Heerlijk menu thuisbezorgd, verrassend en met aandacht voorbereid. Een hele mooie en leuke beschrijving zit er bij, hoe je alle onderdelen het beste even kan verwarmen, afmaken en je bord op kan make... Voir plus
Restaurant Madern
Lisez les avis des autres
Culibox besteld, eten was zeer goed van kwaliteit. De tijd van opwarmen klopte niet helemaal, het was nog lauw. Zelf nog wat langer opgewarmd en toen was het perfect! Voldoende garnituren, goede porti... Voir plus
We hebben al eerder een bestelling gedaan bij Madern. En ook deze keer was het eten echt heerlijk! Madern, bedankt! We zullen zeker vaker een een bestelling doen! Ps kleine opmerking: de carpaccio... Voir plus
À propos de l'entreprise
- restaurantmadern.nl
Heerlijk
Heerlijk! We hebben genoten! Jammer dat we zelf de afwas moesten doen 😉
Een echte aanrader
Met de 3-gangen Culibox is de 80-ste verjaardag van mn vader ondanks Corona een heus feest geworden, en o wat waren ze bij ieder gang blij verrast. Echt een aanrader, heerlijk eten, goed flesje wijn, en met de duidelijke handleiding goed zelf op te dienen.
Was wederom Top!
Genoten van de Culibox
Wij hadden de culi-box besteld. Wat een leuk concept is dat! Er was 1 gerechtje niet helemaal naar wens, maar dat werd direct TOP opgelost door Jesse.
Wat ons betreft een aanrader.
Echt een aanrader!
Dit was echt een super leuke ervaring! Alles wat apart verpakt waardoor je het zelf heel mooi kon opmaken. Er was een leuke/duidelijke uitleg bijgevoegd waardoor het ook heel makkelijk klaar te maken was. En het was heeeerlijk!! Dit is echt een aanrader!
4 x culibox voor 8 personen
Het is een leuk en compleet concept en zeker voor herhaling vatbaar maar niet voor zoveel personen tegelijk. Wij hadden in ieder geval de voorbereidingstijd niet goed ingeschat en daardoor moesten we hard werken om alle instructies te lezen, borden op te maken, het eten op te warmen etc. Maar gelukkig was bijna alles lekker!
Genoten van de nieuwe BBQ box
Genoten van de nieuwe BBQ box. Waar BBQ boxen meestal goed vlees met wat slappe salades leveren, was dit nu zeker niet het geval. Naast goed vlees zaten er onder andere smaakvolle sausjes, heerlijke groentes, een lekker brood en een duidelijke uitleg in de box. Er bleef voor ons niets anders over dan genieten. Een echte aanrader deze zomer!
Heerlijk eten
Heerlijk eten. Jammer dat de kaart po dit moment erg beperkt is.
Topkwaliteit en bezorging heel goed op…
Topkwaliteit en bezorging heel goed op afgesproken tijd
Tweemaal een Culibox besteld
Tweemaal een Culibox besteld, super! Restaurant waardig eten thuis. Heldere omschrijving en eenvoudige bereiding. Top!
Lekker gegeten !
Kwaliteit
De voorbereiding van de gerechten is helemaal top.
Vorige week de BBQ box geprobeerd, ook dit was weer goed verzorgd!
Ga hier mee door, maar heel fijn dat het restaurant ook weer open is, komen gauw weer een keer langs
Super heerlijk eten van hoog niveau en…
Super heerlijk eten van hoog niveau en voor een eerlijke prijs.
Pinksterbox
We hadden de pinksterbox besteld. Een fantastisch 4 gangen diner. Alles was goed verpakt met etiket en een duidelijke omschrijving per gang erbij. We waren aangenaam verrast!
2 maal een box besteld en 2 maal enorm…
2 maal een box besteld en 2 maal enorm genoten. Super om zo thuis een heerlijk 3 of 4 gangenmenu op tafel te kunnen zetten.
Doordacht concept
De doos vol verrassingen werd keurig op tijd bezorgd. Heerlijk eten. Wel zelf nog alles opmaken, maar dat heeft ook iets gezelligs met elkaar. Keurige, uitgebreide informatie toegevoegd. Elk onderdeel van de maaltijd is apart verpakt, dat geeft veel plastic afval.
Heerlijk gegeten
Heerlijk gegeten. Even opwarmen in de oven en je bord mooi op maken. Alles smaakte vers
Culibox thuis laten bezorgen
Culibox thuis laten bezorgen. Netjes op tijd. Echt heel erg lekker. Super.
L’expérience Trustpilot