Reservedeler24.co.no Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Oppdatering. Fikk pengene igjen etter jeg la inn dårlig tilbakemelding på trustpilot, da det ikke var noe hjelp å få på mail med de. Utrolig vanskelig og dyrt å returnere en feil vare. Svarer også på... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestilte to nye blinklys i henhold til VIN / chassisnummer til bilen. Fikk tilsendt til feil bilmodell. Når de feilsender varer må du fortsatt returnere varene for din egen regning. Tungvint når de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte baklukedempera til ein volvo xc 60 2 ganger og fekk feil 2 ganger. Første gang var det berre bestilt ut fra forslag på reg nr, så det godtar eg at eg kan sende i retur men må dekke returen sj... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Varen er total skadet

Varen er total skadet

28 septembre 2026

Hei,
Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding.
For å få avklart hva som har skjedd, vil vår kundeserviceansvarlige kontakte deg for å undersøke saken nærmere og finne en løsning.
Du kan også kontakte oss på trust@reservedeler24.co.no.
Reservedeler24-teamet 🚗

Delvis fornøyd

Ikke alt passet på min bil,men stort sett fornøydmed prisen.

22 septembre 2026

Hei!
Takk for tilbakemeldingen! Vi beklager at alle delene ikke passet til bilen din. Ta gjerne kontakt med oss på trust@reservedeler24.co.no, så hjelper vi deg gjerne med å finne en løsning.
Teamet hos AUTODOC

Hei!
Tusen takk for den høye vurderingen 💪 Det er svært viktig for oss at hvert kjøp går raskt, enkelt og problemfritt 🚗💨📦

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har kjøpt deler hos dere i flere…

Jeg har kjøpt deler hos dere i flere år. Når jeg bestiller varer hos dere får jeg vite om delen passer min bil og som rebell gjør det det. Rask ekspedering, ryddig oppfølging og rask levering er det som teller for meg.

14 septembre 2026

Heisann!
Takk for vurderingen din 🙏 Det er så hyggelig å se at du er fornøyd med bestillingen din 🌍🧭 Vi vil fortsette å forbedre servicen vår, slik at opplevelsen din hos oss blir enda bedre neste gang 🚙🧡

Rask og bra service.

7 septembre 2026

Meget bra!👌

20 août 2026

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingenting gikk galt med levering

Ingenting gikk galt med levering. Ordren blir raskt
oppdatert og om mulig leveringsdato. Produktet er godt innpakket. Oljen finnes bare i nettbutikken, derfor velger jeg "Reservedeler 24". Har erfaring fra tidligere kjøp. Forsetter med det!
Svein

20 août 2026

Hei, Svein!
Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på at du forteller at leveringen gikk uten problemer, at ordren ble raskt oppdatert, og at produktet var godt emballert. 📦👍 Vi la merke til at du likevel ga oss 1 stjerne, og vi vil gjerne forstå hva som gjorde at den samlede vurderingen ble så lav, spesielt siden du beskriver en positiv opplevelse med både levering og produkt. Hvis det er noe ved bestillingen eller opplevelsen din som ikke svarte til forventningene, setter vi stor pris på om du kan fortelle oss mer. Du er også velkommen til å kontakte oss på trust@reservedeler24.co.no, så kan vi se nærmere på saken. 🙏 Tilbakemeldingen din hjelper oss med å forbedre servicen vår, og vi håper å kunne gi deg en enda bedre opplevelse neste gang! 🚗😊
AUTODOC-teamet

Fort levert

Fort levert, bra kvalitet og passende priser

13 août 2026

Hei!
Tusen takk for den positive tilbakemeldingen 🙏 Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår 💯 Vi er alltid her hvis du trenger en pålitelig partner for bilen din 🚙🧡🔥

Kjempe bra service

Kjempe bra service , hurtig å grei levering .
Stort sett hyggelige priser .
Anbefales på det sterkeste .

28 juillet 2026

Hei!
Takk for tilliten og den positive tilbakemeldingen. Vi jobber alltid mot å nå et høyst mulig nivå av service og kvalitet 🔍✅

Delene var riktige

Delene var riktige, og kom kjapt. Prisen var også god.

18 mai 2026

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen 💬 Vi setter stor pris på meningen din, og er glade for at vi kunne hjelpe deg med å finne de korrekte bildelene 🔧📦✨

Velig bra

Velig bra og fornøyd.

14 mai 2026

Heisann!
Tusen takk for tilbakemeldingen 🌟 Vi setter stor pris på tilliten din og vil fortsette å gjøre vårt beste for å gi deg god service 🤝🚙

Hei!
Tusen takk for den positive vurderingen 🧡 Vi gjør alltid vårt beste for at alle kunder skal få kvalitetsprodukter og en god handleopplevelse 🚚✨

Veldig rask levering og fornøyd

Veldig rask levering og fornøyd

20 avril 2026

Hei!
Takk for tilbakemeldingen 💬 Det er viktig for oss at hver bestilling er en positiv opplevelse for kundene våre ✨🚗

Raskt og enkelt

Raskt og enkelt , kunne ikke bruke produktet , men det var pga. Bilmodell .

21 avril 2026

Hello,
Our manager will contact you shortly.
Best regards,
Reservedeler24 Team

Rask og effektiv

Rask og effektiv

20 avril 2026

Veldig greit

16 avril 2026

Hei!
Tusen takk for den positive tilbakemeldingen 🙌 Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd, og at bestillingen innfridde forventningene dine 📦✅

Rask levering og orginalendelen

Rask levering og orginalendelen , eller om det er noe annet, men det passet ihvertfall og til rett tid ifht eu’n 😊👍💯

6 avril 2026

Réponse de Reservedeler24.co.no

Hi. Thank you for the wonderful rating😊! Your opinion helps us improve our work and delight our customers. We will be glad to see you again! Best regards, reservedeler24 Team🚗

Noté 3 sur 5 étoiles

Rask behandling

Rask og god behandling, litt treg postgang.

2 février 2026

Réponse de Reservedeler24.co.no

Hello, We are sorry to hear you faced any inconvenience. Our quality control manager will look into the issue that occurred and get back to you in the shortest term Best Regards, reservedeler24 Team

Sendte selvfølgelig feil…

Sendte selvfølgelig feil igjenn.Bestilte radiator til Automat Camry som har oljekjøler innebygget til gearet.
Fikk tilsendt radiator uten ojekjøler (Manuell Gearboks).
Å helt umulig å få returnert da frakt til tysklan er snart like dyrt som prisen på delen. Skilt nr. ble oppgitt ved bestilling,ser ut som de mangler bilteknisk erfaring.
Anbefaler ikke å bruke autuodock husk retur må du/dere stå for selv. Selv om det er Autodock som har gjort feil.

19 janvier 2026
Avis spontané

Réponse de Reservedeler24.co.no

Hello, We are sorry to hear that the part you ordered did not fit your car. We strive to ensure that our customers receive only suitable products, and your feedback helps us improve our service. Let's figure out the situation and find a solution. The thing is, the search on the site does not guarantee 100% compatibility with your car, especially if not all necessary car data was specified when selecting through the selector (for example, exact model, year of manufacture, engine type, and other characteristics; the required part may be produced in different modifications — therefore, there is a possibility that the part you purchased will differ from the one installed in your car. To avoid such situations in the future, you can entrust our experts to check the compatibility of the part with your car using the VIN number by subscribing to AUTODOC PLUS Expert. After subscribing to this service, all your orders will undergo expert verification: if the part turns out to be incompatible, we will notify you in advance and offer a compatible product. If the part did not fit, you can arrange a return or exchange in accordance with our policy. Please contact us at trust@autodoc.co.no Best regards, reservedeler24 Team

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus