Hurtigt, enkelt og simpelt. Også det vigtigste den billigste på markedet. Jeg fik leveret mit produkt indenfor 48 timer, både nemmer og billigere end hos min lokale elektronikforhandler.
L'entreprise a répondu
Igen en god oplevelse og nem bestilling hos Goblue. Bestilt sen eftermiddag og kunne hente pakken i pakkeboks næste formiddag. Lige en anelse forvirrende at fakturaen kom fra Ollicom ApS ( havde lige... Voir plus
Bestilling på hjemmesiden var rodet idet 2 pakkeshops blev blandet sammen, så det var usikkert hvor pakken blev leveret. Efterfølgende kontakt på mail herom lovede problemet løst, men på såvel ordr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sådan skal det gøres! Bestilte mit ur onsdag eftermiddag og torsdag eftermiddag var det leveret. Nem bestilling og god orientering. Desværre kunne jeg ikke følge pakken hos GLS, men det skal ikke... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Østergade 8, 7500, Holstebro, Danemark
A répondu à 36 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtigt, enkelt og simpelt. Også det vigtigste den billigste på markedet.

Réponse : Goblue
Sparede 1.000 kr. i forhold til Power på en ny Samsung A57.
Og fik den leveret dagen efter.
Så kan det ikke blive meget bedre

Réponse : Goblue
Lyn hurtig behandling af order .. så hurtig at de havde nået at oprette GLS , da jeg finder udaf jeg havde forkert lev. add. på
Men den fixet de på 2 min :)

Réponse : Goblue
Super hurtig levering samt virkelig godt pris

Réponse : Goblue
This is the second time I order from Goblue. All went well and it was super fast, I'm very happy. However, my package wasn't sent to the pakkeshop I chose. I noticed it right away after paying that both the pakkeshop my parcel went to and the one I chose were there, I'm not sure what happened. Will still continue to order from Goblue, it's a great store.

Réponse : Goblue
20 % fradrag for almindelig afprøvning – ikke rimeligt.
Jeg har handlet hos Goblue.dk og haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med returnering af en støvsuger.
Jeg benyttede min fortrydelsesret efter et onlinekøb, hvor produktet kun blev kortvarigt afprøvet for at vurdere funktion og manøvredygtighed. Som forbruger må man gerne afprøve et produkt for at vurdere dets egenskaber, svarende til hvad der er muligt i en fysisk butik. I den forbindelse er det naturligt, at der kommer en mindre mængde støv i maskinen. Jeg har efterfølgende tømt og rengjort den efter bedste evne.
Virksomheden vurderede herefter, at der skulle ske en værdinedsættelse på 20 % (1.144 kr.) med henvisning til mikroskopiske partikler i filteret samt mindre påvirkning af emballage og lette spor på enkelte dele, som efter min vurdering kan afhjælpes ved almindelig rengøring.
Jeg mener ikke, at dette står i rimeligt forhold til det opkrævede beløb. Jeg forsøgte at indgå i dialog og foreslog et rimeligt kompromis, men oplevede ikke fleksibilitet i processen. På et tidspunkt blev det oplyst, at varen ville blive returneret til mig igen, uden at dette var aftalt.
For at undgå yderligere forløb valgte jeg at acceptere prisafslaget, men jeg er ikke tilfreds med håndteringen af sagen.
Samlet set en skuffende oplevelse – særligt i forhold til håndtering af fortrydelsesret og dialog med kundeservice.
Opdatering:
Tak for jeres svar.
Der er tale om en Dyson støvsuger, som blev kortvarigt afprøvet for at vurdere funktion og manøvredygtighed og efterfølgende rengjort efter bedste evne inden returnering.
Jeg er uenig i jeres beskrivelse af standen. Den fremsendte dokumentation viste mindre støv, som efter min vurdering kan fjernes ved almindelig rengøring. Der var ikke tale om skader eller egentlig slitage.
Jeg anerkender, at varen ikke længere er fabriksny, men efter gældende regler må et produkt afprøves i et omfang svarende til, hvad der er muligt i en fysisk butik. For en støvsuger indebærer det nødvendigvis, at der opsamles en mindre mængde støv.
Min indsigelse har alene vedrørt proportionaliteten i værdinedsættelsen. Jeg foreslog et kompromis på 10 % for at finde en rimelig løsning, men dette blev ikke imødekommet.
Af hensyn til at afslutte sagen valgte jeg at acceptere jeres fradrag, men jeg fastholder, at forløbet og håndteringen ikke har været tilfredsstillende.
Min anmeldelse afspejler min oplevelse af sagen.

Réponse : Goblue
Nemt at bestille - gode priser og meget hurtig levering. Kan varmt anbefales!!

Réponse : Goblue
Er super tilfreds med købet og hurtigt levering

Réponse : Goblue
Jeg købte mit Samsung Watch her hos Goblue til en god pris. Jeg fik uret 2 dage efter bestillingen. Ingen problemer.

Réponse : Goblue
Jeres earplugs er gode, har en ren lyd uden baggrundsstøj.

Réponse : Goblue
Bestilte forleden og modtog min pakke 2 dage efter.
Fantastisk produkt og skønt det også kan findes til en fin pris. Er SÅ glad for dem. 😊

Réponse : Goblue
Super god og hurtigt levering det kan ikke gøres bedre

Réponse : Goblue
Bestilte en ny mobil torsdag formiddag, og havde den allerede 24 timer efter.
Super effektivt.

Réponse : Goblue
En savoir plus sur les différents types d'avis.