermore.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Udmærket hjælp med at finde ud af at…
Udmærket hjælp med at finde ud af at oplade støvlerne. Service-minded medarbejder.

Rigtig gode trådløse boots
Rigtig gode trådløse boots, som behageligt og med godt resultat i en del måneder nu har masseret benene efter en løbetur eller noget tennis.
Glæder mig til en længere version, da jeg har lange ben. De skulle være lige på trapperne.
Og med god service fra Oscar.

Supertilfreds
Supertilfreds! Lækre boots, som hele familien (2 voksne og 4 store børn) bruger flittigt.
Vi er vilde med dem!

Réponse de Recovermore
Jeg må sige at jeg er imponeret over…
Jeg må sige at jeg er imponeret over hvor effektive de støvler er. Jeg har gennem en del år døjet med dårlig blodomløb i mine ben og åreknuder, mine fødder er også meget medtaget efter mange år som rengøringsassistent.
Servicen har været helt i top, Oscar som ejer firmaet, har virkelig været en kæmpe hjælp, når jeg har kontaktet firmaet og bedt om svar på mine spørgsmål. Kæmpe ros herfra

Hurtig ekspedering- fantastisk produkt
Hurtig ekspedering- fantastisk produkt, nemt at anvende

Réponse de Recovermore
Det er en ny verden indenfor…
Det er en ny verden indenfor restitution der har åbnet sig med et sæt recoverboots fra Recovermore. Med en del cykling kombineret med et meget stillesiddende arbejde har jeg igennem et længere periode oplevet at min restitution samt uro i benene blev dårligere og dårligere. Jeg blev derefter anbefalet at tage fat i Recovermore med henblik på nogle recoverboots, som jeg bare må sige virkeligt gør en kæmpe forskel. Jeg bruger dem både til en hurtigt opvarmning en søndag morgen inden en tur på cyklen, men ligeså meget når jeg kommer hjem fra en cykeltur, eller blot når benene "summer" lidt efter en dag på arbejde med for meget stillesiddende arbejde. Kan virkeligt anbefales 👌

Så fedt de er trådløse
Er virkelig glad for mine Recovermore boots.
Har tidligere haft et andet brand med ekstern maskine og slanger, og de nye er bare SÅ meget nemmere at have med at gøre fordi de er trådløse.
Og føler at de har en rigtig god effekt på trætte og ømme ben efter træning - har stadig til gode at bruge dem efter ultraløb, hvor jeg virkelig håber, at de kan hjælpe med at få ro i benene efterfølgende.

God investering
De virker meget lindrende på mine BDS smerter i benene. Er også meget afslappende og nemme at betjene.

Réponse de Recovermore
Jeg er virkelig imponeret over recovery…
Jeg er virkelig imponeret over recovery boots fra RecoverMore. Efter jeg er begyndt at bruge dem efter fodboldkampe, føles det seriøst som om jeg kunne spille en kamp mere med det samme. Benene føles meget friskere, og restitutionen går markant hurtigere. Jeg har været så glad for dem, at jeg også har købt 2 sæt til 2 familiemedlemmer. Kæmpe anbefaling herfra!

Réponse de Recovermore
Hurtig levering, fungerer perfekt. Nemt at bruge . God vejledning. Nemt at oplade. God kvalitet. 100% tilfreds

Réponse de Recovermore
Det er virkelige nogle gode bukser.
Det er virkelige nogle gode bukser.
Kan klart anbefales.

Réponse de Recovermore
Top service og bedste recovery boots
Helt vild hurtig levering, og jeg er blevet helt vild med mine boots!! I skrivende stund sidder jeg med dem på, og synes at recovermore skulle have 5 stjerner.

Réponse de Recovermore
Aldrig før har jeg oplevet så god…
Aldrig før har jeg oplevet så god kundeservice, forståelse samt samarbejdsvillighed!
Vil helt klart anbefale folk at handle her da du er i trygge hænder fra start til slut!

Réponse de Recovermore
Uens hastighed og trykstyrke distraherer afslapningen
De to støvler kørte med hver sin helt forskellige hastighed og trykstyrke. Fx trykkede den ene støvle på foden, mens den anden trykkede på låret.
Kommunikationen var i en venlig tone, men beskeden var "lev med det".
Vi endte med at returnere dem, hvilket kostede tid og penge, og er ærgerlige over at det ikke blev oplyst forud for købet at støvlerne kører asynkront.

Réponse de Recovermore
Hurtig levering og er tilfreds med mit…
Hurtig levering og er tilfreds med mit køb

Réponse de Recovermore
Kæmpe hit! Vi ender nok med at købe et ekstra par!
Stor ros til virksomheden. Varen blev allerede sendt 2 timer efter jeg bestilte, hvilket var mega fedt!
Jeg købte Recovery Boots til min kæreste, og det er seriøst et kæmpe hit. De er super nemme at bruge, og både kompressionen og varmefunktionen føles virkelig lækkert - især efter en lang dag med træning.
Både ham og jeg er helt vilde med dem og bruger dem dagligt. Vi ender nok også med at købe et ekstra par, så vi undgår kæmpe om dem 😅
Kan uden tvivl anbefales 👍

Utrolig lækker oplevelse
Utrolig lækker oplevelse. En halv time med støvlerne på efter padel gjorde underværker, og mine ben føltes meget lettere og mindre stive dagen derpå. Kæmpe anbefaling 💪🏻

L’expérience Trustpilot