Super og hurtig Service i forretningen i Esbjerg. Både omkring december 2022 hvor min datter fik skiftet batteri på sin MacBook og her sidst hvor jeg fik skiftet Lcd på iPad. Begge gange færdig på... Voir plus

1. Service de réparation d'équipement audiovisuel

Informations provenant de diverses sources externes

Repmobil har repareret mobiltelefoner og tablets de sidste 15 år I vores butik og værksted i Holstebro har vi solgt og serviceret mobiltelefoner, smartphones, tablets og alskens tilbehør gennem mange år. I 2017 åbnede vi en afdeling i Esbjerg, som også reparer mobiler og tablets, samt sælger nye telefoner og originalt tilbehør. Vi udspringer fra Goblue.dk, som er en af Danmarks førende ehandelssider indenfor billige mobiltelefoner uden abonnement og tilbehør. Vi har veludstyrede værksteder, hvor vi kan udføre reparationer på iPhone, iPad, MacBook, MacBook Air og Pro og alle de andre. Vores erfarne teknikere holder sig konstant up-to-date med de nyeste metoder, og vi opdaterer løbende vores værktøj og udstyr for at kunne levere den bedste løsning for både private og erhverv. Vi har et stort lager af reservedele til især iPhone, iPad, OnePlus og Samsungs Galaxy S-serie. Alle vores reservedele er enten originale eller af den højeste kvalitet - gennemtestet af vores teknikere og leverandører.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

35 avis

Har haft vores robotstøvsuger til rep 2…

Har haft vores robotstøvsuger til rep 2 gange nu. Begge gange er den blevet lavet samme dag. Samt nu har vi lige fået skiftet en motor, som var lavet en gang. Den blev så lavet på garanti.👍 Kan kun sige at deres service er super godt.

10 juin 2025

Fantastisk service

Fantastisk service. Vores støvsuger kører eksemplarisk igen. Vi sendte støvsugeren med posten og et døgn efter de havde modtaget støvsugeren, så var den på vores bopæl igen.

14 mai 2025

Har været ud med min OnePlus mobil,for…

Har været ud med min OnePlus mobil,for at skifte skærm. Fik rigtig professionel service. Efter reparation opdager jer nogle fejl, efter en kortere telefonisk samtale med høflig personalet, anerkendte de fejl, uden jeg skulle kæmpe med at bevise. Med en ny kirurgisk indgreb fik jeg min telefon samme dag som er 100% iorden 😊. Kan kun varmt anbefale dette butik.

2 avril 2025

Hold jer langt væk fra Repmobil!!! Det kan ikke finde ud af en skid!!!…

Repmobil kan ikke finde ud af at reparer mobiler! Fik min samsung s21 ultra tjekket pga smadret bagskærme. Og bad dem om at tjekke om der var mere der var gået i stykker. Fik så at vide at det kun var bagskærmen der var gået i stykker og fik den skiftet, fik så at vide at den virker igen. Kommer hjem og kunne ikke få signal fra sim kortet og kort tid efter går skærmen fuldstændig sort. Går så derned igen og de fik skærmen tændt igen og får at vide at de ikke kunne gøre noget ved sim signalen. Kort tid efter igen går skærmen helt i sort igen. Går endnu en gang til deres butik i Esbjerg. Nu har de haft den en helt måned og får så at vide at de intet kan. Fik skiftet bagskærme for ingenting! Spild af penge, kostede mig 500kr for ingenting! De kan simpelthen ikke finde ud mobil reparationer!!!

10 octobre 2024

Jeg indleverede en mobiltelefon om…

I Esbjerg afdelingen indleverede jeg en mobiltelefon om formiddagen i sommerferieperioden til fejlfinding og den var klar igen om eftermiddagen. Mulighed for at aflevere og afhente i butikken så man kan undgå postvæsenet. Venlig personale.

8 juillet 2024

God butik og god service.

Havde et par gamle telefoner der skulle sælges og jeg gad ikke bøvlet med marketplace da folk der er ligeså ubehøvlede som dem der giver 1 stjerne her på Trustpilot. Stop med at misbruge systemet og give 1 stjerne fordi i bliver pigesure eller "uretfærdig" behandlet i jeres øjne.

Fik en god pris igennem RM og en 10/10 service.

Det er helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

10 août 2023

Jeg undrer mig 🤔

Jeg har altid været glad for at købe mine mobiler hos Repmobil (tidl. hos GoBlue) pga. gode priser og gode svar på mine spørgsmål. I dag havde jeg en helt anden oplevelse, og jeg fik ikke svar på alle mine spørgsmål, da det virkede som mine krav og ønsker til en mobil ikke var tilfredsstillende. Jeg undrer mig over denne ændring og vil overveje at gå et andet sted hen fremover.

