As I mentioned already several times everything is fine! I want repeat all details once again.
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
people friendly, helpful and the services are good
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.
Coordonnées de contact
Bavincklaan 7, 1183 AT, Amstelveen, Pays-Bas
- 202996200
Nooit, maar dan ook nooit meer...
Tijdens een verbouwing van ons kantoor had ik in maart 10 dagen de behoefte aan een lokale externe werkplek voor mij en mijn marketing team van 4 personen. Contractueel moest ik hiervoor de hele maand maart én april betalen. Dat was dan maar zo. Bij facturatie wordt vervolgens voor de hele maand april het parkeren én drank belast. Niet echt maatwerk en eigenlijk ronduit brutaal. Parkeren en drank voor een hele maand waarin bekend is dat ik geen gebruik maak van de locatie. Account manager slecht tot NIET bereikbaar. Zeer slechte service in Kronenburg Amstelveen. Koffieautomaten stuk. Wifi moeilijk te activeren. Pas na een week werd duidelijk hoe je het pand in kwam wanneer er geen receptionist aanwezig was. Parkeren inregelen door kentekenregistratie lukte pas nadat wij de werkplekken al niet meer nodig hadden. Afgeblaft door receptionist van naburig hotel wanneer je het parkeerterrein wil verlaten. Accounts opzeggen bleek een drama. Ook met hulp van kantoor Teleport Towers. Facturen zijn onvolledig, missen heldere omschrijvingen. Receptionist Kronenburg is ronduit onbeschoft en dreigt met juridische stappen wanneer je je geduld verliest. Nu, na weken van hoofdpijn en verloren tijd is het eindelijk gelukt. Parkeren wordt terugbetaald. Vraag me aub niet hoe. Drie collega's waarvan 2 van de financiële afdeling hebben meegekeken en kwamen er niet uit. Dit is gewoon niet zakelijk meer.
Ik ga nooit, maar dan ook nooit meer gebruik maken van Regus en zal mijn collega's dit ook sterk afraden.
De komende periode zal ik mijn creditcard goed in de gaten houden, want ik verwacht nog wel wat aanmaningen vanuit het fantastische backoffice systeem van Regus.
Regus Christ... wat een ellende...
En als klap op de vuurpijl krijg ik nu eindelijk emails van de helpdesk. Geen idee wat er in staat. Het is allemaal in het ZWEEDS!

Teleurstellende ervaring
De wc’s zijn ronduit smerig en worden totaal niet onderhouden. Een kapotte lamp wordt wekenlang niet gerepareerd. Daarnaast zijn 2 van de 4 koffiezetapparaten al sinds begin januari kapot (vandaag 8 april), waardoor je voor een kop koffie voor je klanten meerdere verdiepingen moet afzoeken.
Er is sprake van een hoog personeelsverloop en het personeel dat blijft, is gedemotiveerd.
Ik huur hier al ruim 5 jaar, maar de kwaliteit van de dienstverlening is sindsdien drastisch achteruitgegaan. Inmiddels ben ik aan het aftellen tot mijn contract afloopt.

Réponse de Regus - Amstelveen, Kronenburg
Regus is een bureaucratische…
Regus is een bureaucratische organisatie die totaal geen oog heeft voor de klant. Na veelvuldig verkeerde facturen gestuurd te hebben, zonder excuses, volgde dit jaar een 'late fee' voor een factuur over een periode die nog niet begonnen was (!) en waarvoor nog geen herinnering was gestuurd.
Klap op de vuurpijl was een vergoeding van 35 euro voor 'eindschoonmaak' voor een virtual (!) office.
Wat een zelfzuchtige amateurs.

NIET MEE IN ZEE GAAN!!!!
momenteel huren wij als medische organisatie een kantoor in het pand van Regus. wat een drama! en zeker niet aan te raden aan ondernemers. Buiten alle ongemakkelijkheden op locatie werkt er ook een klantenservice die ver buiten de norm valt voor wat wij betalen. Ook is ons contract wederom verlegd voor een jaar waar wij absoluut niet akkoord mee zijn gegaan! je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en ze zijn helaas alleen maar op geld uit! Er wordt totaal niet meegedacht en overal gaan deuren dicht om dingen met ze regelen. Ook het regelen van automatische incasso of simpelweg inloggen op je mijn regus is al te veel gevraagd en krijg je de ene error na de ander!
De contract opzegging is aan de balie geregeld met het team wat blijkbaar in december in eens allemaal was vertrokken en we een heel nieuw team zagen zitten. Hierbij hebben wij aangegeven graag om tafel te willen zodat we het contract naar maand op maand konden zetten. Door dat het hele nieuwe team ingewerkt moest worden en geen verstand hadden van zaken stond de afspraak gepland op 5 mei.. laten we nou voor 3 mei het contract moeten omzetten. Om dit nu voor elkaar te krijgen is een no-go niemand wil je helpen niemand wil wat voor je doen. Zeer triest bedrijf en pas op met ze!! Wij gaan een gerechtelijke procedure starten want er valt hier ons niks te verwijten. Het is super triest en jammer dat ze een bedrijf dat elk weekend klaarstaat op evenementen voor alle bezoekers zo behandelen. Buiten dat wij een contract hebben nu van een jaar is er een wachtlijst aan nieuwe huurders! zet deze in ons kantoor en laat ons aub gaan!!!!
De reactie onder aan deze review van Regus slaat nergens op! Door het grote verloop van medewerkers en het falende systeem zitten wij aan een contract vast! Zoals al eerder gezegd kunnen wij niet inloggen en hebben we na de mail direct contact gezocht met 2 mensen van het center team!! Die personen zijn plots vertrokken en het nieuwe team had geen idee hoe dit in zijn werk ging. Dus slappe reactie en totaal niet volgens het boekje!

Réponse de Regus - Amstelveen, Kronenburg
As I mentioned already several times…
En savoir plus sur les différents types d'avis.