Jeg har kjøpt deler hos dere i flere år. Når jeg bestiller varer hos dere får jeg vite om delen passer min bil og som rebell gjør det det. Rask ekspedering, ryddig oppfølging og rask levering er det... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oppdatering. Fikk pengene igjen etter jeg la inn dårlig tilbakemelding på trustpilot, da det ikke var noe hjelp å få på mail med de. Utrolig vanskelig og dyrt å returnere en feil vare. Svarer også på... Voir plus
L'entreprise a répondu
Demande des avis aux clients
The time to wait until the money was transferred back to me is still to long

Réponse de Reservedeler24.co.no
Produktene kom veldig raskt, emballasjen var utmerket og kvaliteten veldig bra!

Réponse de Reservedeler24.co.no
Bestilte baklukedempera til ein volvo xc 60 2 ganger og fekk feil 2 ganger. Første gang var det berre bestilt ut fra forslag på reg nr, så det godtar eg at eg kan sende i retur men må dekke returen sjølv. Gjorde eit nytt forsøk der der eg var nøye med å sjekket oem nr. som var på bilen og bestilte ut fra det. Men også de vart feil. Og fekk samme beskjed at de kunne returneres for eigen kostnad noko som ikkje var aktuelt pga. verdien og fraktkostnad. Etter ein person fra kvalitetskontrollavdelinga deira såg på saken så så vart heile ordrebeløpet refundert. Så det nytter å klage om noko er feil.

Réponse de Reservedeler24.co.no
Reservedeler passer jo ikke til tross for å ha lagt inn bilnummer. 😡😡😡
Og å returnere blir jo umulig når det ikke er en norsk butikk.
Dere må SLUTTE med denne anbefalingen av deler og krav om å legge inn bilnummer/ chassisnummer når det bare blir feil og er bare til å villede folk.

Réponse de Reservedeler24.co.no
Veldig billig på deler og hurtig levering.
Anbefales!

Réponse de Reservedeler24.co.no
Bestilte dynamo til min Mini Cooper iht nettsidens forslag ut ifra Registrerings nr. på bilen Det viste seg at dynamoen jeg kjøpte ikke passer til min modell!!
Har sendt flere emailer men ikke fått svar. Jeg må selv betale retur forsendelsen. Meget dyr erfaring dette.

Réponse de Reservedeler24.co.no
Bestilte to nye blinklys i henhold til VIN / chassisnummer til bilen. Fikk tilsendt til feil bilmodell. Når de feilsender varer må du fortsatt returnere varene for din egen regning. Tungvint når de holder til i Tyskland. Billig, men absolutt ikke bra.
UPDATE 25.07.2022: Reservedeler24/Autodoc har nå refundert hele kjøpesummen og jeg kaster de feil tilsendte delene.

Réponse de Reservedeler24.co.no
I motsetning til hva nettbutikken deres gir inntrykk av, får man ikke nødvendigvis en del som passer til bilmodellen man tar utgangspunkt i riktig reg.nr... I søket kommer det opp alle de delene som kan passe til bilmodellen, noe som gjør hele søketjenesten fullstendig meningsløs. Endte derfor opp med feil blinklys som ikke engang ligner originalen, og kundeservice tilbyr bare kompensasjon på å kjøpe mer - men når de ikke kan levere riktig blinklys har det jo ingen verdi. Returkostnaden overgår også verdien på varen, så her fungerer jo ikke reklamasjon. Frarådes!

Réponse de Reservedeler24.co.no
Samme som med Autodoc (samme selskap så egentlig ikke rart)
Du får trolig deler rask, men vær obs at de med stadighet endrer hvilken produsent du får deler fra.
Eksempel som har gått igjen flere ganger nå er at du ved bestillings-bekreftelsen får en dårlig spesifikasjon på hva du har bestilt, og når du søker opp produktnummeret direkte så finner du ut at de har byttet til en egenprodusert merkevare (Stark) som er absurd høyt priset for å fremstå som et kvalitetsmerke.
Om du skulle være så uheldig å ikke legge merke til det før pakken er levert så kan du glemme å påklage byttet, og vær obs på at priser på delene bytter pris nærmest daglig. Det du betalte for eksempelvis Brembo sine bremsedeler kan plutselig være lavere priset nå mens Stark er høyere priset og de mener dermed at alternativet de har sendt er innafor.

Réponse de Reservedeler24.co.no
Kundeservice svarer ikke på epost når jeg ber om at de følger opp hvor pakken er.
Reservedeler24.co.no bruker blant annet GLS for leveranse av pakkene. Reservedeler24.co.no annonserer at varene kommer innen 1 til 6 dager.
Jeg bestilte 10 mai 2021 diverse bremsedeler. Alle delene var i følge reservedeler24.co.no på lager.
Dette ble delt inn i 3 pakker og i følge sporingen ble det levert til GLS 14 mai. Det gikk altså 4 dager før det var ferdig pakket og overlevert.
Først 26 mai mottok jeg litt av leveransen. Da kom 2 av 3 pakker.
Den siste pakken har jeg etterlyst gjentatte ganger, men kundeservice på reservedeler24.co.no svarer ikke på e-post. De har heller ikke et telefonnummer som kan ringes.
GLS svarer heller ikke. De videresender mine henvendelser til Posten i Norge. I Norge kan de ikke svare og sier jeg må kontakte reservedeler24.co.no . Det er de som må ta kontakt med GLS.
Prisene er ok, utvalget er bra, men når levering feiler og kundeservice ikke svarer blir dette helt håpløst.....
Det burde ta maks 3-4 dager å få pakket og levert fra Tyskland til Norge. Det klarer de fleste andre nettbutikker jeg bestiller i fra.
Det er IKKE ok med flere måneders leveringstid på varer og det er IKKE ok med en kundeservice som ikke svarer og som jeg ikke finner noe telefonnummer til.
Lurer på hvor lang tid dette vil ta dersom noen av delene er feil og må returneres.