Restaurant Nova Avis

1,3

Har lige fået knækket min tand!!!! Da der åbenbart har været en kerne i deres oliven! Jeg bestilte en pizza med kylling ananas og oliven. Nummer 2 bid jeg tog så knækkede flækkede halvdelen af min tan... Voir plus

Uhøflig tjener. Beder om små sodavand til børn. Og kommer med 1/2L til børn på 4-5 år. Fordi vi specifikt ikke sagde børnestørrelse. Denne ene stjerne gælder for den udenlandske (indiske?) tjen... Voir plus

Kødet var ikke særlig godt, og man fik et meget meget lille bæger bernaise, trods at retten hed bøf bernaise. Dog var deres pomfritter gode. Man skal ikke købe en drink her hvis man ønsker andet... Voir plus

Kæreste chef over den restaurant, få styr på dine priser og indkøbsliste. Det kan ikke passe at man ikke kan få hvad menu kortet siger, og ikke nok med er anderledes fra nettet. Get it together. Eller... Voir plus

Mauvais

Aucune trace de demande d’avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Stor skuffelse

Besøget på Nova levede bestemt ikke op til forventningerne.
Drikkevarene kom hurtigt måske lidt for hurtigt da hun havde glemt vandet.
Jeg bestilte en oksemørbrad og fik en steak, nævnet jeg selvfølgelig for tjeneren og hun beklagede og tog den med ud til kokken. Kokken sendere hende tilbage med svaret "det er mørbrad", tænkte det måtte være en joke da det på ingen måder kan være en mørbrad, men jeg acceptere og sætter tænderne i et OK stykke kød, som tydeligvis ikke er mørbrad, ovenikøbet kan jeg nyde godt af et par slatne fritter som iøvtigt også blev sendt tilbage for at få noget mere sprødhed, det hjalp ik! Betjeningen af de ellers smilende piger var også ringe, hvis du skal have deres opmærksomhed skulle du rejse dig og fange dem stående oppe ved baren... Dette sted er under al kritik, og bestemt ikke besøget værd...

27 janvier 2017

Dårlig oplevelse

Beskidt vinglad, tjeneren havde ikke styr på vores bestilling af drikkevarer, der var slået en flig af en af vores tallerkener og de steaks vi havde bestilt medium/rare var stort set gennemstegte. Alt i alt en meget dårlig oplevelse :(

10 juillet 2013

Aldrig fået så ringe mad - og betalt så vild overpris

Gik ud for at spise lidt frokost, og faldt over denne tilsyneladende pæne restaurant der reklamerer med buffet for 59,- (så ved man ligesom at niveauet er lavt på forhånd). Udover de 59,- var det et krav at man købte en lille sodavand til 39,- !?! Så buffetten koster minimum 98,-.

"Sushi'en" var udsmattet og mildest talt klam - altså i ordets bedste forstand: "fugtig, klibrig, og ulækker". Pizzaerne var tøre og uden fyld. Pasta'en var endnu være - men det slog ikke salaten.. Helt gul og væskende.. WADRR !

Kan desværre ikke anbefale dette sted.

20 mars 2013

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit