Att jag fick information om att försäkringen snart upphörde.Pratade med en personal om det var klokt o förnya försäkringen.Alltid skönt o få prata med nån.Så nöjd med köpet av mobil o den funkar bra i... Voir plus
Snabb leverans i bra emballage. Skicket på produkt över förväntan. Konkurrenskraftigt pris. Mycket nöjd så långt och hoppas förbli så. Ska överväga Refurbly även i framtiden.
Jättefin telefon. Den var inte helt nollställd. Jag försökte installera trots det men alla appar od kom inte med. Den kom med appar och usa som inställt. Jag ändrade till Sverige men det räckte inte.... Voir plus
Jeanette! Som jobbar i örebro kontoret är en geni! Hon gav oss en expetionell service i världsklass. Jag och min vän yeshua blev berörda i djupet. Hon hjälpte oss med fulla kraft. hittade lösningar... Voir plus
Vi är Refurbly – en smartare och mer hållbar väg till din nästa mobil. Med vår prenumerationstjänst Refurbly Flex får du en iPhone eller Samsung till fast månadspris – inklusive försäkring, livstidsgaranti och garanterad. batterihälsa. Skärmskydd och mobilskal ingår för extra skydd. Uppgradera till en nyare mobil varje år utan extra kostnad, eller behåll samma mobil med full flexibilitet. Inget krångel, bara flexibilitet. Vi tror på teknik som funkar för både dig och planeten. 🌍📱 Du kan även köpa begagnade mobiler och surfplattor på traditionellt vis – alltid med 2 års garanti, 30 dagars öppet köp och snabb fri frakt.
Drottninggatan 40, 702 22, Örebro, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Extremt nöjd. Telefonen kom inom en och en halv dag under mellandagarna. Den fungerar perfekt.

Réponse : Refurbly
Mycket bra bemötande och en bra telefon kommer in med min gamla när vädret tillåter, för halt för mig.

Réponse : Refurbly
Snabb leverans och jätte fin tel. Super glad dotter som fick för tidig julklapp.

Réponse : Refurbly
Snabb leverans och produkten är i de skick som utlovades..

Réponse : Refurbly
Mobilbatteriet håller inte laddning över natten, trots att den inte används

Réponse : Refurbly
En snabb betjäning, ett trevligt bemötande, respekt för mitt önskemål och prisvärt.

Réponse : Refurbly
Beställde en iPhone för att dottern skulle få i present. En guld. Såg jätte fin ut, men skiten startade inte. Ingenting fungerade. Provade
Tom att koppla upp med iTunes. Skickade tillbaka den och de konstaterade att den ”inte startar” och vi fick en ersättning. Toppen.
När den kom var den SVART. I sämre yt skick än den guldiga och ett batteri som enl deras bedömning ligger bra på 85% så det kommer vi få lov att byta inom kort.
Tycker företaget skulle ha frågat oss om vi ville byta färg eller få pengarna tillbaka.

Réponse : Refurbly
Rekomderat av bekanta. Personligt och proffsigt bemötande men inte pådrivande.

Réponse : Refurbly
Snabba leveranser. Perfekta mobiler Rekomenderar bekanta att handla här.

Réponse : Refurbly
En savoir plus sur les différents types d'avis.