RemButiken.se skickade en vara med fel emballage. Posten meddelar oss att lontakta säljare. Det går inte. Varken mail eller över en timma i chatt. Telefon nedlagt. Så tyvärr så föll mitt omdöme som en... Voir plus
Köpte service kitt till min gräsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, så man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade både tid och gjorde bestäl... Voir plus
Ordern går snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förväntningarna jag hade, dvs utmärkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemål om feedback... Voir plus
Rembutiken är alltid vansinnigt snabba! Något jag värderar väldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag också, lättare att följa beställningen. Oftast kommer den dagen eft... Voir plus
RemButiken.se säljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nätet. Vi har även ett enormt utbud av gräsklipparknivar, robottillbehör, spännrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.
Industrigatan 6B, 52230, Tidaholm, Suède
- rembutiken.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Har köpt många olika kilremmar främst…
Har köpt många olika kilremmar främst kevlar förstärkta till snöslunga och åkgräsklippare, bra kvalite och vad jag har hittat till bäst priser, samt snabba frakter, bara++++++

Bra produkter
Tydligt på hemsidan vad s behövdes o det passade perfekt.
Bra m "allt i ett" låda m remmar o knivar t maskinen

Réponse de RemButiken.se
Remmen gick av efter två körningar på…
Remmen gick av efter två körningar på knappt 40kv ytan, säljaren nekar återbetalning, hittar på olika ursäkter, fel monterad, åverkan, till slut köpte rem från Remlagret
Reklamationsnämnden tar inte fallet om order understiger 500 kr då blir Trustpilot ett alternativ

Réponse de RemButiken.se
Är oftast smidigt att handla hos…
Är oftast smidigt att handla hos rembutiken👍🏻👍🏻

Réponse de RemButiken.se
Returnerte varen da den ikke passet
Returnerte varen da den ikke passet. Den kostet 188 kroner pluss 99 i frakt. De tok 199 kroner for returfrakt hvilket jeg synes er et ran

Bra hemsida
Bra hemsida, enkla betalrutiner och leveransalternativ, snabba leveranser. Jag handlat hos Rembutiken i flera år och det har alltid fungerat mycket bra.
Hälsningar Martin

Réponse de RemButiken.se
Det gick fort och smidigt
Det gick fort och smidigt, bra service bra pris

Snabb leverans.
Snabb leverans.. Trots att vissa varor inte fanns i lager! Nöjd kund.

Retur
Skrev ett omdöme tidigare om att jag köpt en rem som inte passade och jag ville returnera men det fungerade inte och jag fick ingen kontakt med dem.
Nu har det lös sig vi har fått kontakt och remmen är på väg tillbaka.
Håkan B
Rekommenderas starkt
Rekommenderas starkt!
Bra kvalitet och billigt. Snabb leverans.
vi är jättenöjd.
Vi har varit nöjda varje gång vi har beställt på rembutiken.se

Réponse de RemButiken.se
Perfect belt and high quality
This belt fits perfectly on our belt sander, absolutely not expensive per piece, and we immediately ordered 3. the delivery was also great, will definitely come here again, thanks for the good servic

Réponse de RemButiken.se
Skillnad mot en annan leverantör som…
Skillnad mot en annan leverantör som inte ens orkade anstränga att ge nödvändig data om produkten.

Handla inte härifrån
Handla inte härifrån. Ni har väldigt kort tid på er att hämta ut paketet, skulle ni missa det får ni betala 250 kr för ingenting - och dom tar tillbaka varan.

Réponse de RemButiken.se
Lätt att hitta reservdelar och en…
Lätt att hitta reservdelar och en fantastisk service från personalen.
Kommer att köpa mina reservdelar här fortsättningsvis. Sen är det trevligt att det är mycket bra priser om man jämför med järnhandeln/Ulf

Réponse de RemButiken.se
snabb leverans och bra support och bra…
snabb leverans och bra support och bra priser

Réponse de RemButiken.se
Hade tålamodet att hjälpa oss att hitta…
Hade tålamodet att hjälpa oss att hitta rätt rem till just vår gräsklippare, trots våra svårigheter att hitta de uppgifter som krävdes.