RemButiken.se Avis

4,0

RemButiken.se skickade en vara med fel emballage. Posten meddelar oss att lontakta säljare. Det går inte. Varken mail eller över en timma i chatt. Telefon nedlagt. Så tyvärr så föll mitt omdöme som en... Voir plus

Köpte service kitt till min gräsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, så man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade både tid och gjorde bestäl... Voir plus

Ordern går snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förväntningarna jag hade, dvs utmärkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemål om feedback... Voir plus

Rembutiken är alltid vansinnigt snabba! Något jag värderar väldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag också, lättare att följa beställningen. Oftast kommer den dagen eft... Voir plus

1. Véhicules & transport

RemButiken.se säljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nätet. Vi har även ett enormt utbud av gräsklipparknivar, robottillbehör, spännrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Bra produkt och snabbt leverans

Bra produkt och snabbt leverans. Mycket prisvärt. Köpte startmotor till min åkgräsklippare som funkar som originalet och passade perfekt.

16 septembre 2023

Härligt att höra!

Snabb leverans

Snabb leverans
Mvh.

10 septembre 2023

Réponse de RemButiken.se

Precis som det ska vara :)

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans, rätt grejer direkt, klockrent, skriver aldrig recensioner men är så sjukt nöjd så kände mig tvungen, rekommenderar starkt!!

5 septembre 2023

Réponse de RemButiken.se

Kul att höra, välkommen åter!

Bra grejer

Bra grejer. Bra pris och snabb leverans.

23 août 2023

Bra feedback, tack :)

Jag är glad åt att någon håller vad dom…

Jag är glad åt att någon håller vad dom lovar, det är tyvärr inte så vanligt, det är också roligt att någon fått fart på posten så att paketen kommer snabbt fram. MVH Lasse Ohlsson

18 août 2023

Réponse de RemButiken.se

Härlig feedback! Välkommen åter när som helst :)

Stort utbud.

Stort utbud och snabb leverans och relativt bra priser. Dom har många storlekar som inte var så lätta att hitta på andra ställen, i alla fall om man skall ha flera olika större remmar. Inte så dyra heller.

3 août 2023

Réponse de RemButiken.se

Tack för fantastisk feedback!

Bästa bemötande.

Supersnabbt svar och åtgärd från Rembutiken pga felleverans. Rätt leverans samma dag och reservdelen på plats 2 dagar därefter. Bästa bemötande från ”Jocke” utan krångel.
Rekommenderar Rembutiken till det bästa.
Anders.

2 août 2023

Tack! Välkommen åter :)

Lätt snabbt och prisvärt

Lätt snabbt och prisvärt. Köpte knivar till Stihl robotgräsklippare. Beställer ännu fler så man har lite lager.

19 juillet 2023

Réponse de RemButiken.se

Toppen, tack för bra feedback!

Beställde 50 m hamparep

Beställde 50 m hamparep som jag var besviken över kvaliten på. Kommunicerade detta med repbutikenoch dom löste problemet på bästa möjliga sätt. Mycket nöjd över deras service och bemötande. Kommer absolut att handla av dom igen

26 juillet 2023

Grymt snabba

Bra sida hittar lätt och grymt snabba på leverans ++++

18 juillet 2023

Réponse de RemButiken.se

Tack för fantastisk feedback!