19 mai 2023

Super og hurtig Service i forretningen…

Super og hurtig Service i forretningen i Esbjerg.
Begge gange færdig på rekordtid og overhold prisen. Faktisk lidt under 🤗

11 mai 2023

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse

Skulle have skiftet min bagskærm på min iPhone, den skulle gerne have været hvid, men da jeg så kommer for at hente den, er den sort???

Udover det så var bagsiden ikke engang sat fast, man kunne få en negl ind under og der var lim ud over det hele, man kan ikke engang få et cover på mere…

25 avril 2023
Logo de Repmobil

Réponse de Repmobil

Hej Nikolaj

Beklager, i har haft så dårlig en oplevelse, dog vil jeg gerne have lov til at fortælle vores side af sagen.

Når man skal skifte bagside på iphone, skal de igennem en laserbrænder, for at løsne det lim der holder bagsiden på plads. Når det er gjort, skal alt glasset fjernes med et lille mejsel og pincet. Det tager mange timer, når man skal skife dem.

Nu til jeres sag. I kommer ind med din kvindelige følgesvends telefon, med smadret bagside. Vi giver jer en pris og går i gang med arbejdet. Da min kollega har fjernet bagsiden, renset telefonen og skal montere ny bagside, knækker den nye bagside. Det er den sidste vi har på lager i hvid.

For i ikke skal undvære telefonen, montere min kollega MIDLERTIDIGT en sort bagside. Da i kommer og henter, forklarer min kollega til kvinden (hvis navn sagen er skrevet ind under!) at han har lavet en fejl med den hvide bagside og derfor har monteret en sort MIDLERTIDIGT, så i ikke skal undvære telefonen.

Bagside udskiftning koster normalt 1199kr men da VI har lavet en fejl tilbyder vi, at i kun skal betale 399kr OG får bagsiden skiftet UDEN BEREGNING til hvid, så snart den er lager igen. Vi forventer at have den på lager dagen efter.

Min kollega forsøger at forklare, at det er en midlertidig løsning, da den skal skiftes til hvid hurtigst muligt. Han spørger inden i forlader butikken, om i er tilfredse med den løsning (399kr + gratis montering af ny bagside dagen efter). Det acceptere kvinden (det er hendes telefon går vi ud fra), og forlader butikken.

Kort efter kommer du ind igen, helt oppe og køre, at bagsiden ikke sidder ordentligt på. Min kollega tager med det samme telefonen, for at sætte bagsiden bedre på, mens han forsøger at forklare dig, at bagsiden ikke er sat helt på, da det ellers ville tage lang tid at skifte bagsiden igen dagen efter. Han forsøger at forklare, at det er en midlertidig løsning. Bagsiden ER limet fast på dette tidspunkt, bare ikke hele vejen rundt.

Du vil IKKE have den limet, du vil IKKE snakke med ham og du er utroligt uhøflig. Du er højrøstet og du forlanger dine penge tilbage og vil slet ikke lytte. Du ender faktisk med at stå og halvt overfuse min kollega mens du siger ting som "Måske kan i finde ud af PC men i kan fandme ikke telefoner".

Min kollega ender med at sige fra, og giver dig pengene tilbage.

Der er altid to sider af samme sag. Her har vi lavet en fejl, og forsøgt efter bedste evne at rette den. Dog vil vi ikke finde os i alt, og den opførsel du havde da du kom ind i butikken igen, er ikke OK.

Hilsen Repmobil Esbjerg

Seriøst værksted

Fik skiftet skærm på Samsung s20 i løbet af 40 minutter Jeg ringede 2 dage i forvejen og fik sms på at skærm var kommet Måske Danmarks billigste Kører gerne til Esbjerg igen en anden gang

14 avril 2023

Esbjerg afdelingen

Jeg var inde i Esbjerg afdelingen for at få skiftet skærm på min mobil. Efter jeg fik den tilbage var der godt nok ingen revner i mere men tilgengæld gik skærmen ofte ud og ville ikke tænde overhovedet, og den ville tit fryse helt så jeg ikke kunne trykke på noget, dette havde mobilen ikke gjort inden, den virkede fint trods revnerne. Jeg gik tilbage i butikken og de mente ikke at det havde noget at gøre med deres arbejde.

2 mars 2023

Super service og hjælp!

Super service og hjælp!
Jeg skrev til Repmobil om de kunne reparere min telefon, som havde en bestemt fejl. Jeg fik hurtigt svar som kunne afhjælpe problemet.
Tusind tak til jer 😉

18 janvier 2023

Don't buy Google pixel

I got a new phone (Google Pixel 6 pro) it was broke when I got it and they didn't want to give me a new one, but repair it. Got the phone from compumail. Refnr. 3993722

24 novembre 2022