Det er veldig bra resultat……
Jeg personlig var litt redd om hvordan det skal gå men etter første behandling det kom bra resultat……..veldig snille damer også…….så det er å prøve seg frem……….
Våre spesialister tilbyr hud- og laserbehandlinger av eksepsjonell kvalitet, skreddersydd til dine unike behov, med den nyeste teknologien og de mest avanserte teknikkene. Vi er en av Nordens ledende klinikker innen blant annet tatoveringsfjerning og hårfjerning.
Kongens gate 6, 0153, Oslo, Norvège
Veldig positiv opplevelse!
Profesjonelle og flinke arbeidere, tar godt vare på deg om du er nervøs <3
Jeg har tatt flere behandlinger hos remove. Både tattoveringsfjerning, hårfjerningslaser og forskjellige hudbehandlinger. Jeg er alltid fornøyd og opplever god ivaretagelse under behandlingene. Dette er et sted jeg alltid kommer tilbake til.
Utrolig fint. De som jobber der er utrolig hyggelige, de svarer godt på spørsmål og tydelig at de har kunnskap om det de holder på med. Jeg følte meg i veldig trygge hender med dem!
Hadde avtalt telefonkonsultasjon med en av deres behandler for ett par dager siden. Vedkommende ringte presist på avtalt tidspunkt. H*n var hyggelig og hun forklarte prosessen med å fjerne tatoveringen min på en lettfattelig og forståelsesfull måte. Hun var svært godt oppdatert faglig. Veldig fornøyd med telefonkonsultasjonen jeg hadde, fikk også bestilt time samtidig mens vi pratet. Anbefales!
Fick bra resultat. Men tyvärr missade hon som genomförde behandlingen ett 5 cm område av tatueringen. Det såg jag inte för jag kom hem och tog bort bandaget. Slarvigt jobb. Verkade som att den anställda hade lite för bråttom.

Réponse de Remove.no