Regus - Arnhem, Business Park Avis 4

3,4

Meester B.M. Teldersstraat 7, 6842 CT Arnhem, NL

De dames van de receptie weten echt alles en zijn zeer behulpzaam. Samen zijn ze een goed team en dat merk je. Ik huur een dagkantoor, die veel ruimte en privacy heeft.

Goed verzorgde spreekkamer, keurige afhandeling bij de balie en eenvoudige boeking via de website.

1. Centre d'affaires
  2. Service de location de salles de réunion et de conférence

Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.

• Meester B.M. Teldersstraat 7, 6842 CT, Arnhem, Pays-Bas

• 208088999

3,4

Moyen

Demande des avis aux clients

ZERO flexibility and only money focused staff

What was supposed to be a positive start for my new business has turned into a battle with the Regus location. I requested a downgrade of my monthly subscription because I realized I had chosen the incorrect product for my needs.

Despite signing a non-binding agreement and engaging in further communication with the location, they refused to allow a downgrade and instead insisted that I must cancel my current subscription and pay the start-up fee again to switch to a different product. Answer of the location: Change of product plan, means pay everything again. NO service whatsoever.

9 novembre 2023
Logo de Regus - Arnhem, Business Park

Réponse de Regus - Arnhem, Business Park

Hi, I’m sorry to hear of your disappointment.
I understand you are willing to downsize, and you have complete flexibility to resize your product requirements once your current agreement comes to an end.
Please remember that the added flexibility of a month-to-month agreement such as yours means you can make such changes with the shortest possible notice period.
An additional activation fee is not always necessary, and, in your case, we will ensure that the fee is credited should you decide to sign a new agreement.
A senior member of your local team has contacted you directly to clarify these points.
Kind regards,
Lorraine Brule
Global Customer Service at Regus

Belachelijk service

Belachelijk service, onduidelijk afspraken.

14 juillet 2023
Logo de Regus - Arnhem, Business Park

Réponse de Regus - Arnhem, Business Park

Hallo Yasser,
Mijn excuses als je niet helemaal tevreden bent met de service.
Je hebt een overeenkomst getekend voor een Mailbox Plus op een maand tot maand termijn. In tegenstelling tot wat je zegt is de overeenkomst duidelijk en je hebt getekend om te bevestigen dat je dit hebt gelezen en begrepen. Om je nieuwe Mailbox Plus in te stellen, zijn er een paar administratieve taken die we moeten uitvoeren om ervoor te zorgen dat je perfect aan je dienst begint. Hoewel deze vergoeding standaard is in de markt, hebben wij ervoor gezorgd dat wij een concurrerende prijs hanteren voor het geavanceerde aanbod dat wij bieden. We werken samen met onze klanten om hen te helpen hun bedrijf te runnen en te laten groeien, maar we hebben ook een bedrijf te runnen en kunnen geen overeenkomsten opzeggen.
Het beëindigen van uw Mailbox is een eenvoudig proces: u kunt inloggen op uw online account (myregus.com) en klikken op Accounts > Producten en diensten > Virtueel kantoor > Overeenkomst beëindigen. Uw opzegging wordt automatisch per e-mail bevestigd.
Een lid van mijn team heeft contact met u opgenomen om uw eventuele vragen te beantwoorden.
Met vriendelijke groeten,
Michelle Spire