Ren Velvaere Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Super hurtig levering. Jeg har handlet hos ren velvare mange gange ( Ling skincare fantastisk produkt)og de er dem som jeg oplever har den hurtigste levering. Fredag købte jeg 2 Ling produkter,... Voir plus

Sendte d. 6. Januar, mail vedr. den 22 december 2024 hvor jeg bestilte min vare. Jeg skriver: At Ren Velvære desværre lå inde med rekorden for for sen levering. Man evner ikke at informere mig... Voir plus

Har brugt den flere gange og prisen er altid bedre end andre steder (f.eks. Matas), tingene kommer hurtigt frem og der mangler ikke noget. Jeg ved godt man får en masse prøver når man bestiller ved Ma... Voir plus

1. Masseur

Informations provenant de diverses sources externes

REN velvære shop med fokus på økologisk hudpleje, sund kost, kosttilskud og velvære. Vi har stor fokus på økologisk hudpleje og udvider hele tiden sortimentet af produkter uden parabener, allergifremkaldende stoffer og kunstige farvestoffer.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ringe kundeservice og dårlig oplevelse med retur

Ringe kundeservice

For to uger siden (29/9) bestilte jeg en gave hos ren-velvære. Den ankom 3 dage efter, hvilket er ok for mig. Problemet ligger nu i, at gaven desværre ikke passede modtager, og derfor har jeg været nødt til at returnere produktet. Jeg pakkede omhyggeligt varen i original emballage, inkluderede de efterspurgte dokumenter, og købte og betalte selv for returfragt med Postnord med omdeling og sporing (65 kr!), hvilket ren-velvære kræver - ok. Jeg sendte ligeledes en mail med processen, og at pakken var på vej - intet svar.
Jeg sporer selv pakken for at følge med, og jeg kan se, at den er leveret og omdelt på deres adresse onsdag 6/10. Jeg har ikke hørt det fjerneste fra dem, på trods af, at de på deres hjemmeside skriver, at mails besvares inden for 24 timer, og at returbetaling vil ske senest dagen efter modtagelse af vare(r). Jeg rykkede dem igen i går pr. mail (12/10), og jeg har stadig ikke hørt noget. Jeg er virkelig skuffet over denne behandling, og i fremtiden finder jeg andre steder at købe mine varer. Kan ikke anbefale denne shop!

13 octobre 2021

Bestilte 3 produkter

Bestilte 3 produkter. Bestillingen gik fint igennem og pakken blev modtaget indenfor rimelig tid - men... den ene pulver foundations beholder var revnet (låget, som skal bruges til opbevaring af pulveret under påføring) kassen som produkterne blev sendt i var intakt og bar ikke præg af at være skadet. Produktet var godt pakket ind inde i kassen så jeg tænker at produktet måske var i stykker allerede inden det blev sendt. Jeg sendte mail med vedhæftet billede den 30/3 og rykkede igen 2/4 - får intet svar. Har nu opgivet og forsøger at finde en alternativ løsning på problemet.

7 avril 2021

Ikke den bedste service - desværre.

Jeg bestilte for over 2 uger siden en serum og en solfaktor - begge produkter var vist “på lager” på deres hjemmeside.
Efter en uge, skrev jeg til dem, om de havde afsendt min ordre - hvortil de svarede, at de ventede på, at få solfaktoren på lager.
Vi er nu gået ind i 3. uge, og jeg har netop afbestilt min ordre.

God service havde været, at de tilbød at sende serummet, og eftersende solfaktoren, når den var på lager.

22 mars 2021

Fin service og pris

Fin service og pris!
Jeg fik besked om alt, hvad der skete. Både ordrebekræftelse, faktura, besked om afsendt vare med track/trace.
Fik ovenikøbet bedre priser end hos mange andre webshops med samme produkter.
Jeg er tilfreds!

6 mars 2021

Tip top

Har lige handlet der for første gang, og der var ikke noget at sætte en finger på. Gode priser og hurtig levering.

24 février 2021

Køb ikke hos dem.

Køb ikke hos dem.
De fejlbeskriver produkter og benægter det selvom man sender fotodokumentation for deres fejl.
De kommer med flabede og ukorrekte svar. Vil ikke anderkede Deres ansvar.
De vil tage penge for reklamations forsendelsen hvilket du ikke må følge dansk købelov.. Meget utroværdigt firma.
Brug hellere lidt flere penge og få noget fra en troværdig leverandør.

19 janvier 2021

Ikke modtaget ordre

Jeg købte noget d. 9. november, jeg har kun modtaget ordrebekræftelse, intet om levering.
Jeg har sendt en mail og har ikke fået svar og når jeg prøver at ringe får jeg at vide at alle medarbejderne er optaget, uanset tidspunkt jeg ringer på.

Lige nu føler jeg lidt at jeg er blevet taget for nar. Så lang tid plejer en DAO levering ikke at tage.

20 novembre 2020