Renolie Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Har lige afhentet min pakke, jeg bestilte 3 stk. af deres firkantede 100ml parfume flasker. Da jeg åbnede pakken kunne jeg dog konstatere at der kun var 1 flaske i kassen….. ærgerligt for den ene fl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt perfekt :) Køber nok fra dem igen, det er sjældent jeg finder en dansk hjemmeside der sælger rene perfume ingredienser i form af æterisk olier håber der også snart kommer andre da udlandske web... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte min pakke torsdag aften kl. 22.48, og allerede lørdag kl. 11.30 var den fremme – virkelig hurtig levering og nogle rigtig lækre olie som jeg modtog. Der var endda en lille gave (slik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde igennem længere tid ledt efter nogle små trækister, som skulle være en del af vores bryllup næste sommer. Vi fandt nogle trækister, hvor antallet dog ikke var muligt at skaffe hjem.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Spa de jour
  2. Magasin d'aromathérapie
  3. Fournisseur de cosmétiques et de parfums
  4. Magasin de cosmétiques
  5. Herboristerie
  6. Magasin d'articles de sauna

Écrit par l'entreprise

Hos RenOlie sælger vi rene æteriske og vegetabilske olier til nogle af markedets bedste priser. Ud over olierne har vi også tilbehør som flasker, diffusere og meget andet. Kig ind og se det store udvalg af olier!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt i alt en enkel og god oplevelse

God pris, god webshop, hurtig levering, fornuftigt udvalg. Alt i alt en enkel og god oplevelse.

19 décembre 2023

Réponse de Renolie

Tak for anmeldelsen, Troels. Og godt at høre, at det hele spiller :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem hjemmeside og varen kom hurtigt, varende har en god pris, og virker som gode produkter. Kan helt anbefales at handle ved renolie 😉

12 décembre 2023

Réponse de Renolie

Mange tak for anmeldelsen, Lone.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for hurtig levering af min…

Tusind tak for hurtig levering af min Neem olie. Nu ved jeg, hvor jeg skal handle næste gang. Nemlig hos jer!😀

5 décembre 2023

Réponse de Renolie

Det lyder skønt, Jens Michael. Du skal være så velkommen i butikken anytime :-)
Og mange tak for anmeldelsen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle bruge pipetteflasker og…

Jeg skulle bruge pipetteflasker og fandt renolie.dk
De har gode produkter, hurtig levering, god service.
Glasflaskerne blev leveret hurtigt og forsvarligt pakket.
Kun anbefalinger herfra.

22 novembre 2023

Réponse de Renolie

Mange tak for anmeldelsen, Tenna :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Købte olier som var forsvarligt pakket ind. Havde nogle spørgsmål som hurtigt blev besvaret, så Renolie kan anbefales herfra.

22 novembre 2023

Hej Martin
1000 tak for anbefalingen, og fortsat god weekend :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Lyn hurtig levering og virker som kvalitetsprodukter

Lyn hurtig levering og en god pris på den vetiver olie jeg skulle bruge. Der røg også en impuls lime olie som er virkelig god ! Kan kun anbefales herfraz

20 novembre 2023

Réponse de Renolie

Fedt du fandt din vetiver-olie til en god pris, Christian. Vi forsøger virkelig også at holde priserne godt nede.
Og mange tak for anmeldelsen!

Kæmpe anbefaling herfra

Jeg bestilte Reed-sticks og fik hurtig og god hjælp fra firmaet, da hjemmesiden drillede.
Oven i hurtig levering og god kundeservice, fik jeg også ekstra rabat på min ordre.
Kan kun anbefale firmaet, og vil gerne handle der igen.

14 novembre 2023

Réponse de Renolie

Tak til dig, Christina, for at tippe os om et problem i lagerregistreringen. Og mange tak for anmeldelsen :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Olier har god kvalitet og dufter af natur.

Jeg var i gang med at finde æterisk olie på nettet som normalt man ikke finder i alle butikker. Igennem Google kom jeg på renolie.dk,fandt olien og bestilte også nogle andre olier,betalte og afventede forsendelsen. Kort efter fik jeg mail fra renoil.dk at butikken ikke er åben endnu men de vil alligevel sende bestilling hvis jeg kunne vente et par dage.Jeg sagde ja tak til🙂 Jeg var deres første kunde og som tak fik jeg 2 ekstra olier efter deres valg. Olier kom i en forsvarligt og godt pakket pakke.Det var dejligt at jeg kunne spore pakken hele vejen.👍Olier har god kvalitet og dufter af natur. En dejligt oplevelse med kundekontakt men også med produkter 👍❤️

21 octobre 2023

Réponse de Renolie

Skønt med kunder allerede inden åbning :-). Og 1000 tak for anmeldelsen, Dubravka

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus