Reservedeler24.co.no Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Jeg har kjøpt deler hos dere i flere år. Når jeg bestiller varer hos dere får jeg vite om delen passer min bil og som rebell gjør det det. Rask ekspedering, ryddig oppfølging og rask levering er det... Voir plus

L'entreprise a répondu

Oppdatering. Fikk pengene igjen etter jeg la inn dårlig tilbakemelding på trustpilot, da det ikke var noe hjelp å få på mail med de. Utrolig vanskelig og dyrt å returnere en feil vare. Svarer også på... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

Demande des avis aux clients

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

The time to wait until the money was…

The time to wait until the money was transferred back to me is still to long

10 juillet 2023

Hello Bjørn,
Sorry to hear you are not satisfied with our service.
Could you please contact us at trust@reservedeler24.co.no and provide us with the order number?
Our quality control team with check the information and answer all your questions.
Best Regards,
Reservedeler24 Team.

Produktene kom veldig raskt

Produktene kom veldig raskt, emballasjen var utmerket og kvaliteten veldig bra!

23 décembre 2022

Hi George,
thank you for your feedback!
Please, feel free to contact us if you have any questions on trust@reservedeler24.co.no.
reservedeler24 Tean

Det nytter å klage om noko er feil

Bestilte baklukedempera til ein volvo xc 60 2 ganger og fekk feil 2 ganger. Første gang var det berre bestilt ut fra forslag på reg nr, så det godtar eg at eg kan sende i retur men må dekke returen sjølv. Gjorde eit nytt forsøk der der eg var nøye med å sjekket oem nr. som var på bilen og bestilte ut fra det. Men også de vart feil. Og fekk samme beskjed at de kunne returneres for eigen kostnad noko som ikkje var aktuelt pga. verdien og fraktkostnad. Etter ein person fra kvalitetskontrollavdelinga deira såg på saken så så vart heile ordrebeløpet refundert. Så det nytter å klage om noko er feil.

15 février 2023

Réponse de Reservedeler24.co.no

Hi, We noticed that the order number and ID number belong to another person. Please contact us at trust@reservedeler24.co.no with the correct information. We will look into this and help you.
Best regards, AUTODOC team

Er jo bare tull!

Reservedeler passer jo ikke til tross for å ha lagt inn bilnummer. 😡😡😡
Og å returnere blir jo umulig når det ikke er en norsk butikk.

Dere må SLUTTE med denne anbefalingen av deler og krav om å legge inn bilnummer/ chassisnummer når det bare blir feil og er bare til å villede folk.

12 novembre 2022

Réponse de Reservedeler24.co.no

Dear Camilla, We deeply regret to know you faced all these inconveniences. The most reliable way is to compare the part against the VIN (chassis) number of a car and OEN number of car part.
Please contact us at trust@reservedeler24.co.no and our quality control manager will look into the issue that occurred. Your response will be highly awaited. Best regards, reservedeler24 team

Bra service

Veldig Bra service

20 juillet 2022

Réponse de Reservedeler24.co.no

Hello, We really appreciate you taking the time to leave us a 5 star review, thank you. Best Regards, reservedeler24 Team

Feillevering av produkt bestilt iht Registrerings nr.

Bestilte dynamo til min Mini Cooper iht nettsidens forslag ut ifra Registrerings nr. på bilen Det viste seg at dynamoen jeg kjøpte ikke passer til min modell!!
Har sendt flere emailer men ikke fått svar. Jeg må selv betale retur forsendelsen. Meget dyr erfaring dette.

12 septembre 2022

Réponse de Reservedeler24.co.no

Hello , We're incredibly sorry about your disappointment with our service. Please be informed that our quality control manager will look into the issue that occurred and get back to you in the shortest term. Best Regards, Your reservedeler24 Team.

good service

10 août 2022

Hi Knut!

Thank you very much for your feedback and wonderful rating.
We will continue to work only for 5*

Reservedeler24 Team.

Hello!

Thank you for your feedback. We are very happy to know that we were able to surprise and please you!

Reservedeler24 Team

Helt topp !

Helt topp !! Annbefales.

2 août 2022

Réponse de Reservedeler24.co.no

Hello, Thank you for your kind feedback. We're happy to know you're satisfied with our services. Best regards, reservedeler24 team

Sendte meg feil varer og får ikke fri retur

Bestilte to nye blinklys i henhold til VIN / chassisnummer til bilen. Fikk tilsendt til feil bilmodell. Når de feilsender varer må du fortsatt returnere varene for din egen regning. Tungvint når de holder til i Tyskland. Billig, men absolutt ikke bra.

UPDATE 25.07.2022: Reservedeler24/Autodoc har nå refundert hele kjøpesummen og jeg kaster de feil tilsendte delene.

30 juin 2022

Réponse de Reservedeler24.co.no

Hello, We are sorry for any inconvenience caused. Our quality control team will contact you in shortest terms in order to specify the issue occurred and provide you with help. Best regards, AUTODOC Team

Søketjenesten er verdiløs - Gir deg ikke deler som matcher reg.nummer…

I motsetning til hva nettbutikken deres gir inntrykk av, får man ikke nødvendigvis en del som passer til bilmodellen man tar utgangspunkt i riktig reg.nr... I søket kommer det opp alle de delene som kan passe til bilmodellen, noe som gjør hele søketjenesten fullstendig meningsløs. Endte derfor opp med feil blinklys som ikke engang ligner originalen, og kundeservice tilbyr bare kompensasjon på å kjøpe mer - men når de ikke kan levere riktig blinklys har det jo ingen verdi. Returkostnaden overgår også verdien på varen, så her fungerer jo ikke reklamasjon. Frarådes!

3 février 2022

Hello B. Opsahl,
We are sorry to know that your purchasing experience wasn't perfect.
The search by licence plate only limits list to parts that may fit your car.
Further you need to check specifications and OEN-references to ensure in compatibility.
OEN verification gives you almost 100% guarantee that you are ordering the exact part you need. Sometimes additional information about the car is also required. For customers who have lack of information or experience we offer our technical support.
If you are looking for high-quality spare parts at attractive prices, please send us your car data (make, model, year of manufacture, VIN/Chassis number) and a list of needed spare parts. We will select the best ones for you!
Feel free to contact us at trust@reservedeler24.co.no. We will be happy to assist you in solving any matters.
Reservedeler24 team

Det er veldig bra.

3 février 2022

Dear Ahmed Hussein,
Thank you very much for your feedback and wonderful rating.
We will continue to work only for 5*

Your Reservedeler24 Team.

Du får deler, men ikke nødvendigvis det du bestilte

Samme som med Autodoc (samme selskap så egentlig ikke rart)

Du får trolig deler rask, men vær obs at de med stadighet endrer hvilken produsent du får deler fra.

Eksempel som har gått igjen flere ganger nå er at du ved bestillings-bekreftelsen får en dårlig spesifikasjon på hva du har bestilt, og når du søker opp produktnummeret direkte så finner du ut at de har byttet til en egenprodusert merkevare (Stark) som er absurd høyt priset for å fremstå som et kvalitetsmerke.

Om du skulle være så uheldig å ikke legge merke til det før pakken er levert så kan du glemme å påklage byttet, og vær obs på at priser på delene bytter pris nærmest daglig. Det du betalte for eksempelvis Brembo sine bremsedeler kan plutselig være lavere priset nå mens Stark er høyere priset og de mener dermed at alternativet de har sendt er innafor.

6 décembre 2021

Dear Edin Milak,
We bring you our sincerest apologies for the inconvenience caused.

There is not a secret that we are working in a partnership with AUTODOC.
The information about our company is transparent and you can find it on the website: https://www.reservedeler24.co.no/informasjon-om-selskapet.html

Please provide us with more details on trust@reservedeler24.co.no.
We'll be glad to sort everything out for you.

Best Regards,

Fungerte som det skal

Fungerte som det skal, rask levering.

11 novembre 2021

Dear Martin,

We are very pleased to read the sincere reviews.
Thank you for choosing our company. We are glad that you were satisfied with everything.

Your Reservedeler24 Team.

Håpløs leveringstid og en kundeservice som ikke svarer.

Kundeservice svarer ikke på epost når jeg ber om at de følger opp hvor pakken er.

Reservedeler24.co.no bruker blant annet GLS for leveranse av pakkene. Reservedeler24.co.no annonserer at varene kommer innen 1 til 6 dager.

Jeg bestilte 10 mai 2021 diverse bremsedeler. Alle delene var i følge reservedeler24.co.no på lager.

Dette ble delt inn i 3 pakker og i følge sporingen ble det levert til GLS 14 mai. Det gikk altså 4 dager før det var ferdig pakket og overlevert.

Først 26 mai mottok jeg litt av leveransen. Da kom 2 av 3 pakker.

Den siste pakken har jeg etterlyst gjentatte ganger, men kundeservice på reservedeler24.co.no svarer ikke på e-post. De har heller ikke et telefonnummer som kan ringes.

GLS svarer heller ikke. De videresender mine henvendelser til Posten i Norge. I Norge kan de ikke svare og sier jeg må kontakte reservedeler24.co.no . Det er de som må ta kontakt med GLS.

Prisene er ok, utvalget er bra, men når levering feiler og kundeservice ikke svarer blir dette helt håpløst.....

Det burde ta maks 3-4 dager å få pakket og levert fra Tyskland til Norge. Det klarer de fleste andre nettbutikker jeg bestiller i fra.

Det er IKKE ok med flere måneders leveringstid på varer og det er IKKE ok med en kundeservice som ikke svarer og som jeg ikke finner noe telefonnummer til.

Lurer på hvor lang tid dette vil ta dersom noen av delene er feil og må returneres.

31 mai 2021

Kjære kunde,
Ventetid er alltid kjedelig, og vi gjør vårt beste for å levere så raskt som mulig.
Vi behandler din henvendelse i vår kvalitet avdeling og vil komme tilbake med en løsning.
Beklager forsinkelse.
Beste hilsen,