Rent Indeklima Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Vi har købt støvsugeren , bruger den til luft renser i udestuen , fantastisk, jeg har allergi over for alt der bimler og bamler og den fjerner alt pollen og røg lugt fantastisk..den lille luftrenser... Voir plus

Jeg blev udvalgt til at teste en luftrenser og Geo kom forbi og demonstrede den. Skøn fyr med god humor. Luftrenseren blev sat i soveværelset, da vi døjer meget med fugt og skimmelsvamp. Allered... Voir plus

Blev udvalgt at prøve instant purifirer , luftrenser, Geo. Var meget åben og venlig, præsenterede brugen af den, meget professionel, præsenterede også deres støvsuger / gulvvasker. Den er s... Voir plus

Vi har nu haft luftfriskeren i knap 1 mdr og den virker bare. Den står på et teenagers værelse og luften derinde er blevet mere rent . Man går ikke længere ind i den der "mur" af indelukket luft.... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

157 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Luftrenser der virker!

Vi blev udtrukket til at afprøve en luftrenser til 15 kvm2.
Luftrenseren blev installeret samme dag, på vores søns værelse og kører hver nat på nattilstand og på maksimum ca. 2 timer inden han skal sove, for at få renset luften. Vores søn har forbedret sin nattesøvn markant. (Han lider af husstøvmiddelallergi og svær pollenallergi) samtidig købt vi en Roboclean Splus Protil at rense de større rum som samtidig kan støvsuge gulve, overflader, tæpper og ikke mindst seng og madresser.
Hvilket vi andre også kan mærke markant at luften i huset er forbedret. Vi glæder os allerede til at mærke forskellen for sidste sommer til denne sommer.
Rent Indeklima har vores fulde anbefaling - det eneste minus er at ledningen på Roboclean Splus Pro ikke er så lang, men dette er heldigvis en nem løsning med en forlængerledning :-)
Vi bruger Roboclean Splus Pro til luftrens min. 3 gange om ugen og støvsugning hver dag.
De bedste anbefalinger herfra!

1 février 2025

besøg af Niels fra Rent indeklima

Vi har haft besøg af Niels fra Rent indeklima. Vi valgte at købe en støvsuger efter vi fik fremvist hvad den kunne rengøre på vores gulvtæpper. Man skal lede længe efter en mere behagelig sælger.
Fuld ud tilfreds herfra.

9 mars 2025

Jeg kan absolut varmt anbefale deres…

Jeg kan absolut varmt anbefale deres produkter da de har en virkelig høj kvalitet, er brugervenlige og der er tydeligt tænkt over detaljerne, hvilket jeg sætter pris på. Jeg har min Conopu luftrenser i brug i mit soveværelse (15 m2) og er imponeret over hvor lydsvag den er, hvilket er en fordel hos mig hvor den også kører mens jeg sover. Luften er mærkbar friskere, hvilket højner livskvaliteten hos en multiallergiker som mig.

1 mars 2025

Luftrenser

Jeg fik en rigtig fin personlig fremvisning af min nye luftrenser.
Mit hjem føles allerede mere rent.

25 février 2025

Vi elsker produktet

Vi elsker produktet, sælger var meget professionel, og vi følte på ingen måde os tvunget til at lave et køb. Da maskinen blev demonteret for os, kunne vi med det samme se, at den kunne vi ikke leve uden. Tusinde tak Geo.

8 février 2025

Man kan rolig tilmelde sig til test…

Man kan rolig tilmelde sig til test hvis man. bliver valgt får man besøg af geo en herlig person der selvfølgelig prøver at sælge men er ikke anmassende på nogen måde. Vi valgte at købe støvsuger og har ikke fortrudt hjælper utrolig meget på de udfordringer vi har med røg og hundehår og andet støv og pollen i luften. Den fjerner ikke kold og astma men det har virket her og har det meget bedre efter den er kommet i huset.

15 janvier 2025

Kvalitets produkt

Behagelig og informativt møde med sælger (Geo), som fremviste forskellige produkter som tydeligt var effektive og æstetik pæne. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

18 février 2025

Luftrenser

Vi fik via Facebook mulighed for at modtage en luftrenser. Denne har helt klart forbedret indeklimaet i vores soveværelse,

27 janvier 2025

Blev udvalgt at prøve instant purifirer…

Blev udvalgt at prøve instant purifirer , luftrenser,
Geo. Var meget åben og venlig, præsenterede brugen af den, meget professionel, præsenterede også deres støvsuger / gulvvasker. Den er super effektiv, både i støvsugning også på gulvvask, man kan virkelig se at den får samlet mere op end vores almindelige apparat. Så den er i vores tanker, næste gang vi skal have en ny maskine. Der var ingen krav om køb eller andet købspres. Yderst professionel forhandler...

3 février 2025

Super god

Jeg fik de oplysninger som jeg skulle bruge til at bestemme mig for om jeg ville handle. Sælger var meget venlig, høflig og hjælpsom.
Produktet: Jeg ville i udgangspunktet have en centralstøvsuger, men jeg blev hurtigt klar over at denne støvsuger kan det samme og mere til.
Minus:
beholderen kan ikke stå med vand i.
Plus:
Den er hurtig at bruge fordi der er masser af sugekraft.
Let at gøre tanken ren.
Jeg har for første gang i flere år ikke haft næseblod her i vinter pga støv i luften.
Det tager under 30 min at støvsuge gulve vindueskarme, fodlister osv samt møbler i hele huset på 127 m2.
Der er meget udstyr med, desværre ikke tæpperenseren.
Det er let at støvsuge selv det meget lille rum under køleskabet.

5 novembre 2024

God oplevelse.

God oplevelse. Fortæller godt om luftrenseren, viser hvordan den kan bruges. Vi prøvede den af.
Med venlig hilsen
Conny Lilian Lønfeldt

29 janvier 2025

Var så heldig at blive udtaget til at…

Var så heldig at blive udtaget til at teste en af deres luftrenser. Fik besøg af Geo som fortalte os lidt om produktet. Samtidig viste han os den store model, som vi også købte. Vi er virkelig glade for begge 2, og det kan varmt anbefales. Vi kan virkelig mærke en forskel i vores rum.
Det som også gjorde indtryk på os, var at Geo gjorde meget ud af at det var ganske uforpligtende, så vi følte os ikke presset til at skulle købe noget.

26 janvier 2025

Fantastisk service og effektiv demonstration

Vi havde besøg af en sælger fra Rent Indeklima, som præsenterede os for deres luftrenser / Multimaskine. Sælgeren var utrolig professionel, venlig og vidste virkelig, hvad han talte om. Han tog sig tid til at forklare produktets funktioner og demonstrerede, hvordan det kunne forbedre luftkvaliteten og renheden i vores hjem.

Som en del af aftalen fik vi også en gratis luftrenser med til en prøveperiode, grundet astma hvilket var en fantastisk mulighed for at teste produktet. Det var imponerende at se, hvor effektivt produkterne arbejdede – vi kunne mærke en mærkbar forskel i luftkvaliteten indenfor 30 min. Kun!

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse, og vi er meget tilfredse med både produkterne og den professionelle betjening. Vi kan varmt anbefale Rent Indeklima til andre, der ønsker et sundere og renere hjem!

20 janvier 2025

Vi fik et tilbud på Facebook på at…

Vi fik et tilbud på Facebook på at prøve en luftrenser som vi må beholde efterfølgende, eneste betingelse var vi skulle være hjemme og de måtte komme og demonstrere deres produkter.
Geo var meget behagelig og på ingen måde anmassende for et salg.
Vi købte ikke noget på dagen, men vi overveje deres støvsuger næste gang.
Vi kan varmt anbefale at tage kontakt til rent indeklima, de er seriøse og ved hvad de laver.

14 janvier 2025

Super produkter

Super god oplevelse med en grundig demonstration af luftrenser og en ret fantastisk støvsuger. Vi har luftrenseren og den er så god og vi er meget glade for det forbedrede indeklima her hos os⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25 décembre 2024

Jeg fik et tilbud på Facebook på at…

😊Jeg fik et tilbud på Facebook på at prøve en luftfrisker og har haft den i 2 uger. Det er en fantastisk måde at få et godt indeklima på. 😊Da jeg har forskellige problemer med allergi og astma. Hævede lymfekirtler som jeg får næsespray for. Nu har jeg et indtryk af at jeg kan dufte kaffe inde fra naboen ☕ Jeg kan godt anbefale at få en demonstration af Deres produkter.

de forskellige muligheder. Tak for en😊💖 rigtig god oplevelse.

10 janvier 2025